ben yine iki gündür aşırı duygusalım.
gece bir posta ağladım sabah da kendımı tuttum işe gelirlen yolda ağlayacaktım.
bir şey buluyorum mutlaka sebep olmasa da.
çok yorgunum ve halsizim. hep böyle kalacakmışım gıbı geliyor. ıkı adım yuruyorum nefes nefese kalıyorum.
acaba doğumdan sonra enerjim gerı gelecek mı?
ben bır zamanlar enerjiktim yaa.
boşver devam et böyle.ilahi sen, güldürdün beni,
iş konusunda çok pimpirikliyimdir ama kendimle ilgili şeylerde rahatım
niye böyle oldum bilmem , hep hayat yaptı : ))
Bence dogru karar ben pisman oldum sen olma :) nerden aliyorsun peki. Uygunsa internetten bir tane daha alayim olmazsa.hastane çıkışımızın biri krem renk. biri mavi renk. her renkten var. ben de geceliğimi mavi, pijamamı krem almaya karar verdim. sabahlığımın da çoğu krem. öle ortaya karışık yapayım dedim bari. hepsi mavi fazla olur sanki.
bakalım bir makara bulmak gerek bugun deniye hep duygusalsın, buna bi çare bulmalıyız
Durum artık onun rahat edememesinden Çıktığı için ben de bencilce buluyorum . Kaç zamandır iyi değildim ama kalmadım annemde , rahat edemez fln die, ama yine kendşme yapmışım
Canım ben geceliğimin renginde tülbent aldım onu takıcam.kizalr aranizda kapali olan varmi?
hastanede de mi oyle olucaz : )
ay saçma bi soru oldu ama ben napacagimi bilemedim
amaninnn dogum masasini ben aklima bile getirmedimEvet cnm kapalı olucam ama baktım sancılar sıkıştırıyor dağılabilirim :))
son zamanlarda hepımızde duygusallık tavan yapmış.
anladim canim, bende bisey ayarlayim en iyisiCanım ben geceliğimin renginde tülbent aldım onu takıcam.
o beş çocuk doğuran kadınların gıdıp ellerını ayaklarını öpmek ıstıyorum.kızz aman erkekler işte , boşver onlar hep bencil zaten, eşim benden 5 çocuk istiyor (nsl bakacaksak neyse ) dedim erkekler doğum yapıyo olsaydı ister miydin 5 çocuk o zaman dedim de yoo asla 1 tane yeterdi diyor ah ahh
cherish daha yeni çikdi canim ahstanedenKızlar günaydın sabah hafif bir kanama vardı hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi.idrar tahlili verdim birazdan tekrar gidecem hastaneye.devamı gelmedi çok şükür.böyle bir durum yaşayan var mı?
kiz ne ettin o kadar karbinhidrati napcaz vucutdaekmek yiyin mutlu olun, ben ekmeği çok yiyorumLitchi b vitamini var onda o yüzden duygusallaşamıyosundur dedi : ))
yok bee. bende yiyorum. ekmek işi degıl bu. kendisi yemiyorya öyle şeyler belki ekmeğe bağlıyordur.ekmek yiyin mutlu olun, ben ekmeği çok yiyorumLitchi b vitamini var onda o yüzden duygusallaşamıyosundur dedi : ))
boşver devam et böyle.
ay düşünsene bir de bebeklerımızın resmını paylaşıcaz .
sen bu saatlerde olmazdın buralarda pek. çocuklar okulda mI? bırakma alma işlerin bıttı mı?kiz ne ettin o kadar karbinhidrati napcaz vucutda
ekmek yeyince kilo alirim yine mutsuz olurum ben ekmegide bosuna yemis olurum : ))))
Canım bende anneme gittiğimde eğer çok kalacaksam eşim belki 1 gece kalır. Annemlerle iş yeri arası 10 dk. Bizim evle 45 dk. Hergün o yolu çekip eve gider. Başlarda tuhaf geliyodu ama şimdi hiç takmıyorum bile. Bide onumu problem yapayım kendime. Ailemin yanındayım, mutluyum, kızım mutlu, beni düşünüp anneme kalmam için bırakmış:) annesinin yüzünü senede 1 görenler varDurum artık onun rahat edememesinden Çıktığı için ben de bencilce buluyorum . Kaç zamandır iyi değildim ama kalmadım annemde , rahat edemez fln die, ama yine kendşme yapmışım
ben izleyemem kolay doğum cd.si bile olsa istememvideo yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?