2015 Şubat Anneleri

Yaprakgull uzun zamandır gözlerim seni arıyordu kaçıncı haftandasin maşallah bebeklerinin kilosu çok güzel nazar değmesin seni gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam gittin sanmistim
Yok canım yaa iyyim de iki ay oldu annemlerde kalıyrm erken doğum tehlikesyle nidilat kullanmaya başladım ve yatmam gerekiyo annemlerde de net yol kendi netimi açıcıncada çok gidiyo o yüzden fazla giremyrm sen nasılsın

Çok örgü meraklısı biri degilimdir aslında ama burda herkes orunce falan heves ettim bnm yavrumun da örgü bişiyi olsun :) küçükken yaz tatilinde lif ormustum ben de bebişime lif mi orsem :))

Hmm bak onu ben de örebilirim. Nakonun hoşgeldin soft yeni doğan iplerinden seçmiştim. Gem antibakteriyel aynı zamanda. Diğer liflerden iyidir sanırım

Kızlar biz geldik doktordan..Oğluş baya büyümüş 2 kilo olmusuz 42 cm de boyumuz doktorum babamiza benzetti bakalim gorcez dogunca :) ters duruyodu makat gelis pozisyon yuzu oyle tatliydiki burnu gozleri ağzını oynatti cok guzeldi yaa..nst ye girdik kan idrar verdim hersey yolunda sikintimiz yok cok şükür :)

Hmm bak onu ben de örebilirim. Nakonun hoşgeldin soft yeni doğan iplerinden seçmiştim. Gem antibakteriyel aynı zamanda. Diğer liflerden iyidir sanırım
Evet dün sana o aradigin ipi araştırırken gördüm çok tatlı ipler var :) ank a gideyim de ben oremezsem annem devam eder artık :)

gozun aydın canım maşallah bebisine de :)

Bende sonunda bugün yıkadım. Kaç aydır alıyorum Ben çok aldım sanıyordum ama değilmiş. Hepsi de krem rengi nedense

Hoşgelmişsen. Yine bütün okul gördü seni.
Açılma yoksa problem yok heralde. Kasılma nst de çıktı demek.

Eşin nöbetçi olunca ne yapıyorsun

Hoşgelmişsen. Yine bütün okul gördü seni.
Açılma yoksa problem yok heralde. Kasılma nst de çıktı demek.

sorma hepsi dört gözle izlediler :) doktorda öyle dedi kasılmaları destekleyen bir açılman yok. o yüzden ilaç verelim sadece dedi. yine de dikkat et çoğalırsa ilacı 3 e çıkar dedi geçmezse acilden başvur dedi. evet hani şu ufak ufak sertleşmeler var ya onlar kasılma imiş. doktor hissediyormusun dedi evet dedim o yüzden vajinal muayene etti.

B
Bende sonunda bugün yıkadım. Kaç aydır alıyorum Ben çok aldım sanıyordum ama değilmiş. Hepsi de krem rengi nedense
Bende hala aldıklarımın az OLDUĞUNU düşünüyorum ama neyi ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum of bu cahillik başa bela:) valla fena korkuyorum bakabilecek miyim bir de Yanımda kimse yok uzaktayız herkesten

Kızlar bu Sancı nasıl bir şey ya ben hala anlamıyorum az önce alt tarafıma doğru öyle bi kramp girdi ki ağrısı bacağıma vurdu hemen sonra oğluşum tepikler atmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…