2015 Şubat Anneleri

HANİ nerde çocuk ben neden gormedım .

Demekki bizim gibi bende Sarışın Kumral arası eşimde, ama oğlum koyu renkte esmer doğdu :)) şimdi bana diyorlarki Buda Sarışın doğuyormuş eşimden taraf hem sarışın beklediler ama kömür gibi çıktı :))

benımde eşimin tarafı hep açık tenlı biz esmeriz. nasıl olacak dıye merak edıyordum ama sanırım esmer. cunku doktor gecen sağlarını gosterdı bana dık dık ve baya uzamışlar. saçlı bebek olacak.
o saçları görünce ağzım kulaklarıma vardı.

ben teknik belgeseller izletecem, izlemesin çizgi film, bilmesin , tanışmasın : ))

Kreşe gidince de diğer çocukların bildiğini bilmeme sorunu da olabilir. Ben uzun zamandır tv izlemiyorum dizileri bilmiyorum diye bu yaşta alay konusu oluyorum.

Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu
Dün araba çarpıyordu bana Allah korudu.Hem de bana yeşil yanıyordu tam karşıya geçiyordum, pislik herifin teki vııın diye geçmez mi önümden, Ne geldiyse ağzıma saydım.Bir de arabayı durdurdu benim laf ettiğimi görünce.Hala el kol yapıyor , sonra karnımı gördü,bastı gitti ş.refsiz.Ben artık sokağa çıkmaya korkuyorum, insanlar yürürken bile çarpa çarpa yürüyorlar aklım çıkıyor,elim hep göbeğimde.

Parasal destek mi sağlıyor acaba. Onunla mu tehdit ediyor ki.

Hangi şehirdesin canım? Bir de sen böyle yazınca öğretmenliğin bayanlar için en güzel meslek olduğunu yine düşünmeye başladım.

Şimdi sonuç ne ? Adet sancısıyla doğum sancısı benziyormu ? Ben anlamadım. Benim adet sancılarım aşırı ağır geçiyordu 2 gün aşırı sancı 2 gün biraz daha hafif geçiriyordum. Son zamanlarda bayılmıştım bi kaç defa ağrıdan. Doğum sancısı bayıltacak bi ağrı değilse bana kolay gelebilir belki . Alışık olduğm ağrılar olur.

Benim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.

Evet sizlerin yazdıklarını okuyunca kendimi şanslı hissediyorum ama yine de mutlu olamıyorum çünkü guya biz Türk halkı çok duyarlı ve merhametli insanlarız ama sadece görüntüde

Bence saygısız küstah ve aptallar ordusu olarak yeni nesil geliyor. Sen ben bir iki çocuk yapıyoruz bu orduyu seri üretime geçirenler en az beş tane yapıyor.

Benim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.
nasıl bir mantık bu yaaa doğursan loğusalığını gel burada geçir diyecekler neredeyse....

Doğumdan sonra niye hastaneye gidiyorsun? Bir de neden öyle söyledi ki?
Çocuk için,kendim için işte.. Diyarbakırin en pahalı hastanesi Memorial.. Geçen bir gece yattım 350 tl verdim,kardeşinin yanında dünyanın lafını etti hastanede.. Devlet hastanesinde de iyileşiliyomuş,o parayı ona verseymişim.. Aklını parayla bozmuş adam.. Evin aidat ve tüm faturaları,mutfak masrafının %90 ı benim üzerimde.. Bebekle ilgili tüm masraflarda bende.. Ve ben kredi de ödüyorum.. Kendinin ne borcu ne masrafı var,gözü paramda.. Kartımı da vermedim,yediremedi.. Sanki o okutmuş,sıkıntımı o çekmiş yıllarca.. Vs vs bir sürü saçma sapan şey işte..

Bugün okulda bir iki arkadaşa dedim acil bir durum olursa bana bebişe bişiler alıp gelirsiniz hastaneye dedim benimki rahatlık değil psikopatlık sanırım bir de korku tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…