2015 Şubat Anneleri

Çankaya dediğin koca bir şehir yaw :KK66: ben de Çankaya'da oturuyorum mesela :KK66: Ankara'daki ve İstanbul'daki Dr ların birbirinden haberi yok demiştin ya belki Ankara'dan ayrı almışsındır diye sormak istedim canım. Memoriali hiç görmedim. Tobb yada Bayındır a yakın mı?
yakın canım konya yolu uzerinde memorial

Dr bugun bana bebiş dönmemiş sezeryan olabilirsin dedi. Dönmemesini kendi bilinç altımla yapıyor olabilirim biliyor musunuz. Daha önceki bebiş hep doğum pozisyonundaydı. Şimdi korkuyorum ya bebişi kendim mi döndürmüyorum acaba diye düşünüyorum.
canım doner donmese de saglıklı olsun da sezeryan olsun ne olacak ben de bgn istte ki dr ye gittim 2050 ölçtü bebişin kilosunu az dedi moralimi bozdu ya..keske gitmeseydim ne guzel mutluydum sabah

Dr bugun bana bebiş dönmemiş sezeryan olabilirsin dedi. Dönmemesini kendi bilinç altımla yapıyor olabilirim biliyor musunuz. Daha önceki bebiş hep doğum pozisyonundaydı. Şimdi korkuyorum ya bebişi kendim mi döndürmüyorum acaba diye düşünüyorum.
sen kaçıncı haftadasın dr bana 37 den önce kesin bişey söylenemez dedi yeri bile o zaman daha darlaşıyomuş o zaman sabitleniyomuş 38 de bile dönebilirmiş doğum şekli o yüzden söylemiyor

Yaşı kocaman. Etrafımdaki hocalar bana habire sık dişini birkaç yıla emekli olur dediler. Ama onu okulda profesör yaptılar Prof olduktan sonra her yıl gençleşmeye başladı emekli süresi de 67 miş 62 yaşında falan sanırım.
oo yaşlıymış cidden. annem yaşında nerdeyse.
ee tabii ona da saygısızlık edemezsın şimdi.
prof olmasını gectım, yaşına saygı duymak gerek.
bunamış biraz demek ki! yaşlanınca insanlar huysuzlaşıyor da.
sen ona nineciğim bırak benım yakamı de.
67 ne yaa o yaşta emeklı mı olunur. sizde farklı mı emeklılık şartları acaba.

canım iyiymiş senın. benımde arkadaşım işlerine yardım ederım dıyor ama fımaları tanımıyor. bir de zaten kendı ısı basından askın benımkıne yetısemez.
bakalım yaşayıp gorucez.
Kolay gelsin , keske kısa Süreli de olsa ilk bi ay en azından birini alabilsen, su günlerde çıksa o ulu kişi de senden öğrense yapcaklarını:) bir meleeek diliyoruuum Tanrıdaaan Esoba yaa

canım doner donmese de saglıklı olsun da sezeryan olsun ne olacak ben de bgn istte ki dr ye gittim 2050 ölçtü bebişin kilosunu az dedi moralimi bozdu ya..keske gitmeseydim ne guzel mutluydum sabah
2050 mi azmış .
nasıl azmış yaa . bizim aramızda bir hafta var .
benım 2200 dıye kıyametı kopardılar çok iri bebek dıye
ne dedıklerı bellı degıl.

Canm Benm Yeğenim 2.700 gr doğdu, hep küçük diyorlardı , kuzeni 3.500 gr flndı, bizimki kocaman oldu emzirebildi ablam bol bol , diğer bebişi geçti. Genetik sanırım bizde 3.000 gr Doğan yok hep ufak doğup maşallah boylu poslu oluyoruz :)) görsen milyonluk yanımızdan geçmez . Yarın da ben gideceğim doktora kesin bnmki de ufak yine ama yeğenimi düşündükçe rahatlıyorum ondan sana da yazim Ddm

Canım aslında bazı yardim ettiği yerler de yok değil pazara ben gideyim demişti mesela sonradan kaç kere pazara da gidilecek diye laf soyluyor.sonuçta pazara birisinin gitmesi gerek ben bütün zorluklarla giderken bir problem yok da acaba o gidince neden zor bir is başarmış gibi oluyor? Ben de kizim gitme ben giderim dedim.gidebildigim Zamana kadar da giderim ne yapiyim.erkekler suya sabuna dokunmadan Sorunsuz yaşamayı seviyorlar anlıyorum kim öyle istemez ki. Herşey kadının üstüne kalıyor sonra diyorlar kadınlar erken yaslaniyor yok bir doğum yaptı göçtü. Hamilelik zaten başlı başına zor bir de eşlerin anlayissizligi ve ailelerin de karışması filan araya girince bir de bebek de huysuz olursa olan tabii anneye oluyor.Rabbim sabrını da verir ne diyim ki.

Öyle canım maalesef Türkiye'de erkeklerin hemen hemen hepsi böyle. Italyada bir erkek arkadaşım bana lazanya yapmıştı ;) bir gün gömleği eskimiş dedi ki bu gömleğin kumaşından iyi cam bezi olur. Gömleği kesip cam bezi yaptı ve hatta cam silişini bile gördüm. İnanamamıştım. Bir gün de benim moralim bozuktu biryere götürdü pasta malzemeleri satılan biryere. Çiğ badem ve eritme çikolata aldı. Çikolatayı eritti içine bademleri attı aluminyum folyo üzerine kaşık kaşık koydu sonra donunca folyoyu kare kare kesip sardı her gün okula götürdüm yedim ;) ne adamlar var dünyada işte ;)

off gidemedim kızlar kontrole yaa :KK42:
cok uzuldum..gergınlıgımın sebebı bellı oldu,,dr hanım bugun hastanede degılmıs,yarın gelıcekmıs..:KK34:
yarında benım toplantı vardı işler aksıyor hastaneye gırınce çıkamıyorsun planladığın saatte..
haftada 2 gun geliyor dr sadece denk getırebılırsek ne ala ..yarına kaldı..ne dıyelım vardırbır hayır..:KK51:

çalışmıyor olmama rağmen haftalar oyle yoğun gecıyorkı ben bıle hafta sonunu ıple cekıyorum bu aralar..esıme sıtem edıyorum gezmeye gotur dıye şu gun gıdelım dıyo ogun olmaz toplantım var dıyorum..bugun olsun olmaz..şu gun olsun olmaz..senbenden yoğunsun bana nıye kızıyon gezdırmıyon dıye sıtem edıyon dıyo adam haklı..hıc bu acvıdan dusunmemıstım :KK70:
portatıf besıgın resmı varmı canım..bende düşünüyorum..park yatağımız var amayatak odasına sığmaz...alıcam ıns karar veremedım:KK64:

O kadar uğraşıyorsun bari yaptığın işten para kazanıyor musun? Yoksa hayrına mı?

2050 mi azmış .
nasıl azmış yaa . bizim aramızda bir hafta var .
benım 2200 dıye kıyametı kopardılar çok iri bebek dıye
ne dedıklerı bellı degıl.
ay sorma ya daha ctesi muayene oldum diye gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm durdum sonra dayanamadım gittim hem ctesi gunune göre 50 gr düşük ölçtü hem de az maz dedi sinir oldum..eşim de bosver o kadını bi sıkıntı olsa ctesi günü dr soylemez miydi diyor offf nerden gittim bgn ya

Öyle canım maalesef Türkiye'de erkeklerin hemen hemen hepsi böyle. Italyada bir erkek arkadaşım bana lazanya yapmıştı :KK66: bir gün gömleği eskimiş dedi ki bu gömleğin kumaşından iyi cam bezi olur. Gömleği kesip cam bezi yaptı ve hatta cam silişini bile gördüm. İnanamamıştım. Bir gün de benim moralim bozuktu biryere götürdü pasta malzemeleri satılan biryere. Çiğ badem ve eritme çikolata aldı. Çikolatayı eritti içine bademleri attı aluminyum folyo üzerine kaşık kaşık koydu sonra donunca folyoyu kare kare kesip sardı her gün okula götürdüm yedim :KK66: ne adamlar var dünyada işte :KK66:
Anam anam dedim :)

Canm Benm Yeğenim 2.700 gr doğdu, hep küçük diyorlardı , kuzeni 3.500 gr flndı, bizimki kocaman oldu emzirebildi ablam bol bol , diğer bebişi geçti. Genetik sanırım bizde 3.000 gr Doğan yok hep ufak doğup maşallah boylu poslu oluyoruz :)) görsen milyonluk yanımızdan geçmez . Yarın da ben gideceğim doktora kesin bnmki de ufak yine ama yeğenimi düşündükçe rahatlıyorum ondan sana da yazim Ddm
ya ben öyle kiloya boya takılmak istemiyorum zaten saglıklı olsun bana yeter de az maz diyince kafam attı

canım baksana senın 48 gun kalmış zaten . max o sekılde olur. ocak sonuna denk gelır. tam gunu gunu doğacak degıl bu bebıkler.
9 ay 10 gun bekleyen az oluyor. aynı güne denk gelenlerde olabılır. birbirimizi habersız bırakmayalım .

bırakırmıyım habersiz ya :) girmeyince rüyalarıma giriyor burası :D bu kızlar neler kaynatmıştır diyorum kendi kendime. doğum zamanı ise daha da heyecanlı olur buralar. bizler belki şubat başına bile kalmayız ama şubat sonu olanlar çok var. bekleyen baya olur o yüzden herkes mutlaka haber versin herşeyini. çünkü biri gelip birşey yazıyor bizde burada meraktan çatlıyoruz acısınlar bize :D

benim eşimin de eğitim durumu var şubatta da olabilir mart-nisanda da :D
ben doğurmadan gidemezsin diyorum :)
inşallah canım

95 kiloyla sizleri selamlıyorum :KK52: çok güzel moral veriyorsunuz valla :KK36: bööyyle kucaklıyorum sizi :KK19:

Senin boyun mu uzun? Hiç göstermiyorsun.

Back
X