2015 Şubat Anneleri

Hayır bi de insanlar sen o haldeyken hayırlı olsun bilmem ne die odaya dalıyor ya, bilhassa en uzak hastaneye gidiyorum az kişi gelsin die arkadaş bi tarafımız bezli ya bu nâsı iş

yok canım çok kişide olan birşey ilk 2-3 gün yoğun kanama. illa herkeste olmuyor. dr nasıl antibiyotıkle rahmi yıkayabilir ki.
sezeryan uygulamasnı bilmiyorum ama normalde nasıl olcak. bebek çıktı sonra plesanta çıktı sonra hasta bezi ile kalktım odaya çıktık.
oğlumda forumda illa hasta bezi yazdılar diye almıştım. sonra iyi ki forum var demiştim. o yüzden ben de işe yarıyor diye yazdım. herkeste farklı olabilir. topiğin bu geceki konusu da hasta bezi oldu susayım en iyisi

Hayır bi de insanlar sen o haldeyken hayırlı olsun bilmem ne die odaya dalıyor ya, bilhassa en uzak hastaneye gidiyorum az kişi gelsin die arkadaş bi tarafımız bezli ya bu nâsı iş
üstüne giydim pijamayı. ayaga kalkarken de sabahlık. birşey belli olmuyor. ben kanatsız hasta bezi almıştım onun üstüne lohusa kilotu giydim derli toplu durmuştu

Düşük gibiyse çok kanama olmuştu benim. Hemşire hasta bezi verdi bende ped var gerek yok dedim.
Geri bana demiyorki bebek düşüyor. Kanamadan öleceğim zannettim. Üstüm başım battı.rezil oldum.

bende insanların yani etrafımda doğum yapanların normal ped alma baş edemezsin kıyafetine çıkar dediği için hasta bezi aldım. çünkü herkes baya baya kanama oluyor diyordu,daha 2 ay önce teyzemin gelini dün akşam annemlere kırk uçurmaya geldi o bile tembihledi hasta bezi rahat oluyor diye. yaşanmadan bunları konuşmak,tartışmak çok fazla uygun değil bence. herkesin bünyesi farklı ama 10 hamileden 9 u kanama oluyor diyorsa ben çoğunluğu dinlemekten yanayım

Katılıyorum sana canım ilk doğumunda kanamam biraz fazla olmuştu ama hep normal ped kullandım yani hasta bezi kullanmadim 45-50 gün kanamam olmuştu.ikinci doğumumda çok az kanama geldi ben de şaşırdım hatta doktorumu arayıp sordum birşey mi var acaba diye maasallah ilkinde bi de çok sıcaklara denk geldim altimda pedle dolaşmaktan kavruldum resmen ikincisi ise çok rahattı kanama azdı açık pembe gibi geldi genelde ve suresi de yari yarıya azdı çok rahat ettim bakalım bu Nasil olacak.

Valla eline sağlık ,çok özel ürünler ,güle güle kullanın inşallah...
Bizde bugün annemle bebişimin mevlüdünde dağıtacaklarımızın birazını yaptık,yorucu ama zevkli şeyler :)
Sağol Cancan. Yaa benimde öyle şeyler ilgimi çekmiyor. Sıradan bir bebek çikolatası alıcam zaten ablan Kuzenım k.valide falan gelir hastaneye o kadar.

Canım ne var yani Gelinlikle birazda fındık tarlalarında dolaşırdın.

Bende bi süre hasta bezi kullanmıştım. Benim kanamam çok olmuştu. Baya rahattı gerçekten.

bundan kötü olabileceğini düşünemiyorum , valla hayırlısı ile doğuralım da vakitlerinde .. ( bu defa sigaradan bahsetmedim dikkatini çekerm )
Bugün ben bir paket içebilirdim. Öyleki ağlayacak yer dahi bulamadım.
Ne küfür ettim birilerine.

kanama bi iki gun çok oluyor sonra normal adet kanamsina dönüyor
benim hastane lsitesine ( hastaneden verdiler ) ped de yazmislar, dr a sordum kanama normale geçince kullanman için dedi, basta onlar veriyor yani

kizlar ya simdi siz dogumdan sonra çikip geliyorsunuz ya ( normal dogumu kastediyorum ) e vajina bakimini kim nasil yapiyor,kanama azmi çokmu , dikis vs iyilestimi, rahim yerine geldimi diye her gun kontrol ediliyor, e sizi kim kobtrol ediyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…