2015 Şubat Anneleri

sağol canım teşekkür ederim. ama ikisininde nereden alındığını bilmiyorum hediye geldi. ama bu tür taçlar genelde büyük takıcılarda bulunuyor eğer sizin oralarda varsa mutlaka bulursun bu çeşit.
İyi o zaman bulurum.henuz bu konu ile ilgili hic magaza bakmamistim.bu haftasonu gecelik ile birlikte tac ve terlik de bakacagim..

Daha var o zaman canımı sıkmayayım şimdiden
Yaptırmak zorunda degılsın dogumu baslatabılıyor bu uygulama kı cok gereksız sen strese gırıyorsun yok yere dogum zamanı geldıgınde bakar varsa bı sıkıntı sezo olur yoksa normal seyirinde işler yürür. Kadınların sebep yokken bunu kabul etmesı de ayrıca saçma

bir tane 30 veriyor prof aktarmayinca donemi kapatmaya yetmiyor. Diger 40 gunu bitirmek istemiyorum eylulde okula baslarsam illa lazim olur. Calisma azmi de soyle, 2 yasindaki cocukla zaten oglene kadar evdeyim tum gun cok gelicek. Subat sonrasi zaten eve kapanicam..

Bencede hiç kısıtlamaya gerek yok kendimizi. Sakınan göze çöp batarmış. Biz yeterince dikkat ediyoruz zaten. Canımızın istediğini de yiyelim yani:))

Merhaba kızlar
Bugün doktor kontrolum vardı enfeksıyon devam esıyormuş düzelme olmamış detaylı tahlıller yaptılar onların sonucunu beklıyorum. Ayın 25 ınde dogum ıznıne ayrılacaktım ama doktor erken dogum rıskı olduğu ıcın rapor verdı 25 ıne kadar yanı bugün ıtıbarı ıle ıznım başladı. Önumuzdekı 4 ay boyunca evhanımcılığı oynayacağım umarım güzel geçer ve en onemlısı kuzucuk sağlıkla gelir:)) Artık bol bol girerim forumada:))

Sezeryan için erken dopum zamanı vermesine gerek yok yani öylemi ?

Dönenide var cnm benim.cocuk son haftalarda guzelce donuo:)bide ihtilasma var bende maalesef sorun birdegilki(((

bende de var cleaxne kullanıyorum senin doktor seni iyice korkutmuş,dua et bişey olmaz Allahın izniyle...

aman onda can sıkacak ne var hiç mi çatala yatmadın ya da hiç mi alttan ultrasonla baktırmadın. ben sillahını yediğim için o çatalda o yüzden çatı matı sıkıntı olmaz bende
1 kere alttan ultrasonla bakıldım sadece. Çatalada bekarken çıkmıştım akıntı problemi için.

bnmki horlamıyor horlasa işim zordu valla çünkü bnm uyumam için ortamın tam karanlık ve sessiz olması sart :)))

Ben de sessizlikte uyumayı severim. Eşim tv karşısında uyumayı çok seviyor o seste uyuyamam ki ben horlama olayı eskiden yoktu çok yorulunca çıkmaya başladı bizim de.

zil dedinde gecen gun bır yere gıttık. kapıda zılın yanında zile basmayın yazıyordu. neden dıye sordum kucuk bebek var uyanıyor dedıler. komik geldı. sızde oyle yazarsınız.

Sezeryan için erken dopum zamanı vermesine gerek yok yani öylemi ?
Hıc anlamam sezoyu nıye 2 hafta onden yaptıklarını ısteyen 40. Haftada yaptırıyor da n oluyor cocuğun anne karnından geçirdiği son günler altın degerınde .. Ilk doğumum özelde olmuştu Dr a ne zaman çatı muayenesı yapacaksınız dıye sordum ne senı ne bebegı germenın anlamı yok sımdıden dogum zamanın geldiginde demıstı

Bende yaptırmak istemiyim o zaman. Bide sezeryanda olsa sancı başlayınca bebek doğumhazırlığına girince olmak daha sağlıklı sanki bebek için.

Bakıcın başka bir bakıcı önermedi mi? Acaba başka bir bakıcı mı gelse bu durumda.

Bir arkadasim var evlenir evlenmez hamile kaldi. hic alttan muayene olmamis sezeryan istemis. Agri esigim cok dusuk diye aciklama yapiyor. dedim benim de dusuktu ama kurtaj tup bebek muayene vs agri esigi fln yalan oldu. Bu kadar seyin ustune bari normal dogurayim dedim yani. Kurtajdaki agrida aglayamadim da yanima esim vardi cok uzulmustu ilkinde ikincide uzulmesin dedim. Sessiz agri cekmeyi ogrendim. Zaten dogum iclerinde en kolayi. En cabuk toparlanilani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…