2015 Şubat Anneleri

C

canım biz pazar günü bu modelin siyah rengini aldık.görümcem 3 yıl kullanmış ve çok memnun kalmış.kullanışlı ve hantal değilmiş.
ben arabasını ıstemıyorum sadece yanındakını ıstıyorum. ama ayak kısmı kılıflı olacak. tek satılacak.

gerçekten mi kayu lösemi hastası. aaa ilk senden duydum.
çok duygulandım kız gözlerım doldu valla.

şanslısın o zaman ne mutlu sana

işte nedense örtülü olsun istedim daha koruyucu geldı.

Maxi cosi ana kucağında en iyilerinden biriymiş ama koruyucusu direk yok galiba. Ama nette şöyle şeyler var ekstradan:

Anakucağı tulumu alıp üstüne böyle sarabilirsin

ya da böyle bebeğe anakucağı tulumu alabilirsin.

mesela bizim başhekim de suan icin hiç sıkıntı çıkarmadı saolsun hasta sayımı azalttı, öğleden sonra arayip hastaniz bittiyse cikabilirsiniz diyor ama rapor işine takıntılı adam bakalım ücretli izin bitip heyet raporu almak istediğimde ne yapacak çok merak ediyorum hiç sevmiyor rapor olayını

Adet ağrısını az yaşamak bence ağrı eşiğiyle alakalı değil. Doğum sancısı apayrı bir sancı. Bir kere periyodik olarak giriyor yani yirmi dak on dak arayla giriyor bir dakika falan sancıyor. Kesinlikle diğer ağrılardan ayrı bişey. Ve anlamıyorum diyen yalan söyler.

Ya normal yasantisinda zirt pirt keyfi rapor alan çalışan sevilmez doğal olarak hoş bişey de değil zaten ama bu apayri bi durum bence bu konuda daha esnek olunmalı

benim tez çürüdü desene , Alahım kolay doğumlar nasip etsin, bi doğum hikayesinde okudum 7 cm açılma olmuş kadın evdeymiş ve farketmemiş çok az bi sancıydı önemsemedim yazmıştı

Kesin onuncu çocuğudur onun zaten normalde beş cm açık geziyodur. Hissedilmeyecek bişey değil.

masallah cok sanslisin daim olsun inşallah ben de heyet raporu ayarlayabirim insallah ama dr disardan olunca o kolayligi sağlayacak kişiyi bulmak zor galiba

Ben 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…