2015 Şubat Anneleri

aşkolsun canım ne sikmasi birbirimizin derdini sevincini paylaşmak için burdayız :) sen rahatına bak boşver illaki gelir esin de seni görmeden yapamaz bebişten önemli bişi yok suan icin hele can sıkmak moral bozmak hiç yok :) anlaştık ???

canım senin paylaştığın görüntü vardı ya "link veremiyorum, ekran görüntüsünü gönderdim" falan demişsin o ekranda kan falan görmüşler "kanlı video bunlar" diye bir muhabbet çıktı. o yüzden inceledim de onu da izledim, onun kurgu olduğunu düşündüm. :)
görmediysen boşver zaten :)

kizalr aranizda kapali olan varmi?
hastanede de mi oyle olucaz : )
ay saçma bi soru oldu ama ben napacagimi bilemedim
Ben tesettürlüyüm canım. İki tane tülbent koydum çantama biri mavi biri kırmızı. Sabahlıkta koydum çantama. Be müsait olmadıkça içeri eşim ve oğluşumdan başkasını almaz zaten bizimkiler. Babalarımız gelincede tülbent ve sabahlığı geçiririm üstüme yada sancı çekerken dolaşırken yürürken vs. Ben böyle düşündüm şimdilik. Senin fikrin nedir ?

merhabalar kızlar uzun zamandır okuyup yazamıyorum herkes ıyıdır umarım... sezeryan gunum bellı oldu 3 suıbata nasıpse dogurcam kuzumu...
hoş geldin Özlem.
nasıl belli oluyor doktor mu karar verıyor şu gun olur dıye. yanı 12-13 gun önceden mı olacak. o zaman benımde 26 ocak oluyor.
biz iyiyiz bir iki kişi rahatsızlık yaşadı ama ıyı sayılırlar şimdi.
yaprakgülden haberın var mı o nasıl?

Görmdim ben canım ekranda açık olan videoyu kast etmiştim. Diğerlerne bakmadım

Bnm de düşük, doktor soluna uzan dedi, olmadı bi serumla zımba gibi olursun kuzum sıkılma en son çare de olsa . Aç kalmamaya dikkat et
uzancak bi yer buldum mu kaçırmiyorum zaten :) dr de az az sık sık ye dedi..bi de burnum tikali agzimdan nefes aliyorm dudaklarım kurudu :) gözüm yatacak bi yer arıyor sürekli :)

Kendin yapma artık işte. Genel temizlik yapsa bile sen artık bişey yapma . Onbeşte gelse çok mu pahalı oluyor? Ona göre belki anlaşılabilir .
ee zaten ne kaldı şurda gelse gelse bır kez gelır genel temızlık ıcın.
en ıyısı ocakta bır kez gelsın olsun bıtsın.

oy bide dolasma var demi koridorda : )
bana erkek gelen olmaz da,e hemsirelerde kadin zaten genelde
bi dr gelebilir,oda zaten aniden geliyor onceden haberim olmazki gelmeden takayim, çocuga ve bana bakmaya her gun geliyolar 4 gun boyunca
benim bi fikrim yok valla,tulbet dedigin yazmami,onun bide pyjamaya elbiseyemi uymasi lazim renk oalrak : ))))
1 gun neysede 4 gun olunca hastane durumu isin içinden çikamiyorum valla

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. Kıyafetler çabucak hallolur nasılsa di mi. Stres yok mümkün mertebe huzurlarda bekliyelim bebişleri inşallah.

benim kv'm de öyledir ama ben pek işimi başkasına yaptırmaktan hoşlanmıyorum. o yüzden hani temizlikçi çağırıp yaptırırım ama kv'me yaptırmam. ben çok da sıcak kanlı değilimdir yani zaman zaman somurtkan olabiliyorum.
dengesiz miyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…