İyi o zaman bulurum.henuz bu konu ile ilgili hic magaza bakmamistim.bu haftasonu gecelik ile birlikte tac ve terlik de bakacagim..sağol canım teşekkür ederim. ama ikisininde nereden alındığını bilmiyorum hediye geldi. ama bu tür taçlar genelde büyük takıcılarda bulunuyor eğer sizin oralarda varsa mutlaka bulursun bu çeşit.
Yaptırmak zorunda degılsın dogumu baslatabılıyor bu uygulama kı cok gereksız sen strese gırıyorsun yok yere dogum zamanı geldıgınde bakar varsa bı sıkıntı sezo olur yoksa normal seyirinde işler yürür. Kadınların sebep yokken bunu kabul etmesı de ayrıca saçmaDaha var o zaman canımı sıkmayayım şimdiden
Bikac gecedir rahar uyuyamiyordum,dun gece sonunda yataktan gonderdim vallaSizin eşleriniz de horlamıyordur kesin
bir tane 30 veriyor prof aktarmayinca donemi kapatmaya yetmiyor. Diger 40 gunu bitirmek istemiyorum eylulde okula baslarsam illa lazim olur. Calisma azmi de soyle, 2 yasindaki cocukla zaten oglene kadar evdeyim tum gun cok gelicek. Subat sonrasi zaten eve kapanicam..mattika sendeki bu çalışma askı nerden kuzum hazir bahanen de var otur evinde misler gibi kullan iznini. Su senin bahsettigin parayls heyet raporu veren dr duruyor mu hala ya duruyorsa bi isim cisim ver bize:)
@InzaR nirdesiin kız dön yuvaya
@cimcimesultan güle güle kulanın inşallah arabanızı hayırlı olsun
S Sond kuzum bugün dalgalı denizmis senin ruh halin de arada olur oyle de ne takiyon kvyi ki sen ana ogul aranizda halledersiniz siz deyip siyrilsaydin aradan bosver millet aglma duvarı arıyor biz kime aglancaz
Litchi sen bu rapor isini sanki normal saglik raporu gibi yansitmissin kadina o hem yasi hem sosyal konumu geregi bihaber oldugu icin bunu insiyatif ya da keyif sayıyor olabilir. Bunun yasal hakkin oldugunu olasi bir tehlike durumunda bebege sana zarar gelmesi gibi bundan isyerinin amirinin sorumlu olacagini bisekilde hissetrmelisin. Calisamiycam kısmınıı naif gecisle degil yasal olarak calısmam katiyen yasak hayati bir tedbir seklinde anltmayi dene ezdrme kendini gerci unv ortami gicik oluyor ama olsun sindrmesin aklınca cadı seni
ah canımmmmmmben kaç tane çikolata yediğimi söyleyemedim utandım günde 3 4 çikolata bende yiyorum hemde nasıl yemek D: akşamada puding yapcam o derece sıyırdım kola vs içmiyorum normalde halbuki çok severdim ama mesela misafirliğe filan gittiysem dayanamayıp içiyorum. herkes tuhaf tuhaf bakıyor ama banane kısıtlamıyorum kendimi
benmari diyosun yani :)) pastanelerde de bitter çikolata içinde portakal parcacıgı olur ya ben de onu cok severim :)))
Sezeryan için erken dopum zamanı vermesine gerek yok yani öylemi ?Yaptırmak zorunda degılsın dogumu baslatabılıyor bu uygulama kı cok gereksız sen strese gırıyorsun yok yere dogum zamanı geldıgınde bakar varsa bı sıkıntı sezo olur yoksa normal seyirinde işler yürür. Kadınların sebep yokken bunu kabul etmesı de ayrıca saçma
misss gibi olur vallaaaaa :))Çikolatayı erittikten sonra portakal kabuğunu da kaplıyabiliriz
Dönenide var cnm benim.cocuk son haftalarda guzelce donuo:)bide ihtilasma var bende maalesef sorun birdegilki(((
1 kere alttan ultrasonla bakıldım sadece. Çatalada bekarken çıkmıştım akıntı problemi için.aman onda can sıkacak ne varhiç mi çatala yatmadın ya da hiç mi alttan ultrasonla baktırmadın. ben sillahını yediğim için o çatalda o yüzden çatı matı sıkıntı olmaz bende
Çok teşekkür ederim canımS
saol canm bnm iyiyim biraz daha şükür , ben de henüz Çanta olayına giremedim:)
bnmki horlamıyor horlasa işim zordu valla çünkü bnm uyumam için ortamın tam karanlık ve sessiz olması sart :)))
Korkuttu evet mesleginde cok iyi olabilir ama beni bitiror psikolojik olarak Allah yardimcimiz olsun cnm ne diyimbende de var cleaxne kullanıyorum senin doktor seni iyice korkutmuş,dua et bişey olmaz Allahın izniyle...
zil dedinde gecen gun bır yere gıttık. kapıda zılın yanında zile basmayın yazıyordu. neden dıye sordum kucuk bebek var uyanıyor dedıler. komik geldı. sızde oyle yazarsınız.Kapı zilini koli bantlayınca sesi azalıyormuş, biz deneyeceğiz bakalım.Hani sesin çıktığı kısım var ya orayı bantlayacağız bakalım , imternette araştırmıştım öyle bir çözüm bulmuşlar deneyelim dedik bizde.
Hıc anlamam sezoyu nıye 2 hafta onden yaptıklarını ısteyen 40. Haftada yaptırıyor da n oluyor cocuğun anne karnından geçirdiği son günler altın degerınde .. Ilk doğumum özelde olmuştu Dr a ne zaman çatı muayenesı yapacaksınız dıye sordum ne senı ne bebegı germenın anlamı yok sımdıden dogum zamanın geldiginde demıstıSezeryan için erken dopum zamanı vermesine gerek yok yani öylemi ?
Bende yaptırmak istemiyim o zaman. Bide sezeryanda olsa sancı başlayınca bebek doğumhazırlığına girince olmak daha sağlıklı sanki bebek için.Hıc anlamam sezoyu nıye 2 hafta onden yaptıklarını ısteyen 40. Haftada yaptırıyor da n oluyor cocuğun anne karnından geçirdiği son günler altın degerınde .. Ilk doğumum özelde olmuştu Dr a ne zaman çatı muayenesı yapacaksınız dıye sordum ne senı ne bebegı germenın anlamı yok sımdıden dogum zamanın geldiginde demıstı
bir tane 30 veriyor prof aktarmayinca donemi kapatmaya yetmiyor. Diger 40 gunu bitirmek istemiyorum eylulde okula baslarsam illa lazim olur. Calisma azmi de soyle, 2 yasindaki cocukla zaten oglene kadar evdeyim tum gun cok gelicek. Subat sonrasi zaten eve kapanicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?