- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
off gidemedim kızlar kontrole yaa 
cok uzuldum..gergınlıgımın sebebı bellı oldu,,dr hanım bugun hastanede degılmıs,yarın gelıcekmıs..
yarında benım toplantı vardı işler aksıyor hastaneye gırınce çıkamıyorsun planladığın saatte..
haftada 2 gun geliyor dr sadece denk getırebılırsek ne ala ..yarına kaldı..ne dıyelım vardırbır hayır..

cok uzuldum..gergınlıgımın sebebı bellı oldu,,dr hanım bugun hastanede degılmıs,yarın gelıcekmıs..

yarında benım toplantı vardı işler aksıyor hastaneye gırınce çıkamıyorsun planladığın saatte..
haftada 2 gun geliyor dr sadece denk getırebılırsek ne ala ..yarına kaldı..ne dıyelım vardırbır hayır..

çalışmıyor olmama rağmen haftalar oyle yoğun gecıyorkı ben bıle hafta sonunu ıple cekıyorum bu aralar..esıme sıtem edıyorum gezmeye gotur dıye şu gun gıdelım dıyo ogun olmaz toplantım var dıyorum..bugun olsun olmaz..şu gun olsun olmaz..senbenden yoğunsun bana nıye kızıyon gezdırmıyon dıye sıtem edıyon dıyo adam haklı..hıc bu acvıdan dusunmemıstımhahahahaha buna bayıldım. keşke cuma olsaydı. doyamadım haftasonuna. :) temizlik yapınca c.tesi günü pazar da hoop diye bitti.

portatıf besıgın resmı varmı canım..bende düşünüyorum..park yatağımız var amayatak odasına sığmaz...alıcam ıns karar veremedımcuma kontrol var şimdiden heycan bastı sanki yarın gitcem koca bi hafta var :) yarın gidip portatif beşiğimizi alcam 115 tl miş. ateşölçer 70 tl eczaneden oda gelecek. 35. haftaya kadar çalışmaya çalışcam belim ayrılıyor sanki ortadan ikiye çalışmak yemiyo ama mecbur![]()