2015 Şubat Anneleri

kizlar dun bana dr D vit ampul verdi,bebegin kemikleri içinmis
aslinda bu d vit ampulu buyuk kuçuk herkesin senede bi kere içmesi lazimda kim yapiyorki
çocuklarima 6 ayda içiriuorum ben ama

O önceden belirleniyor mu? Bilmiyorum ben daha.
ya simdi az once biri yazmis mesela sezryan tarihim 2 subat diye,normal dogumu istemeyen belirliyor
is hamilenin aklinda bitiyor yani, kafasina ne takdiysa onu yapiyor bence, dr unuda ona gore bulup ayarliyor vs

of yaa sabah kalktım dilimde 4 tane aft çıkmış ne yaptıysam geçiremedim şunları
inşallah doğduktan sonra çocuğumada geçmez kalıtsal olarak

Benim hoca dönem sonuna kadar tapmam gerekenleri söyledi. Rapor aldım dedim ama o senin görevin görevini yapmalısın dedi. Yasal raporu takan yok yani. Görevimizin başında olucaz bakalım.
ya yapacak güçte değili bu yüsden rapor getirdim desene yada şehir dışına çıkıyorum ailem bakacak yatmam lazım felan de ne gıcık kadın bu hocan

Ayni benim kafadansin. kv de ister samimi olalim istedigimi yapsn fln. bence gercekten o samimiyet olmuyir kv ile. Mesafe en iyisi

B12 de olur da B kompleks vitaminleri lazım. B6 b9 hepsi.
dodex te yok sanirim digerleri

uzancak bi yer buldum mu kaçırmiyorum zaten :) dr de az az sık sık ye dedi..bi de burnum tikali agzimdan nefes aliyorm dudaklarım kurudu :) gözüm yatacak bi yer arıyor sürekli :)
ee uzan dişçi koltuğuna kımse yokken. masaj koltuğu gıbı zaten.

k. valıdem dedı .
bende anlamadım orası.
yani köpek yavruları annelerını tanıyorda benım oğlum aramıyor mu demek ıstedı acaba.
eşiminde hayatta en nefret ettıgı sey duygu sömürüsüdür.
Sen karnın burnunda ve duygusallığın zirvesindeyken , seni arayıp bu şekilde acitasyon yapması çok yanlış.Onlar ana oğul kendi aralarında çözsünler, seni niye dahil ediyor ki?Eşin de inatçı anladığım kadarıyla, ama ne olursa olsun seni rahatsız etmesini çok yanlış buldum kayınvalidenin.Napabilirsin yani zorla koskoca adamın kulağına ahizeyi dayayıp aratacak halin yok yani.

Ben de 32 de ayrilmak istiyorum. Oglumun bakicisi umreye gitti hem.oglaa bakarim diyorum. Ama evde surekli olmak bana iyi gelmiyor. Daha doguma iki ay kala eve kapanirsam bir de aonrasi var n yaparim diyorum. Izin aktarmak da istiyorum. Esim kv kp gelsin baksin oglana diyor. Hic bir cozumu istemiyorum. Bakicimiz da iki senedir torunlari gibi bakiyor ogluma, gideceklerini bastan soylemisti. Ona da kizamiyorum. Gerildim kaldim ne yapsanm. Izne ayrilmak mantikli mi evden cikmak bana iyi geliyor ya ruh halim de onemli.

kızlar dün, dün gece ve bugün acayip rahatsızım. karnımda inanılmaz bir gerginlik, göğüs altından başlayan kasıklara kadar inen bir sertlik ve gerginlik. rahat nefes alamama, hiçbir pozisyonda rahat edememe, bi ara gerginliğin geçmesi ve bebeğin hareketlenmesi ile bi süre sonra tekrar gerginliğin devam etmesi şeklinde sürekli bir rahatsızlık.
sırtımda komple bir ağrı.
dün gece de bi rahat uyuyamadım. hep ağrılıydı karnım gerginlikten.

benımde talep etse hayatta yaptırmam zaten.
kaç yaşında kadın bana temızlık mı yapacak sankı.
biz kocaman insanlarız sorumluklarımızın da farkındayız.
bebeklerı bırılerıne güvenerek yapmadık. bu yola girerken de ne zorluklarla karşılacağımı,sonuna kadar çalışacağımı da bılıyordum.
yanı kımse de bıze hızmer etmek zorunda degıl de yinede bu manevi bir şey insan bilmek ıstıyor yanımda bırılerı var dıye.

ilahi sen, güldürdün beni,
iş konusunda çok pimpirikliyimdir ama kendimle ilgili şeylerde rahatım
niye böyle oldum bilmem , hep hayat yaptı : ))

ben de ayniyim. O gerginlik olunca bebek de az hareket ediyor. Gazdan mi acaba. Sirt agrisi yapar cunku gaz
Takvimimde de sirt agrisi nornal yazmis. Bebek hizla buyuyormus

ben bildiğim kadarını yazayım. plasentanın rahme yakın olması riskli gebelik sınıfına giriyormuş. benimde 5 aylıkken gittiğim kontrolde plasentanın rahme yakın olduğunu 1-2 haftaya kadar yukarı çıkabileceğini söyledi doktorum. çıkmazsa stres yapılacak bir durum olmadığını, kanama olabileceğini, kanamam olursa hemen doktorumu aramam gerektiğini, ve normal doğum olamayacağını söyledi. plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış olsaydı o zaman daha riskli olabiliyormuş. plasentanın tamamen rahim ağzını kapattığı durumda kanama olursa bunun sonucu da bebek hatta anne ölümlerine kadar gidebileceği de internette yazıyordu. bence bi defa çevrende sürekli iyi duyumlar aldığın bi doktordan randevu alarak bi görün bakalım ne diyecek.
ama plasentanın aşağıda olması bebeği özürlü yapıyor mu o konuda bilgim yok.

ayrıca bizim plasentamız doktorumun dediği gibi 1-2 hafta sonra yukarı çıkmıştı. şimdi her şeyimiz normal seyrinde devam ediyor.

umarım seninki de çıkmıştır.

bugün bebişin dolabı gelecek
sirkeli suyla silerim kakuyu hemen alır mı bir kaç gün havalandırmak gerekiyor mu?
benim odam geleli 17 gün oldu sirkeli suyla sildim, pencere hep açık ama hala koku var zaten mobilyacı 30-45 gün havalanmalı demişti boya yeni yapıldığı için..

o canını sıkan şeylerı arayıp pat pat söylüyor ama benım o kadar cok canımı sıkan şey varkı ben hayatta arayıp söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…