Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyu kahve, zaten baskın olan kısım kırmızı kahve olan yer daha az. Biz beğendik hafif, sürüşü rahat. Kullananlardan da hep olumlu şeyler duydum. Bana fiyat ve kullanış açısından uygun geldi.Tabi kendin görüp incelediğinde daha netleşir.
ayni canim bendeki surubun tek kullnaimlik posetdeki haliçiğnenen tablet var evde eşim kullanıyordu midesi ağrıyınca sabah alacaktım unuttum , akşama kaldı , bu gaviskonlar hepsi aynı mı gebeler için olan farklı mı acaba ? akşam prospektüsü okuyup kullanabilirim ancak
ben hariç demi litchiiiii : ))))))Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
Benimki de nerdeyse 4. aydan beri hep kafa üstü. En azından her kontrolde öyle duruyor. Acaba bu bebiş hiç mi dönmüyor. Ya da bu vakitten sonra ters falan döner mi?döner döner bak cumartesi gunu benimki ters durustu baya oturur gibiydi daha kac gun olduki neticede bugun nerdeyse tam donuse yakın gibi bi halde bulduk ben de beklemiyordum insalah oyle de kalir yerlesir simdiden sezeryan diyene kanma digumls bile donebliyormus. Ilk dogumumda boyle keklediler beni de bu kez sonuna dek sans vercem kuzuma.hem bazi hareketler ve yuruyusle de donmesine yardmci olabliyormusuz basarcaz analı danalı insallah tevekkul edelim kuzum![]()
Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
EEE tabii duramazsın evde hemen annecıgıne koşman gerek. elinde olsa eşine annemlere taşınalım dıyeceksın zaten :))ben daha genç kafalılar yaben onların yanında yaşlı kafası düşünüyorum ama onlar her tezimi çürütüyor.
ben de öyle doğurduğum gibi hadi dışarı çıkayım diye düşünmedim. annemin günü dolayısıyla dedim anneme gidemem diye onlarda neredeyse 40ı çıkmış olacak ne duracan evde dedi. zaten bir hafta evde durup daha sonra annemlere geçicem. olmadı ananemi alıcam yanıma en azından bebeğe göz kulak olsun yeter. çünkü bizim sıpa ocak ortası gibi gelirse ne kayınvalidem izinde olucak ne de annem okullar kapanması lazım onların izne çıkması için :)
evet pek aceleci herkes. millet vaktını beklemek ıster bız de hemen olsun ısıtyoruz.Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
o başka ameliyattı yoksa bebek varken folklöre gıdemem bende.Ooo seninki baya iyiymiş. Benim eşim bişey olcak diye doktor harici balkona bile burnumuzun ucunu çıkarmaz bebişin de benim de :)
ben hariç demi litchiiiii : ))))))
Fiyat olarak uygunmuş gerçekten. Biz de 799 a aldık ama 2 ay oldu nerdeyse. O zamandan beri de kutuda evde hiç denemedim açıkçası açıp kapatmayı ama kolay gibiydi alışılır sanırım bi kaç denemede. Sadece ana kucağını açtım bikaç gün önce kılıfları falan çıkarıp yıkadım. Araba hemen kullanılmaz diye ellemedim ama merak ettim şimdi:)Fiyatı 799 tl yanında da 150 tl lik hediye çeki veriyorlarmış bana da uygun geldi bu şekilde olması. Hiç indirime girdiğini görmedim çok nadir giriyor sanırım. Tek elle kapatıp açabiliyorsun di mi?
özel bir sebebi yok tatlım bende normalden çok korkuyorum.birkaç kez bazı şeylere tanık oldum vede dinledim hiç cesaretim yok açıkçasıHmm öndeyse o zaman zaten kırkın içinde olur. Hayırlısı canım. Sezeryana neden istedin ki özel değilse sorabilîr miyim ? Herkes normal doğum daha îyi diyor hemen toparlabiliyırmuşuz
evet pek aceleci herkes. millet vaktını beklemek ıster bız de hemen olsun ısıtyoruz.
ben işlere gore ayarlıyorum ondan erkene cektım. aslında erken degıl sezeryana gore 38.hafta oluyor.
özel bir sebebi yok tatlım bende normalden çok korkuyorum.birkaç kez bazı şeylere tanık oldum vede dinledim hiç cesaretim yok açıkçası![]()
EEE tabii duramazsın evde hemen annecıgıne koşman gerek. elinde olsa eşine annemlere taşınalım dıyeceksın zaten :))
Fiyat olarak uygunmuş gerçekten. Biz de 799 a aldık ama 2 ay oldu nerdeyse. O zamandan beri de kutuda evde hiç denemedim açıkçası açıp kapatmayı ama kolay gibiydi alışılır sanırım bi kaç denemede. Sadece ana kucağını açtım bikaç gün önce kılıfları falan çıkarıp yıkadım. Araba hemen kullanılmaz diye ellemedim ama merak ettim şimdi:)
Güvenli yatış yastığı bir de emzirme yastığı konusunda kararsız kaldım ben. Bazıları kullanışlı bazıları da gereksiz diyor. Var mı başka alan?civilde de indirim vardı güvenli yatış yastığı aldım![]()
Hayırlısı olsun canım yaa. Dünür olduğumuz için aynı zamanda olma olasılığı da var hem Dr bana da sezeryan demeye başladı![]()
Güvenli yatış yastığı bir de emzirme yastığı konusunda kararsız kaldım ben. Bazıları kullanışlı bazıları da gereksiz diyor. Var mı başka alan?
Yokkkkk :))) biri düğmesini döndermiş :))))Kendi kapanmış olamaz mı?