- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
aşkolsun canım ne sikmasi birbirimizin derdini sevincini paylaşmak için burdayız :) sen rahatına bak boşver illaki gelir esin de seni görmeden yapamaz bebişten önemli bişi yok suan icin hele can sıkmak moral bozmak hiç yok :) anlaştık ???Annemdeyim :) cok cok saol . Bnm acımdan her sey iyi , ev de iki katlı üst katta da tv odası fln var eşimi cok sever annem babam ama nieyeyse dün bana dedi ki , ben her gün gelemeyebilirim. İşine burası 40 dakika daha yakın bizim evden hatta doktor dün hastanede üzülmemen lazım bişeye dedi onun da yanında . Ben duygusal olarak cok piştim bu hamilelikte .. Cok yazdım bianda , umarım sıkmadım seni
son zamanlarda hepımızde duygusallık tavan yapmış.
Kanlı video ne canım ? Görüntünün içinde aşırı kan görmedim ben. Kadın bebeğini kendi kucaklıyo çıkarken direk kıcağına alıyo ikiside nasıl huzurlu ama. Beni çok olumlu etkiledi bu video
Ben tesettürlüyüm canım. İki tane tülbent koydum çantama biri mavi biri kırmızı. Sabahlıkta koydum çantama. Be müsait olmadıkça içeri eşim ve oğluşumdan başkasını almaz zaten bizimkiler. Babalarımız gelincede tülbent ve sabahlığı geçiririm üstüme yada sancı çekerken dolaşırken yürürken vs. Ben böyle düşündüm şimdilik. Senin fikrin nedir ?kizalr aranizda kapali olan varmi?
hastanede de mi oyle olucaz : )
ay saçma bi soru oldu ama ben napacagimi bilemedim
hoş geldin Özlem.merhabalar kızlar uzun zamandır okuyup yazamıyorum herkes ıyıdır umarım... sezeryan gunum bellı oldu 3 suıbata nasıpse dogurcam kuzumu...
Biz duyguları yoğun insanlarız yada dışa vuran. Ama onlar öyle değil. En azından senin benim eşim öyle değil.
Görmdim ben canım ekranda açık olan videoyu kast etmiştim. Diğerlerne bakmadımcanım senin paylaştığın görüntü vardı ya "link veremiyorum, ekran görüntüsünü gönderdim" falan demişsin o ekranda kan falan görmüşler "kanlı video bunlar" diye bir muhabbet çıktı. o yüzden inceledim de onu da izledim, onun kurgu olduğunu düşündüm. :)
görmediysen boşver zaten :)
Gecmis olsun canim ben de gec gordum. Sonra yazdm ama girmusken tekrar yazayim.Canım
çıktım , yarın kontrole gideceğim inş yatırmaz yine . Sen nasılsın
uzancak bi yer buldum mu kaçırmiyorum zaten :) dr de az az sık sık ye dedi..bi de burnum tikali agzimdan nefes aliyorm dudaklarım kurudu :) gözüm yatacak bi yer arıyor sürekli :)Bnm de düşük, doktor soluna uzan dedi, olmadı bi serumla zımba gibi olursun kuzum sıkılma en son çare de olsa . Aç kalmamaya dikkat et
Genç tabide baba olmak için erken bi yaş değil banagöre. 10 yaş 3 ay var aramızda. Ama hiç yaşının adamı değil duymasında10 yaş mı var aranızda. bana gore genç sana büyük geliyordur ama.
ee zaten ne kaldı şurda gelse gelse bır kez gelır genel temızlık ıcın.Kendin yapma artık işte. Genel temizlik yapsa bile sen artık bişey yapma . Onbeşte gelse çok mu pahalı oluyor? Ona göre belki anlaşılabilir .
oy bide dolasma var demi koridorda : )Ben tesettürlüyüm canım. İki tane tülbent koydum çantama biri mavi biri kırmızı. Sabahlıkta koydum çantama. Be müsait olmadıkça içeri eşim ve oğluşumdan başkasını almaz zaten bizimkiler. Babalarımız gelincede tülbent ve sabahlığı geçiririm üstüme yada sancı çekerken dolaşırken yürürken vs. Ben böyle düşündüm şimdilik. Senin fikrin nedir ?
erkekler hıc buyumuyorki.Genç tabide baba olmak için erken bi yaş değil banagöre. 10 yaş 3 ay var aramızda. Ama hiç yaşının adamı değil duymasındaFikir ve olgunluk bakımından yani.
Bu hafta B12 ignesi oluyirum. Daha mutsuzum sanki. Terslik bende mi neEvet aynı durumdayım yaw. B vitamini falan da kesmez artık bunu.
olur hepsi olur. bende daha ne bır seyı yıkadım ne de yerlestırdım. ee bugun almış olsaydım hepsını yıne aynı durumda olacaktım.
olmazsa da ne olursa o kadar olur. hoş bebek çıplak kalacak degıl.
kıyafetı bıle olmasa hastaneden gıydırıyorlar.
kuzenım oynamıyor dıye gıdınce hastaneye aldılar bebegı hastaneden gıyrdırdıler. çantası hazır degıldı. yıkanmamıştı.
sonra geldiler eve annesı hepsını yıkadı utuledı dolabına yerlestırdı.
Yok canım 3 erkekler. Hatta 1 tane eltim var. Ama hep diyorum ben, Allah razıolsun kayınvalidemden. 4,5 yıl oldu daha bir kere tartışmamız olmamıştır maşaAllah. Hep gelinlerini tutar. Hatta gel bende kal değişiklik olur yada ben geleyim işini gücünü hafifleteyim artık son zamanların zorlanıyosundur dedi. Ben istemedim. İyiyim şimdi çok şükür dedim. Doğumdan sonra yaparsın dedim:)
sen normalmi dogurucakdin, ben karisitiryorum kim sezeryan kim normalYa iyiymiş işte. Teşekkür ederim canım.
Bu hafta B12 ignesi oluyirum. Daha mutsuzum sanki. Terslik bende mi ne
sen normalmi dogurucakdin, ben karisitiryorum kim sezeryan kim normal
Yani bavul mu yoksa canta mı. Emzirme yastığı ni da koyarsam ancak bavul alır beniBe kendime ayrı çanta bebeğime ayrı çanta hazırladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?