horluyor kıyamet gıbı.
uykusu ağır burnunu sıkıyorum. ya da tekme falan atıyorum susuyor.
ben 12.haftamdan beri nöbet tutmuyorum hastanede.. şimdi dogum yaklastıkca arkadaslar uğrasıyor benle burdaki nöbetten yırttın ama yakında hergün nöbet bekliyor seni diye..tembellik mi o da ne :))) gelsin uykusuz geceler :))) yeni dogan bebegin o caresiz aglayısı da cok fena yapıyor beni ya oturup aglarım ben de heraldeağlayacaklarda de mi?
kafamıza göre öyle akşamları sen oraya uzan ben buraya tembellik yapalım da olmayacak.
Ben 8.aydayım 10 gündür,takvimine göre 2 gün sonra 9.ayına gireceksin sende.. Doktoruma göre konuşuyorum :))Benim 40 günüm kaldı , daha yeni 8 aylık hamileyim diyorum. Mesela şuan senin 60 günün var. Sen 7 aylık hamileyim demelisin bence.
ağlayacaklarda de mi?
kafamıza göre öyle akşamları sen oraya uzan ben buraya tembellik yapalım da olmayacak.
su yerine soda tüketiyorum resmen.
ne olacak bu halim kendımı durduramıyorum.
Sizin eşleriniz de horlamıyordur kesin
bir tane 30 veriyor prof aktarmayinca donemi kapatmaya yetmiyor. Diger 40 gunu bitirmek istemiyorum eylulde okula baslarsam illa lazim olur. Calisma azmi de soyle, 2 yasindaki cocukla zaten oglene kadar evdeyim tum gun cok gelicek. Subat sonrasi zaten eve kapanicam..
Merhaba kızlar
Bugün doktor kontrolum vardı enfeksıyon devam esıyormuş düzelme olmamış detaylı tahlıller yaptılar onların sonucunu beklıyorum. Ayın 25 ınde dogum ıznıne ayrılacaktım ama doktor erken dogum rıskı olduğu ıcın rapor verdı 25 ıne kadar yanı bugün ıtıbarı ıle ıznım başladı. Önumuzdekı 4 ay boyunca evhanımcılığı oynayacağım umarım güzel geçer ve en onemlısı kuzucuk sağlıkla gelir:)) Artık bol bol girerim forumada:))
Kp
Korkuttu evet mesleginde cok iyi olabilir ama beni bitiror psikolojik olarak Allah yardimcimiz olsun cnm ne diyim
bende ses çıkaran saate tahammül edemiyorum. kaldırırım hemen yattığım odadan.
sıfır ses olmalı.
sıfır ses ile uyuyabileceğimiz cok az gecemiz kaldııııı :))))
öğlen aile hekimliğine gittim kontrol için çağırmışlardı
bebişin kalp atışını dinledim mutlu oldum
dönüşte arkadaşa uğradım sağolsun donattı masayı tek ben değildim birkaç kişi daha vardı
etli çiğ köftede vardı iki tane yedim ama şimdi içim hiç rahat değil
kurup duruyorum bişey olursa diye ama canım çok çekti
yapmamalıydım böyle bişey diye kızıp duruyorum kendime
Canım işyeri amiri o değil o yüzden ona bişey olmaz. Benim görev uzatmamı imzalaması da prosedür gereği aslında bölüm başkanı imzalıyor normalde. O bilim dalı başkanı olduğu için onun da prosedür gereği görüşü alınıyor o kadar. Ayrıca sözle görev veriyor yazılı bir görevlendirmem yok yani kanıt da yok. Baskı kurmak adına böyle yapıyor daha önce de denedi beni sırf ders için yurt dışından getiremeye çalıştı sözle ama. Bunları kanıtlayamqdığım için sıkıntı yapıyor bana. Psikolojimi bozacağına he diyorum geçiyorum söylediklerine.
oyle derin uzulmustu ki kiyamadim. Bak uzuldum.yine. Sukur gecti o gunler. Cocugumuz oldu da kim bakicak kavgasi yapiyoruz.ahh bende hepsını yaşadım. ondan her çeşit doğum yapabılırım. narkozda aldım, sezeryanda,ameliyatta.
her turlu cıhazı denedıler uzerımde. çok pis ağlarım da ayrıca.
bırak üzülsün eşin canım o üzülmesin diye sessiz mi kaldın.
benim eşimde bebek düştükten sonra gördü bebeği beni unuttu. nasıl ağlıyoki kıyamet kopuyor.
normalde aşırı soğukkanlıdır ama çok etkılendı nedense. benden kötü oldu.
Ne bileyim. Dayanma gucu sanirim. Ben kapali safra ameliyati oldm da onun acisina dayanamadim. kac kat dikiceklet sezeryanda o daha dayanilmaz geliyor bana. arkadasima da normal dayanilmaz geliyormus.Ağrı eşiği neye göre ölçülüyor acaba? Ben de biryerde okumuştum hiç alttan muayene olmamış ve bebişini sezeryanla dünyaya getirmiş biri beş gün sonra Dr muayenesine gideceği zaman soruyordu alttan muayene nasıl oluyor diye.
hakkaten ilk muayene oldugimda ne zordu. Utanmistim cok. ama hamile olunca bebege alttan bakcaz denince utanma klmadi. Annelik istebenım arkadaşımda doğuma yakın gıtmıs doktora çatı muayenesı yapmak ıstemıs doktor, kabul etmemıs. sonra kızmış sen normal doğum yapamazsın dıye. sonra sezeryan olmak ıstemedıgı ıcın kabul etmıs.
birazda utanma var tabii. bende ılk kez muayene olduğumda utanmıştım bayan doktordu ama sınır olmuştu kadın bana.
birde kızdı kac yıllık evlısın hıc mı doktora gıtmedın dıye
niye gıdecektım acaba?
Sagol canim ekru gibi gorunmus ama pembe ici gostermiyor degistircem irtibata gectim siteyle tavsiye edrim şık bir takım
Ben 8.aydayım 10 gündür,takvimine göre 2 gün sonra 9.ayına gireceksin sende.. Doktoruma göre konuşuyorum :))
Kimse bakmıyor ki esoba, millet görmüyor bile.Bizim millete öyle yazı mazı işlemez biliyorsun.zil dedinde gecen gun bır yere gıttık. kapıda zılın yanında zile basmayın yazıyordu. neden dıye sordum kucuk bebek var uyanıyor dedıler. komik geldı. sızde oyle yazarsınız.
Yaa o düğme olayı süpermiş, elektrikçiye mi soracağız acaba yapsın diye?bir anahtr ekledik otimatuge bastigimiz yerin yanina. DUgme kapaliysa zil calmiyor aciksa caliyor. Duruma gore acip kapatiyirsun yani. Super rahatlik
dusuklerden sonra yillarca ictim folikasit. Bu hamilelikte de 20 haftayi gecince biraktim. Arada iceyim bari.
Oglene kadar evdeyim zaten. Programim fena degil bu sene. Boyle rahatken calismak istiyorum. Rapor aramasi buyuk dert gercekten dogum sonrasini dusunmem lazim. Eve kimse gelmesin istiyorum ben de hamileligin psikolojisi ile hic cekemem. Sabah kotuydum bebek bile hissetti az hareket etti. Derse gittim geldim yurudum iyi geldi bana. Ccukla her gun cikilmiyor. Dusun dusun bi hos oldum dusunmeyeyim en iyisi olaylar kendi gelissin
Evet yan hatınca horlamıyor ama benim koca keyfine düşkün eller başının arkasında bacak bacak üstüne atıp sırt üstü uyuyor.yan döndürmeye çalışıyorum ben de o zaman azalıyor.
Evet yan hatınca horlamıyor ama benim koca keyfine düşkün eller başının arkasında bacak bacak üstüne atıp sırt üstü uyuyor.
İnsan nasılda tam.zıttını bulup evlenebiliyor.
Bende Başkasınınkini duyunca çok kötü oluyorum,geriliyorum.ben 12.haftamdan beri nöbet tutmuyorum hastanede.. şimdi dogum yaklastıkca arkadaslar uğrasıyor benle burdaki nöbetten yırttın ama yakında hergün nöbet bekliyor seni diye..tembellik mi o da ne :))) gelsin uykusuz geceler :))) yeni dogan bebegin o caresiz aglayısı da cok fena yapıyor beni ya oturup aglarım ben de heralde
Bi de kızlar ben esimden hasta bezi istemiştim o bana lohusa kulodu getirmiş içinde pedi de var..Bu daha iyi dedi ama kullananlar daha iyi bilir hasta bezi mi yoksa bu lohusa kulodu mu daha kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?