2015 Şubat Anneleri

Canim gecmis olsun...

Hoşgeldin canım bebişini gördün mü nasılmış dönmüş mü? Artık hurma yemeye başlasak mı ki. Kasılmalar için iyiydi sanırım.

ultrasona bebek için girmedik rahim ağzı için girdim. ama bebek dönmemiş canım nst için kalp atışını taa en tepede dinledik hurma için bişey diyemiycem zaten kasılmalar var en azından diğer kontrolümden sonra yesek yeridir diye düşünüyorum daha erken gibi. kasılmalar iyi ama yinede varmış o yüzden ilaç kullanmaya başladık

Ay inşallah değildir valla ödüm patladı ama geçti suan inşallah tekrar olmaz..ben kendim için şunu beğendim canım gebe nin internet sitesinden belki sen de begenirsin

Eklentiler

• 0005965_hamile-elbise-abiye-scott_597.webp
    7 KB · Görüntüleme: 101
Evet erken dogum riski olunca bitsin diye ugrasiorum
Bende de var o risk hatta ablamın daha 27 haftalık bebeği hastanede yattı apandisit ameliyatı oldu şimdi evde ilaçla tedavi oluyor sen bir şey kullanıyor musun bana sadece fitil verdi Dr 3 gn kullandım arada karnım sertleşiyor korkuyorum

Anladım canım ben de hurma yemeye korkuyorum zaten biri başlasın ben de başlarım

gecmis olsun canim. Tedbir almissiniz iyi olmus

Anladım canım ben de hurma yemeye korkuyorum zaten biri başlasın ben de başlarım
Hurmayi son 3-4 haftadan once yememek lazim. Oglumda son haftalar yedim ve dogumdan sonra cok yedim. Dogumu kolaylastirdi mi bilmem ama sutu artiriyor ve muthis kan yapiyor

Bende acilmada var adalat kullaniyorum gunde iki kere

Bende acilmada var adalat kullaniyorum gunde iki kere
İnşallah bebişlerimiz vaktini bekler canım çok zor bi durum ablam günde 6 tane prepar kullanıyor ilaç üretimden kalkmış zar zor bulduk onunda bebek doğum Kanalı'na girmiş

Geçen gün benim okuscan almis hurmayi.. Dedim.niye aldin?
Doğumu kolaylastiruyormus diye duydum dedi.. İyi de doguma dunya kadar var dedim,sen şimdiden yemeye başla anca dogurursun dedi :)) adam benimle 12 saat boyunca sanci çektiğinden anladim ki hic riske atmak istemiyor :) arada bir atiyirum agzima 2. 3 hala dogurmadim @ Litchi

Geçen gün benim okuscan almis hurmayi.. Dedim.niye aldin?
Doğumu kolaylastiruyormus diye duydum dedi.. İyi de doguma dunya kadar var dedim,sen şimdiden yemeye başla anca dogurursun dedi :)) adam benimle 12 saat boyunca sanci çektiğinden anladim ki hic riske atmak istemiyor :) arada bir atiyirum agzima 2. 3 hala dogurmadim @ Litchi

İnşallah bebişlerimiz vaktini bekler canım çok zor bi duam günde 6 tane prepar kullanıyor ilaç üretimden kalkmış zar zor bulduk onunda bebek doğum Kanalı'na girmiş
Buda bir imtihan.. Kimi kadinda bekler durur bebek kanala girsede normal dogursam diye ama sezo olur.. Yeterki sagligi yeri de olsun suphesiz en doğru zamanki biz değilAllah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…