2015 Şubat Anneleri

Ver bütün derslerini o çeksin anacım. Bak böylesi belki daha iyi olur.

Ya normal yasantisinda zirt pirt keyfi rapor alan çalışan sevilmez doğal olarak hoş bişey de değil zaten ama bu apayri bi durum bence bu konuda daha esnek olunmalı
bilmiyorum valla o gün geldiğinde gorucem anlayışlı mi olur yoksa farklı mı davranır

Bugün ben raporu vermeye okula gittim. Bir arkadaşı gördüm haber falan dedik. Rapor aldım da onu vericem dedim ne raporu diyor. Istirahat için dedim anlamadı. Görüşürüz dedik ayrıldık pelerin vardı üZerimde sanırım ondan anlamadı.

karnım iyice gerilmeye başladı benim. son aylara girdiğimiz nasıl da belli.
halbuki, 2 ay önceden "çantamı hazırlıycam" diyen ben, hala çantamı tamamıyla hazırlamadım. bebeğin eşyalarını koydum kendim için de pijamaları koymuştum. içinde ne bir ped, ne bir çamaşır ne bir terlik yok
rahat mıyım ne?

masallah cok sanslisin daim olsun inşallah ben de heyet raporu ayarlayabirim insallah ama dr disardan olunca o kolayligi sağlayacak kişiyi bulmak zor galiba
Amin canım teşekkür ederim. Oglusumun şansı işte. . Allah hepimizi halden anlayan iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Umarım sen de bulabilirsin ama mutlaka kolaylık yapan doktor vardır ama iyice araştırıp denk getirmek lazım

Oy maşallah maşallah ne guzel :) Benim kide geç konuştu ama senin dediğin gibi şimdi hiç susmuyor :)yok benimki Kumral :)

Ben 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.
Hadi gozunaydin. Iyi yaptin bence. amaodev vs ile de ugrasma. Hastaneye yatirdi dr de telefondan gerekirse. Bazi insanlar hakediyor boyle yalanlari

hangi sehirdesin. 15 haftalik bir arkadas var nobet icin bile rapor vermemis dr.u. Ah rapor almasi kolay bir sehirde olaydim

Ana kucağı deniyo soldakine canım.

Oy maşallah maşallah ne guzel :) Benim kide geç konuştu ama senin dediğin gibi şimdi hiç susmuyor :)yok benimki Kumral :)
Mavi gozlu olan benim oglan. Ig ye foto koymustm. Ysmnfth onu gordu sanirim. Ben kara biseyim. Esim kumral renkli gozlu degil. Oglan degisik cikti. Kucagima alinva baskasinin saniyorlar. Cok merak ediyorum kiz kime benzicek. Bnim gibi olsn ana- kiz oldugumuz bellivolsun : )) tabi once saglikli olmasi

Benimde eksiğim var hala, aldıklarım için çanta lazım eksikleri de alamam lazım. Puf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…