HANİ nerde çocuk ben neden gormedım .Mavi gozlu olan benim oglan. Ig ye foto koymustm. Ysmnfth onu gordu sanirim. Ben kara biseyim. Esim kumral renkli gozlu degil. Oglan degisik cikti. Kucagima alinva baskasinin saniyorlar. Cok merak ediyorum kiz kime benzicek. Bnim gibi olsn ana- kiz oldugumuz bellivolsun : )) tabi once saglikli olmasi
Demekki bizim gibi bende Sarışın Kumral arası eşimde, ama oğlum koyu renkte esmer doğdu :)) şimdi bana diyorlarki Buda Sarışın doğuyormuş eşimden taraf hem sarışın beklediler ama kömür gibi çıktı :))Mavi gozlu olan benim oglan. Ig ye foto koymustm. Ysmnfth onu gordu sanirim. Ben kara biseyim. Esim kumral renkli gozlu degil. Oglan degisik cikti. Kucagima alinva baskasinin saniyorlar. Cok merak ediyorum kiz kime benzicek. Bnim gibi olsn ana- kiz oldugumuz bellivolsun : )) tabi once saglikli olmasi
benımde eşimin tarafı hep açık tenlı biz esmeriz. nasıl olacak dıye merak edıyordum ama sanırım esmer. cunku doktor gecen sağlarını gosterdı bana dık dık ve baya uzamışlar. saçlı bebek olacak.Demekki bizim gibi bende Sarışın Kumral arası eşimde, ama oğlum koyu renkte esmer doğdu :)) şimdi bana diyorlarki Buda Sarışın doğuyormuş eşimden taraf hem sarışın beklediler ama kömür gibi çıktı :))
Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu
ben teknik belgeseller izletecem, izlemesin çizgi film, bilmesin , tanışmasın : ))
Dün araba çarpıyordu bana Allah korudu.Hem de bana yeşil yanıyordu tam karşıya geçiyordum, pislik herifin teki vııın diye geçmez mi önümden, Ne geldiyse ağzıma saydım.Bir de arabayı durdurdu benim laf ettiğimi görünce.Hala el kol yapıyor , sonra karnımı gördü,bastı gitti ş.refsiz.Ben artık sokağa çıkmaya korkuyorum, insanlar yürürken bile çarpa çarpa yürüyorlar aklım çıkıyor,elim hep göbeğimde.Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu
zaten adam sorunlu bir tip herhalde büyük bir ihtimal kontrole veya çocuğu hastaneye götürmek için demiştir. doğumunu yap daha özel hastane yok işte diyor,kıza hamileliği zehir ediyor. allah yardımcısı olsun
Iznim bitince de doktorum heyet veriyor senden ve bebeginden onemli hiç bi şey yok diyor aile hekimim de rapor da sıkıntı cikarmaz böylece kısmetse 2. Dönem kapanır. Dogurun diyen çok da hamileye anneye önem veren çok az malesef ülkemizde
Güle güle kullanın:)İşte bizim portatif oda beşiğimiziremguzum sormuştun canım iş yerindeyim kurunca da foto atarım 130 dedi pazarlıkla 100 e aldım
mesela bizim başhekim de suan icin hiç sıkıntı çıkarmadı saolsun hasta sayımı azalttı, öğleden sonra arayip hastaniz bittiyse cikabilirsiniz diyor ama rapor işine takıntılı adam bakalım ücretli izin bitip heyet raporu almak istediğimde ne yapacak çok merak ediyorum hiç sevmiyor rapor olayını
Evet sizlerin yazdıklarını okuyunca kendimi şanslı hissediyorum ama yine de mutlu olamıyorum çünkü guya biz Türk halkı çok duyarlı ve merhametli insanlarız ama sadece görüntüde
nasıl bir mantık bu yaaa doğursan loğusalığını gel burada geçir diyecekler neredeyse....Benim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.
Eminönü ganimetleriiiii.. Devamı geliyorrrr:)
Eki Görüntüle 1338523 Eki Görüntüle 1338524 Eki Görüntüle 1338525
Çocuk için,kendim için işte.. Diyarbakırin en pahalı hastanesi Memorial.. Geçen bir gece yattım 350 tl verdim,kardeşinin yanında dünyanın lafını etti hastanede.. Devlet hastanesinde de iyileşiliyomuş,o parayı ona verseymişim.. Aklını parayla bozmuş adam.. Evin aidat ve tüm faturaları,mutfak masrafının %90 ı benim üzerimde.. Bebekle ilgili tüm masraflarda bende.. Ve ben kredi de ödüyorum.. Kendinin ne borcu ne masrafı var,gözü paramda.. Kartımı da vermedim,yediremedi.. Sanki o okutmuş,sıkıntımı o çekmiş yıllarca.. Vs vs bir sürü saçma sapan şey işte..Doğumdan sonra niye hastaneye gidiyorsun? Bir de neden öyle söyledi ki?
karnım iyice gerilmeye başladı benim. son aylara girdiğimiz nasıl da belli.
halbuki, 2 ay önceden "çantamı hazırlıycam" diyen ben, hala çantamı tamamıyla hazırlamadım. bebeğin eşyalarını koydum kendim için de pijamaları koymuştum. içinde ne bir ped, ne bir çamaşır ne bir terlik yok
rahat mıyım ne?
yok ya ilk bebekti , şaşırtıcı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?