2015 Şubat Anneleri

ağlayacaklarda de mi?
kafamıza göre öyle akşamları sen oraya uzan ben buraya tembellik yapalım da olmayacak.
ben 12.haftamdan beri nöbet tutmuyorum hastanede.. şimdi dogum yaklastıkca arkadaslar uğrasıyor benle burdaki nöbetten yırttın ama yakında hergün nöbet bekliyor seni diye..tembellik mi o da ne :))) gelsin uykusuz geceler :))) yeni dogan bebegin o caresiz aglayısı da cok fena yapıyor beni ya oturup aglarım ben de heralde

Benim 40 günüm kaldı , daha yeni 8 aylık hamileyim diyorum. Mesela şuan senin 60 günün var. Sen 7 aylık hamileyim demelisin bence.
Ben 8.aydayım 10 gündür,takvimine göre 2 gün sonra 9.ayına gireceksin sende.. Doktoruma göre konuşuyorum :))

ağlayacaklarda de mi?
kafamıza göre öyle akşamları sen oraya uzan ben buraya tembellik yapalım da olmayacak.

yaaa birde ne banyo yapabilcen doğru düzgün ne de kendine bakabilcen birbirimize alışana kadar hep yapışık ikiz gibi gezebiliriz okuyorum da doğum yapanların yazılarını sabahlara kadar kucaktan inmiyorlarmış. bazıları memede uyuyormuş falan eşlere çok iş düşüyor bu durumda işte umarım babalık içgüdüleri tavan yapar

Sizin eşleriniz de horlamıyordur kesin

Hem nasil horluyor:)

CAnim Biz burdan gelsek aynı kolayligi ggösterir mi otuz gun gayet yarar bana Sonrasinda rapor hakkimi kullanir ddönemi kapatirim yeterki bastan heyeti alabilsem

Gecmid olsun iznin de hayirli olsun dinlen bolca

Kp

Korkuttu evet mesleginde cok iyi olabilir ama beni bitiror psikolojik olarak Allah yardimcimiz olsun cnm ne diyim

Insallah seni huzursuz etmeyecek bir dr ile karsilasrsin canim

bende ses çıkaran saate tahammül edemiyorum. kaldırırım hemen yattığım odadan.
sıfır ses olmalı.

En tahammul edenedigim sestir benim de gece saat sesi

sıfır ses ile uyuyabileceğimiz cok az gecemiz kaldııııı :))))

O luksum hic olmadı sokaktaki her sesi bile duyan asla derin uykusu olamamıs biri olarak

rabbim korur insallah bidaha yemezsin olur biter

of ne diyeyim Allah ıslah etsin.vicdan versin

oyle derin uzulmustu ki kiyamadim. Bak uzuldum.yine. Sukur gecti o gunler. Cocugumuz oldu da kim bakicak kavgasi yapiyoruz.

Ne bileyim. Dayanma gucu sanirim. Ben kapali safra ameliyati oldm da onun acisina dayanamadim. kac kat dikiceklet sezeryanda o daha dayanilmaz geliyor bana. arkadasima da normal dayanilmaz geliyormus.

hakkaten ilk muayene oldugimda ne zordu. Utanmistim cok. ama hamile olunca bebege alttan bakcaz denince utanma klmadi. Annelik iste

Ben 8.aydayım 10 gündür,takvimine göre 2 gün sonra 9.ayına gireceksin sende.. Doktoruma göre konuşuyorum :))

Evet 9. ayıma giricem ama 9 aylık hamileyim demicem. Sonuçta daha 40 gün var. Yani tam biray on gün. O zman ben dolu dolu 8 aylık hamileyim. Yaş gibi işte , bitirdiğimiz ayı söylüyoruz :)
8 ayda anca anladım ya neyse :)))))

zil dedinde gecen gun bır yere gıttık. kapıda zılın yanında zile basmayın yazıyordu. neden dıye sordum kucuk bebek var uyanıyor dedıler. komik geldı. sızde oyle yazarsınız.
Kimse bakmıyor ki esoba, millet görmüyor bile.Bizim millete öyle yazı mazı işlemez biliyorsun.

Ya sizin karnınızdan çıt diye ses geliyormuuu ??
Benim iki aydır geliyor geçen internette araştırdım başına gelenler varmış ama bizim içimizde var mı onu merak ettim :)

Yaa o düğme olayı süpermiş, elektrikçiye mi soracağız acaba yapsın diye?

Bende Başkasınınkini duyunca çok kötü oluyorum,geriliyorum.
iremguzum gelse söyler kendimizinki ağlayınca nasıl oluyormuşuz. Ayrıca S serefraz85 ve mattika da bilirler.

Bi de kızlar ben esimden hasta bezi istemiştim o bana lohusa kulodu getirmiş içinde pedi de var..Bu daha iyi dedi ama kullananlar daha iyi bilir hasta bezi mi yoksa bu lohusa kulodu mu daha kullanışlı

Bi de kızlar ben esimden hasta bezi istemiştim o bana lohusa kulodu getirmiş içinde pedi de var..Bu daha iyi dedi ama kullananlar daha iyi bilir hasta bezi mi yoksa bu lohusa kulodu mu daha kullanışlı

Ben kullanmadım ama kendi kullandığım iç çamaşırı tarzı dışında giymeyi sevmiyorum o yüzden hasta bezi alırım sanırım. Almayadabilirim çünkü hastanede zaten hasra bezi veriyorlar. Evde lazım olur mu bilmiyorum gece pedi uygun olursa gece pedi koyarım evde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…