teli bırak bence gözlerını kapat bıraz.suan dişçi koltuğundan bildiriyorum :) öğle arası hiç bitmesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teli bırak bence gözlerını kapat bıraz.suan dişçi koltuğundan bildiriyorum :) öğle arası hiç bitmesin :)
ben onun gibi bir yazı yazardım şimdi ama alınıyor zaten ıyıce alınmasın kızan.@InzaR uzun alıntılarını özeledik kızzzzz
Bence dogru karar ben pisman oldum sen olma :) nerden aliyorsun peki. Uygunsa internetten bir tane daha alayim olmazsa.
bir rahatsızlığın yoksa bakmıyor aşağıdan acıklıga falan. karnından da goruyor sanırım benım en son 31 de baktı karnımdan rahimde açılma yok dedı.Kızlar ya 29 aralıkta doktora gidicem. 32 + da olmuş olucam vajinadan muayene yapar mı hani açılma var mı diye falan ne zaman bakmaya başlıyo biliyo musuunuz
Kızlar bu ev temizliği işlerini ne zaman yapıcaz.ya da yaptırıcaz.
Ocağın 10 nundan sonra geç mi acaba?
Hoş evin temizliği pisliği önemli değilde bebek gelince tozlu eve gelmesin yavrucak.
Tamam cnm sağolbir rahatsızlığın yoksa bakmıyor aşağıdan acıklıga falan. karnından da goruyor sanırım benım en son 31 de baktı karnımdan rahimde açılma yok dedı.
arkadaşıma da sadece bir kez çatı muayenesınde bakmışlar aşağıdan. doğum zamanı o da.
Gunaydiz kizlar herkese ben son bir haftadir sabah kahvaltida iki tane kaynamis yumurta yiyorum acaba bir zarari olurmuki cok seviyorum cunku agir gelirmiki![]()
OCAGIN ilk haftası ben 35 haftalık oluyorum sen de 36 .ocağın ilk hafta sonu anamlarla girişicez canım. dahası geç olabilir,çünkü perdeler camlar iğrenç oldu bu eve tozdan bebek hasta olur![]()
Gerçekten kaçıyorlar bizden. Bunu daha babalık bilinci oturmadı diye düşünüyorum. Ayrıca Bu onları tanımak değil bence. Sadece onların da ruh halinde biraz değişiklik oluyor olabilir ve sanki kendilerini şimdilik boşlukta hissediyorlar gibi düşünülebilir.
Yapma dicem ama sen beni dinlemiceksin kibenim bunye alisik dermisim yorgunluga : )
hafta sonu belki kayinimlar gelicekmis,temizlik yapmam lazim benimde gelde dinlen
sabah utumu yaptim
her gun bi odanin temziligindne girip çikicam artik mecbur
senın ilk doğum normal mi?Ne güzel herkes normal doğum istiyor:) bende sezeryan istiyorum ama benim doktor normal doğum yanlısı:) ben dr söylemiştim kuyruk sokumumda sorun var diye not almış. Cuma günü kontrolüm var, o kadar istiyorumki sezeryan mecbur desin:) yoksa çatı muayenesine çağıracak bnde ozaman ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diycem. Ama ben isteyince isteğe bağlı oluyor ve daha pahalı. Diğer türlü zorunlu olmuş oluyo doktor söyleyince fiyatı daha uygun. Şimdi bazı arkadaşlar aman paranın ne önemi var falan diyebilir, tabi öyle ama benim zaten sezeryanlık durumum. Doktorun söylemesi daha çok işime yarayacak:)
OCAGIN ilk haftası ben 35 haftalık oluyorum sen de 36 .
sen fazla bir şey yapma bence.
ee zaten ne kaldı şurda gelse gelse bır kez gelır genel temızlık ıcın.
en ıyısı ocakta bır kez gelsın olsun bıtsın.
Ağrı, sızı, kanama olursa, nstde ağrı çıkarsa bakar bildiğim kadarıyla , ben hastanede yatmama karsın nst sonucu iyi ağrı yok dedş bakmadı ama her doktorun adeti de farklı , bnm tecrübem bu canmKızlar ya 29 aralıkta doktora gidicem. 32 + da olmuş olucam vajinadan muayene yapar mı hani açılma var mı diye falan ne zaman bakmaya başlıyo biliyo musuunuz
Sezaryen olursun o zaman düşğnme , kendini nasıl rahat stressiz hissediyorsan onu yap canm bnmsenın ilk doğum normal mi?
ya ne yalan söylıyım bende sezeryan ıstıyorum.
normal doğumdan korkuyorum.
korkuyorum derken rahimle ılgılı yırtılma gıbı bir sorun olur dıye korkuyorum.
Teşekkürler cnmAğrı, sızı, kanama olursa, nstde ağrı çıkarsa bakar bildiğim kadarıyla , ben hastanede yatmama karsın nst sonucu iyi ağrı yok dedş bakmadı ama her doktorun adeti de farklı , bnm tecrübem bu canm