2015 Şubat Anneleri

niye hep duygusalsın, buna bi çare bulmalıyız

Bence dogru karar ben pisman oldum sen olma :) nerden aliyorsun peki. Uygunsa internetten bir tane daha alayim olmazsa.

Durum artık onun rahat edememesinden Çıktığı için ben de bencilce buluyorum . Kaç zamandır iyi değildim ama kalmadım annemde , rahat edemez fln die, ama yine kendşme yapmışım

kızz aman erkekler işte , boşver onlar hep bencil zaten, eşim benden 5 çocuk istiyor (nsl bakacaksak neyse ) dedim erkekler doğum yapıyo olsaydı ister miydin 5 çocuk o zaman dedim de yoo asla 1 tane yeterdi diyor ah ahh

Kızlar günaydın sabah hafif bir kanama vardı hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi.idrar tahlili verdim birazdan tekrar gidecem hastaneye.devamı gelmedi çok şükür.böyle bir durum yaşayan var mı?

kızz aman erkekler işte , boşver onlar hep bencil zaten, eşim benden 5 çocuk istiyor (nsl bakacaksak neyse ) dedim erkekler doğum yapıyo olsaydı ister miydin 5 çocuk o zaman dedim de yoo asla 1 tane yeterdi diyor ah ahh
o beş çocuk doğuran kadınların gıdıp ellerını ayaklarını öpmek ıstıyorum.

Kızlar günaydın sabah hafif bir kanama vardı hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi.idrar tahlili verdim birazdan tekrar gidecem hastaneye.devamı gelmedi çok şükür.böyle bir durum yaşayan var mı?
cherish daha yeni çikdi canim ahstaneden
dr nedenini bulabildimi kanamanin

sen idrar tahlili deyince aklima geldi, banada dr yazdi dun ama labaratuara kim gitcek yawsss

kiz ne ettin o kadar karbinhidrati napcaz vucutda
ekmek yeyince kilo alirim yine mutsuz olurum ben ekmegide bosuna yemis olurum : ))))
sen bu saatlerde olmazdın buralarda pek. çocuklar okulda mI? bırakma alma işlerin bıttı mı?

Durum artık onun rahat edememesinden Çıktığı için ben de bencilce buluyorum . Kaç zamandır iyi değildim ama kalmadım annemde , rahat edemez fln die, ama yine kendşme yapmışım
Canım bende anneme gittiğimde eğer çok kalacaksam eşim belki 1 gece kalır. Annemlerle iş yeri arası 10 dk. Bizim evle 45 dk. Hergün o yolu çekip eve gider. Başlarda tuhaf geliyodu ama şimdi hiç takmıyorum bile. Bide onumu problem yapayım kendime. Ailemin yanındayım, mutluyum, kızım mutlu, beni düşünüp anneme kalmam için bırakmış:) annesinin yüzünü senede 1 görenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…