Bencede hiç kısıtlamaya gerek yok kendimizi. Sakınan göze çöp batarmış. Biz yeterince dikkat ediyoruz zaten. Canımızın istediğini de yiyelim yani:))
bir ya da iki kişi gelır işyerine genelde kımse gelmez.yine bir iki kişide işyerinden arar onun dışında cebımden arıyorlar.Hep sen gidiyosun ofisine hiç gelmiyorlar mı? Evden çalışabilsen aslında. Evde rahat çalışıyorum ben.
zil dedinde gecen gun bır yere gıttık. kapıda zılın yanında zile basmayın yazıyordu. neden dıye sordum kucuk bebek var uyanıyor dedıler. komik geldı. sızde oyle yazarsınız.
bakici komsum canim. Annem gibi oldu nerdeyse. Ailece gittiler gecen sene bakmaya baslarken soylemisti umreye gitcez diye. Ona birsey diyemiyorum. Kizi var bakarim diyor ama kendi cocuklari var, esim istemiyor bu yuzden. Bakalim esimle nobetlese bakicaz. Bir de bakici derdi var dogurmakla bitse..Bakıcın başka bir bakıcı önermedi mi? Acaba başka bir bakıcı mı gelse bu durumda.
ahh bende hepsını yaşadım. ondan her çeşit doğum yapabılırım. narkozda aldım, sezeryanda,ameliyatta.Bir arkadasim var evlenir evlenmez hamile kaldi. hic alttan muayene olmamis sezeryan istemis. Agri esigim cok dusuk diye aciklama yapiyor. dedim benim de dusuktu ama kurtaj tup bebek muayene vs agri esigi fln yalan oldu. Bu kadar seyin ustune bari normal dogurayim dedim yani. Kurtajdaki agrida aglayamadim da yanima esim vardi cok uzulmustu ilkinde ikincide uzulmesin dedim. Sessiz agri cekmeyi ogrendim. Zaten dogum iclerinde en kolayi. En cabuk toparlanilani.
Bendede var canım enfeksiyon fitil kıllanıyorum bende 5 gündür cuma kontrolüm var geçmiş olması için dua ediyorum bende eğer geçtiyse kullandığım fitili sanada öneririm doktor onayıyla kullanırsın canımMerhaba kızlar
Bugün doktor kontrolum vardı enfeksıyon devam esıyormuş düzelme olmamış detaylı tahlıller yaptılar onların sonucunu beklıyorum. Ayın 25 ınde dogum ıznıne ayrılacaktım ama doktor erken dogum rıskı olduğu ıcın rapor verdı 25 ıne kadar yanı bugün ıtıbarı ıle ıznım başladı. Önumuzdekı 4 ay boyunca evhanımcılığı oynayacağım umarım güzel geçer ve en onemlısı kuzucuk sağlıkla gelir:)) Artık bol bol girerim forumada:))
8. aydayız canım,40 gün kaldığında yani sen 6 gün sonra 9. ayına gireceksin..
bilmiyorum doğuma yakın sanırım.Çatı muayenesi hangi haftada oluyo ? Çatı nedir ya daha kibar bişi söyleselermiş keşke
Bir arkadasim var evlenir evlenmez hamile kaldi. hic alttan muayene olmamis sezeryan istemis. Agri esigim cok dusuk diye aciklama yapiyor. dedim benim de dusuktu ama kurtaj tup bebek muayene vs agri esigi fln yalan oldu. Bu kadar seyin ustune bari normal dogurayim dedim yani. Kurtajdaki agrida aglayamadim da yanima esim vardi cok uzulmustu ilkinde ikincide uzulmesin dedim. Sessiz agri cekmeyi ogrendim. Zaten dogum iclerinde en kolayi. En cabuk toparlanilani.
bakici komsum canim. Annem gibi oldu nerdeyse. Ailece gittiler gecen sene bakmaya baslarken soylemisti umreye gitcez diye. Ona birsey diyemiyorum. Kizi var bakarim diyor ama kendi cocuklari var, esim istemiyor bu yuzden. Bakalim esimle nobetlese bakicaz. Bir de bakici derdi var dogurmakla bitse..
bir şey olmaz yaa. antepte urfada ınsanlar hep etli çiğköfte yıyor sankı hepsınde hastalık mı oluyor.öğlen aile hekimliğine gittim kontrol için çağırmışlardı
bebişin kalp atışını dinledim mutlu oldum
dönüşte arkadaşa uğradım sağolsun donattı masayı tek ben değildim birkaç kişi daha vardı
etli çiğ köftede vardı iki tane yedim ama şimdi içim hiç rahat değil
kurup duruyorum bişey olursa diye ama canım çok çekti
yapmamalıydım böyle bişey diye kızıp duruyorum kendime
bende ses çıkaran saate tahammül edemiyorum. kaldırırım hemen yattığım odadan.bizim evde hiç saat yok zaten :) annemlerde kaldıgım zaman ben de odadaki saatin pilini söküyorum yoksa mümkün değil uyuyamam :)))
ahh bende hepsını yaşadım. ondan her çeşit doğum yapabılırım. narkozda aldım, sezeryanda,ameliyatta.
her turlu cıhazı denedıler uzerımde. çok pis ağlarım da ayrıca.
bırak üzülsün eşin canım o üzülmesin diye sessiz mi kaldın.
benim eşimde bebek düştükten sonra gördü bebeği beni unuttu. nasıl ağlıyoki kıyamet kopuyor.
normalde aşırı soğukkanlıdır ama çok etkılendı nedense. benden kötü oldu.
Öyle tabii. Ben önceden hep kahve içerdim Dr kahve içme dedi içmiyorum ama canım da istemiyor. Zaten canım istese kesin içerim de yerim de. Çünkü annenin mutluluğu bebişi daha sağlıklı yapıyor.
sıfır ses ile uyuyabileceğimiz cok az gecemiz kaldııııı :))))bende ses çıkaran saate tahammül edemiyorum. kaldırırım hemen yattığım odadan.
sıfır ses olmalı.
benım arkadaşımda doğuma yakın gıtmıs doktora çatı muayenesı yapmak ıstemıs doktor, kabul etmemıs. sonra kızmış sen normal doğum yapamazsın dıye. sonra sezeryan olmak ıstemedıgı ıcın kabul etmıs.Ağrı eşiği neye göre ölçülüyor acaba? Ben de biryerde okumuştum hiç alttan muayene olmamış ve bebişini sezeryanla dünyaya getirmiş biri beş gün sonra Dr muayenesine gideceği zaman soruyordu alttan muayene nasıl oluyor diye.
ağlayacaklarda de mi?sıfır ses ile uyuyabileceğimiz cok az gecemiz kaldııııı :))))
horluyor kıyamet gıbı.Sizin eşleriniz de horlamıyordur kesin
benım arkadaşımda doğuma yakın gıtmıs doktora çatı muayenesı yapmak ıstemıs doktor, kabul etmemıs. sonra kızmış sen normal doğum yapamazsın dıye. sonra sezeryan olmak ıstemedıgı ıcın kabul etmıs.
birazda utanma var tabii. bende ılk kez muayene olduğumda utanmıştım bayan doktordu ama sınır olmuştu kadın bana.
birde kızdı kac yıllık evlısın hıc mı doktora gıtmedın dıye
niye gıdecektım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?