ya simdi az once biri yazmis mesela sezryan tarihim 2 subat diye,normal dogumu istemeyen belirliyorO önceden belirleniyor mu? Bilmiyorum ben daha.
hastanede kaç gun kalacaksinki ?Yani bavul mu yoksa canta mı. Emzirme yastığı ni da koyarsam ancak bavul alır beni
Evet cnm kapalı olucam ama baktım sancılar sıkıştırıyor dağılabilirim :))kizalr aranizda kapali olan varmi?
hastanede de mi oyle olucaz : )
ay saçma bi soru oldu ama ben napacagimi bilemedim
ya yapacak güçte değili bu yüsden rapor getirdim desene yada şehir dışına çıkıyorum ailem bakacak yatmam lazım felan de ne gıcık kadın bu hocanBenim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.
Bilemem ki en az birhastanede kaç gun kalacaksinki ?
Ayni benim kafadansin. kv de ister samimi olalim istedigimi yapsn fln. bence gercekten o samimiyet olmuyir kv ile. Mesafe en iyisibenim kv'm de öyledir ama ben pek işimi başkasına yaptırmaktan hoşlanmıyorum. o yüzden hani temizlikçi çağırıp yaptırırım ama kv'me yaptırmam. ben çok da sıcak kanlı değilimdiryani zaman zaman somurtkan olabiliyorum.
dengesiz miyim ne
dodex te yok sanirim digerleriB12 de olur da B kompleks vitaminleri lazım. B6 b9 hepsi.
ee uzan dişçi koltuğuna kımse yokken. masaj koltuğu gıbı zaten.uzancak bi yer buldum mu kaçırmiyorum zaten :) dr de az az sık sık ye dedi..bi de burnum tikali agzimdan nefes aliyorm dudaklarım kurudu :) gözüm yatacak bi yer arıyor sürekli :)
Sen karnın burnunda ve duygusallığın zirvesindeyken , seni arayıp bu şekilde acitasyon yapması çok yanlış.Onlar ana oğul kendi aralarında çözsünler, seni niye dahil ediyor ki?Eşin de inatçı anladığım kadarıyla, ama ne olursa olsun seni rahatsız etmesini çok yanlış buldum kayınvalidenin.Napabilirsin yani zorla koskoca adamın kulağına ahizeyi dayayıp aratacak halin yok yani.k. valıdem dedı .
bende anlamadım orası.
yani köpek yavruları annelerını tanıyorda benım oğlum aramıyor mu demek ıstedı acaba.
eşiminde hayatta en nefret ettıgı sey duygu sömürüsüdür.
ben varımIstanbulda olup izne ayrılan anneler toplaşıp görüşsek mi?ne dersiniz?:)
Bi vitaminin eksikliginden olurmus ama hangisiydi unuttumof yaa sabah kalktım dilimde 4 tane aft çıkmış ne yaptıysam geçiremedim şunları
inşallah doğduktan sonra çocuğumada geçmez kalıtsal olarak
benımde talep etse hayatta yaptırmam zaten.benim kv'm de öyledir ama ben pek işimi başkasına yaptırmaktan hoşlanmıyorum. o yüzden hani temizlikçi çağırıp yaptırırım ama kv'me yaptırmam. ben çok da sıcak kanlı değilimdiryani zaman zaman somurtkan olabiliyorum.
dengesiz miyim ne
Canım sen iyiki doğumu düşünüyorsun, yoksa birinin gelip sizi evden alıp hadi doğum vakti geldi diye alıp götürmesi gerekecek.
Keşke siz gibii bir kafam olsa. Benim koca sizden işte.
Hergün şu yatağın şeklini değiştirelim diyorum.
Değiştiririz aşkım diyo. 9 ay oldu.
ben de ayniyim. O gerginlik olunca bebek de az hareket ediyor. Gazdan mi acaba. Sirt agrisi yapar cunku gazkızlar dün, dün gece ve bugün acayip rahatsızım. karnımda inanılmaz bir gerginlik, göğüs altından başlayan kasıklara kadar inen bir sertlik ve gerginlik. rahat nefes alamama, hiçbir pozisyonda rahat edememe, bi ara gerginliğin geçmesi ve bebeğin hareketlenmesi ile bi süre sonra tekrar gerginliğin devam etmesi şeklinde sürekli bir rahatsızlık.
sırtımda komple bir ağrı.
dün gece de bi rahat uyuyamadım. hep ağrılıydı karnım gerginlikten.
Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri
benim odam geleli 17 gün oldu sirkeli suyla sildim, pencere hep açık ama hala koku var zaten mobilyacı 30-45 gün havalanmalı demişti boya yeni yapıldığı için..bugün bebişin dolabı gelecek
sirkeli suyla silerim kakuyu hemen alır mı bir kaç gün havalandırmak gerekiyor mu?
o canını sıkan şeylerı arayıp pat pat söylüyor ama benım o kadar cok canımı sıkan şey varkı ben hayatta arayıp söyleyemem.Sen karnın burnunda ve duygusallığın zirvesindeyken , seni arayıp bu şekilde acitasyon yapması çok yanlış.Onlar ana oğul kendi aralarında çözsünler, seni niye dahil ediyor ki?Eşin de inatçı anladığım kadarıyla, ama ne olursa olsun seni rahatsız etmesini çok yanlış buldum kayınvalidenin.Napabilirsin yani zorla koskoca adamın kulağına ahizeyi dayayıp aratacak halin yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?