ben arabasını ıstemıyorum sadece yanındakını ıstıyorum. ama ayak kısmı kılıflı olacak. tek satılacak.C
canım biz pazar günü bu modelin siyah rengini aldık.görümcem 3 yıl kullanmış ve çok memnun kalmış.kullanışlı ve hantal değilmiş.
Bu gece de yatacakmışım, uyuyamadım ya tüm gece Çığlık attı kadınlar koridorda kabus gibi
işte nedense örtülü olsun istedim daha koruyucu geldı.Puset diye satmisti bize satan. Herkes baska isim kullaniyor. Araba koltugunun yenidogan versiyonu iste
gerçekten mi kayu lösemi hastası. aaa ilk senden duydum.kayu lösemi hastası ya o yüzden kel,daha şimdiden psikolojilerini bozuyorlar çocukların. bir arkadaşımız var onun çocuğu gece 4 te kalkıp pepe izliyormuş,bizim evde 7 8 tane çizgi film kanalı var bir tanesinde sadece eski çizgi filmler çıkarılıyor jetgiller,taş devri,şirinler vs ben hala izliyorum açıpama şimdiki çizgi filmler gerçekten çok sinir bozucu o pepenin ağzına bir tane çakasım var o derece umarım çocuğum onu sevmez umarımmm
şanslısın o zaman ne mutlu sanaYorumunu da okudum da cevap yazayim dedim. Hala hamileye yeni annelere değer veren işini kolaylaştıran iyi insanlar var. Okulumda biri ben olmak uzere 3 öğretmen arkadaşa idare ve diger arkadaslar o kadar yardimci oldular ki. Ucumuzun de dersleri öğlene kadar. Birinin iki küçük çocuğu var, diğeri emziriyor ben de hamileyim işte. Bizim programlar süper öğlen çıkıyoruz diğer arkadaslarin ise daha dağınık ama hepsinden allah razı olsun hocam biz de gectik o yollardan deyip anlayisli davranıyorlar. Benim okulum rahat ama ben yine de 32 de ayrıldım. Artik evdeyim. Kac defa daha hamile kalicam ki
Ankarali arkadaslarim ypkmu benimle ilgilenen ankarada iyi ilgili bir perinatolog ariorium
işte nedense örtülü olsun istedim daha koruyucu geldı.
mesela bizim başhekim de suan icin hiç sıkıntı çıkarmadı saolsun hasta sayımı azalttı, öğleden sonra arayip hastaniz bittiyse cikabilirsiniz diyor ama rapor işine takıntılı adam bakalım ücretli izin bitip heyet raporu almak istediğimde ne yapacak çok merak ediyorum hiç sevmiyor rapor olayınıIznim bitince de doktorum heyet veriyor senden ve bebeginden onemli hiç bi şey yok diyor aile hekimim de rapor da sıkıntı cikarmaz böylece kısmetse 2. Dönem kapanır. Dogurun diyen çok da hamileye anneye önem veren çok az malesef ülkemizde
geçen bi arkadaşımla konuştuk, bi fikir yürüttük ama ne derece çıkar bilinmez tecrübelilerden cvp bekliyorum, şimdi bu doğum sancıları adet sancılarının çok çok fazlasıymış ya , ağrı eşiğiyle de yakından ilgili bi durummuş, şimdi misal ben adet olurken hiç ağrı yaşamazdım bi giderdim wc ye hasta olmuşum sadece üşüttüğüm zamanlar ağrım olurdu, acep benim ağrı eşiğim mi yüksek ? doğum sancısını da azcık daha az ağrıyla atlatabilir mi benim gibi olanlar ?
Evet sizlerin yazdıklarını okuyunca kendimi şanslı hissediyorum ama yine de mutlu olamıyorum çünkü guya biz Türk halkı çok duyarlı ve merhametli insanlarız ama sadece görüntüdeşanslısın o zaman ne mutlu sana
Ya normal yasantisinda zirt pirt keyfi rapor alan çalışan sevilmez doğal olarak hoş bişey de değil zaten ama bu apayri bi durum bence bu konuda daha esnek olunmalımesela bizim başhekim de suan icin hiç sıkıntı çıkarmadı saolsun hasta sayımı azalttı, öğleden sonra arayip hastaniz bittiyse cikabilirsiniz diyor ama rapor işine takıntılı adam bakalım ücretli izin bitip heyet raporu almak istediğimde ne yapacak çok merak ediyorum hiç sevmiyor rapor olayını
benim tez çürüdü desene , Alahım kolay doğumlar nasip etsin, bi doğum hikayesinde okudum 7 cm açılma olmuş kadın evdeymiş ve farketmemiş çok az bi sancıydı önemsemedim yazmıştı
Benimde 2. De olmuştu bacagimdan yaptilar çok sıkıntı yapmayın geçiyor acısı hemenhee .koldan popodan ıyı de başka yerlerden vurmasında.
Rahatına düşkün canım keyfine göre yaşar.
ay yine deprem oldu bu sefer diğerlerinden daha şiddetliydi mutfak dolabındaki tabaklar kafama düşecek sandım
Iznim bitince de doktorum heyet veriyor senden ve bebeginden onemli hiç bi şey yok diyor aile hekimim de rapor da sıkıntı cikarmaz böylece kısmetse 2. Dönem kapanır. Dogurun diyen çok da hamileye anneye önem veren çok az malesef ülkemizde
kızlar günaydın bir ay sonra bebişimizi gördüm tosuncuğum 1.825 gr olmuş, cuma günü çalışabilir kağıdı alıcam 5 hafta sonra da doğum iznine çıkıcam Allah'ım çok heyecanlıyım kısa sürede olsa dinlenebilicem
hey maşallah güle güle giysin inşallahEminönü ganimetleriiiii.. Devamı geliyorrrr:)
Eki Görüntüle 1338523 Eki Görüntüle 1338524 Eki Görüntüle 1338525
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?