2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun hayatım bi kontrole gitsen in rahat eder
kızlar dün, dün gece ve bugün acayip rahatsızım. karnımda inanılmaz bir gerginlik, göğüs altından başlayan kasıklara kadar inen bir sertlik ve gerginlik. rahat nefes alamama, hiçbir pozisyonda rahat edememe, bi ara gerginliğin geçmesi ve bebeğin hareketlenmesi ile bi süre sonra tekrar gerginliğin devam etmesi şeklinde sürekli bir rahatsızlık.
sırtımda komple bir ağrı.
dün gece de bi rahat uyuyamadım. hep ağrılıydı karnım gerginlikten.

Kızlar günaydın sabah hafif bir kanama vardı hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi.idrar tahlili verdim birazdan tekrar gidecem hastaneye.devamı gelmedi çok şükür.böyle bir durum yaşayan var mı?

geçmiş olsun canım

Yorgunluktan
cherish daha yeni çikdi canim ahstaneden
dr nedenini bulabildimi kanamanin

sen idrar tahlili deyince aklima geldi, banada dr yazdi dun ama labaratuara kim gitcek yawsss
dedi doktor, radyolog şükür kanama alanı görmüyorum dedş çıktık şimdilik

B

Baska doktorada gittim ama operator perinatolog degil o problem yok dedi yakin ama muhtemelen yukari cikacak dedi ben 27haftaligim cnm rahim agzina 1cm yakinlikta36 haftayi gorsem sorun yok 33.haftada yukari cikanda varms nasip biraz cikmazsada sezeryan mecbur
doktorun adı Eyüp Ekici canım istersen bi muayene olur fikir alırsın

kızlar dün, dün gece ve bugün acayip rahatsızım. karnımda inanılmaz bir gerginlik, göğüs altından başlayan kasıklara kadar inen bir sertlik ve gerginlik. rahat nefes alamama, hiçbir pozisyonda rahat edememe, bi ara gerginliğin geçmesi ve bebeğin hareketlenmesi ile bi süre sonra tekrar gerginliğin devam etmesi şeklinde sürekli bir rahatsızlık.
sırtımda komple bir ağrı.
dün gece de bi rahat uyuyamadım. hep ağrılıydı karnım gerginlikten.

Kasilma mi yaşıyorsun acep?

Oh iyi iyi biraz dinlenme imkanı olur inş, kanama yorgunluktan olmuş hayatım dinleniyorum ben de artık , kimse cok yormasın kendini gerçekten dikkat edelim
benim bunye alisik dermisim yorgunluga : )
hafta sonu belki kayinimlar gelicekmis,temizlik yapmam lazim benimde gelde dinlen
sabah utumu yaptim
her gun bi odanin temziligindne girip çikicam artik mecbur

erkekler maalesef ince düşünemiyorlar
takmamaya calış bebeğin için

ya ben o işi hiç hesaba katmadım sanki açıkmışım gibi pijamaya uygun taç arıyorum
hastanede annemle eşim oluacak belkide rahatlıgım bundandır
yinede çantaya koyuyum birkaç tülbent
koridorda falan yürürken lazım olur
ya hiç takmasam bisey fotograflar için lazim demi
facebooka ne koycaz dermisim :))))))))))

Back
X