2015 Şubat Anneleri

Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?

Koyu kahve, zaten baskın olan kısım kırmızı kahve olan yer daha az. Biz beğendik hafif, sürüşü rahat. Kullananlardan da hep olumlu şeyler duydum. Bana fiyat ve kullanış açısından uygun geldi.Tabi kendin görüp incelediğinde daha netleşir.

Fiyatı 799 tl yanında da 150 tl lik hediye çeki veriyorlarmış bana da uygun geldi bu şekilde olması. Hiç indirime girdiğini görmedim çok nadir giriyor sanırım. Tek elle kapatıp açabiliyorsun di mi?

çiğnenen tablet var evde eşim kullanıyordu midesi ağrıyınca sabah alacaktım unuttum , akşama kaldı , bu gaviskonlar hepsi aynı mı gebeler için olan farklı mı acaba ? akşam prospektüsü okuyup kullanabilirim ancak
ayni canim bendeki surubun tek kullnaimlik posetdeki hali
butun hamilelik boyunca bi gaviscon serbest zaten bide paracetamol :)
ben de sali gunu yazdirdim dr a ,3 ay lik yazmis, 4 ^paket verdi eczaben hespini esim içer ben o kadar çok kullanmiyorum, tadini sevemedim gittti

Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
ben hariç demi litchiiiii : ))))))

döner döner bak cumartesi gunu benimki ters durustu baya oturur gibiydi daha kac gun olduki neticede bugun nerdeyse tam donuse yakın gibi bi halde bulduk ben de beklemiyordum insalah oyle de kalir yerlesir simdiden sezeryan diyene kanma digumls bile donebliyormus. Ilk dogumumda boyle keklediler beni de bu kez sonuna dek sans vercem kuzuma.hem bazi hareketler ve yuruyusle de donmesine yardmci olabliyormusuz basarcaz analı danalı insallah tevekkul edelim kuzum :KK66:
Benimki de nerdeyse 4. aydan beri hep kafa üstü. En azından her kontrolde öyle duruyor. Acaba bu bebiş hiç mi dönmüyor. Ya da bu vakitten sonra ters falan döner mi?

ben normal düşünüyorum ya :D doktor 15 ocak sonrası bekleyebiliriz dedi hani doğumların çoğu 38 ila 40 hafta arası olduğundan söyledi sanırım yoksa satını baz alıyorlar eğer haftası önde olduğunu baz alsalar o zaman herkes ocak başında doğurur o saçma bana göre.

ben daha genç kafalılar ya :D ben onların yanında yaşlı kafası düşünüyorum ama onlar her tezimi çürütüyor.
ben de öyle doğurduğum gibi hadi dışarı çıkayım diye düşünmedim. annemin günü dolayısıyla dedim anneme gidemem diye onlarda neredeyse 40ı çıkmış olacak ne duracan evde dedi. zaten bir hafta evde durup daha sonra annemlere geçicem. olmadı ananemi alıcam yanıma en azından bebeğe göz kulak olsun yeter. çünkü bizim sıpa ocak ortası gibi gelirse ne kayınvalidem izinde olucak ne de annem okullar kapanması lazım onların izne çıkması için :)
EEE tabii duramazsın evde hemen annecıgıne koşman gerek. elinde olsa eşine annemlere taşınalım dıyeceksın zaten :))

evet pek aceleci herkes. millet vaktını beklemek ıster bız de hemen olsun ısıtyoruz.
ben işlere gore ayarlıyorum ondan erkene cektım. aslında erken degıl sezeryana gore 38.hafta oluyor.

Ooo seninki baya iyiymiş. Benim eşim bişey olcak diye doktor harici balkona bile burnumuzun ucunu çıkarmaz bebişin de benim de :)
o başka ameliyattı yoksa bebek varken folklöre gıdemem bende.
zaten bebek üşüyecek korkusu cıktı bende . hava ısınmadan bende dışarı çıkaramam bebısı.

Fiyatı 799 tl yanında da 150 tl lik hediye çeki veriyorlarmış bana da uygun geldi bu şekilde olması. Hiç indirime girdiğini görmedim çok nadir giriyor sanırım. Tek elle kapatıp açabiliyorsun di mi?
Fiyat olarak uygunmuş gerçekten. Biz de 799 a aldık ama 2 ay oldu nerdeyse. O zamandan beri de kutuda evde hiç denemedim açıkçası açıp kapatmayı ama kolay gibiydi alışılır sanırım bi kaç denemede. Sadece ana kucağını açtım bikaç gün önce kılıfları falan çıkarıp yıkadım. Araba hemen kullanılmaz diye ellemedim ama merak ettim şimdi:)

Hmm öndeyse o zaman zaten kırkın içinde olur. Hayırlısı canım. Sezeryana neden istedin ki özel değilse sorabilîr miyim ? Herkes normal doğum daha îyi diyor hemen toparlabiliyırmuşuz
özel bir sebebi yok tatlım bende normalden çok korkuyorum.birkaç kez bazı şeylere tanık oldum vede dinledim hiç cesaretim yok açıkçası :KK43:

evet pek aceleci herkes. millet vaktını beklemek ıster bız de hemen olsun ısıtyoruz.
ben işlere gore ayarlıyorum ondan erkene cektım. aslında erken degıl sezeryana gore 38.hafta oluyor.

Hayırlısı olsun canım yaa. Dünür olduğumuz için aynı zamanda olma olasılığı da var hem Dr bana da sezeryan demeye başladı :KK17:

EEE tabii duramazsın evde hemen annecıgıne koşman gerek. elinde olsa eşine annemlere taşınalım dıyeceksın zaten :))

haha eşim annemlere gitmemi benden çok istiyor desem :D ya ben evlendim annem üst katımda oturuyordu daha yeni bu yaz taşındılar tam da hamileliğime denk geldi taşınmaları o yüzden eşim filan bizim aileye aşırı alışık hiç öyle çekinmez D: bide kayınvalidem şeker hastası açıkçası çok fazla yardım beklemiyorum eşim de bunu bildiğinden hiç konusunu açmıyoruz.o yüzden anneciğim sağ olsun başımda olunca sırtım yere gelmez. ama benim ailem hep etrafımda olduğu için herkes yardıma gelir birde dayılarım var onların eşleriyle arkadaş gibi olduğumdan onlar da yalnız bırakmazlar . birazcık bu yüzden şanslıyım işte :)

Fiyat olarak uygunmuş gerçekten. Biz de 799 a aldık ama 2 ay oldu nerdeyse. O zamandan beri de kutuda evde hiç denemedim açıkçası açıp kapatmayı ama kolay gibiydi alışılır sanırım bi kaç denemede. Sadece ana kucağını açtım bikaç gün önce kılıfları falan çıkarıp yıkadım. Araba hemen kullanılmaz diye ellemedim ama merak ettim şimdi:)

Hafta sonu inceleyebilirsem ben gelip anlatırım inşallah canım ;)

Hayırlısı olsun canım yaa. Dünür olduğumuz için aynı zamanda olma olasılığı da var hem Dr bana da sezeryan demeye başladı :KK17:

niye sezeryan dedi,dikkat ettim de özel doktora gidenler daha şimdiden sezeryan lafı açılmaya başladı :) hayırlısı olsun sezeryan sonuçta bir ameliyat iyileşme süreci vs uzun sürüyor ama eğer doktorunuz gerekli görüyorsa hiçç düşünmeyin bile. bana deseler sezeryan olucan niye diye sormam çünkü ben doktora bir şey diretemem onlar bizlerden daha iyi biliyor. bu konuda şanslıyım bana sezeryan filan demez kimse gerekli olmadığı sürece :)

Güvenli yatış yastığı bir de emzirme yastığı konusunda kararsız kaldım ben. Bazıları kullanışlı bazıları da gereksiz diyor. Var mı başka alan?

emzirme yastığı alıcam çok kullanışlı olduğu söylendi. çünkü bazı bebekler memeye alışamıyorlar uzun süre memede tutmak için emzirme yastığı birebir.

Back
X