Hayır bi de insanlar sen o haldeyken hayırlı olsun bilmem ne die odaya dalıyor ya, bilhassa en uzak hastaneye gidiyorum az kişi gelsin die arkadaş bi tarafımız bezli ya bu nâsı işyaşadığımı söyledim ben hasta bezi doluyordu hemen hastanede 2-3 tane depğiştirdim. ki öğlen 12 de doğurdum diğer sabah çıktık. regl kanıyla kıyaslanmaz bebeğin eşini tutan hamilelikte oluşan tabaka atılıyor. hele emzirdikçe rahmim kasılıyordu foş foş kanama oluyordu. hasta bezini evde de kullandım ben doğum sonrası 5 gün fln
Bir kere doğum sırasında zaten birsürü kan kaybediliyor. Bebek doğduktan plesenta da çıktıktan sonra Dr antibiyotikle Rahmi yıkıyor. Sonrasında hasta bezi koyup yatağa yatırıyorlar. O zaman çok kanama olamaz artık olmamalı. Olursa bir sorun var demek.
yok canım çok kişide olan birşey ilk 2-3 gün yoğun kanama. illa herkeste olmuyor. dr nasıl antibiyotıkle rahmi yıkayabilir ki.Hasta bezi dedikleri pamuk o yüzden geçmiştir kan. Pedler özel kanı emen maddelerden hazırlanıyor. Zaten doğumda bir litreye yakın kan gidiyor. Sonrasında yoğun kanama olması mantıksız geliyor. Ya Dr içerde parça bırakıyor o kanama yapıyor ya da miyom olasılığı var. Başka bişey aklıma gelmiyor.
üstüne giydim pijamayı. ayaga kalkarken de sabahlık. birşey belli olmuyor. ben kanatsız hasta bezi almıştım onun üstüne lohusa kilotu giydim derli toplu durmuştuHayır bi de insanlar sen o haldeyken hayırlı olsun bilmem ne die odaya dalıyor ya, bilhassa en uzak hastaneye gidiyorum az kişi gelsin die arkadaş bi tarafımız bezli ya bu nâsı iş
kocaman bişeye benziyor da ..üstüne giydim pijamayı. ayaga kalkarken de sabahlık. birşey belli olmuyor. ben kanatsız hasta bezi almıştım onun üstüne lohusa kilotu giydim derli toplu durmuştu
Düşük gibiyse çok kanama olmuştu benim. Hemşire hasta bezi verdi bende ped var gerek yok dedim.Bana abartmam için öyle diyorlar gibi geldi. O gelen kanlar normal regli kanı değil ki rahmin içindeki kılcal damarlar. Bütün kılcal damarlar kanasa bile birsürü kan olmaz yani. Anca yırtılma veya miyom gibi durumlarda kanama olacaktır. Yoksa herşey normal olan bir doğumda zorlanma da yoksa kan sadece lohusa kanı denen sızıntıdan ibaret olur.
yaşadığımı söyledim ben hasta bezi doluyordu hemen hastanede 2-3 tane depğiştirdim. ki öğlen 12 de doğurdum diğer sabah çıktık. regl kanıyla kıyaslanmaz bebeğin eşini tutan hamilelikte oluşan tabaka atılıyor. hele emzirdikçe rahmim kasılıyordu foş foş kanama oluyordu. hasta bezini evde de kullandım ben doğum sonrası 5 gün fln
Bir de bünye meselesi dedik ya plesenta belki tamamen çıkmıyor yavaş yavaş vücuttan atılıyor o da kanama yapıyor olabilir. Yani doğum sırasında normalde bir litre kan gidecekse o anneden yarım litre gidiyor sonra birkaç gün kanamayla atıyor olabilir.
Sağol Cancan. Yaa benimde öyle şeyler ilgimi çekmiyor. Sıradan bir bebek çikolatası alıcam zaten ablan Kuzenım k.valide falan gelir hastaneye o kadar.Valla eline sağlık ,çok özel ürünler ,güle güle kullanın inşallah...
Bizde bugün annemle bebişimin mevlüdünde dağıtacaklarımızın birazını yaptık,yorucu ama zevkli şeyler :)
Canım ne var yani Gelinlikle birazda fındık tarlalarında dolaşırdın.sarılalım sıkı sıkıııevet canım trabzonluyum.
ben de kv nin planlarını alt üst ettim. bizim orada kalacağımızı düşünerek kızının odasına çift kişilik yatak almıştı yenio akşam eşimle salonda karşılıklı kanepelerde kestirdik 1-2 saat kadar; geldi bir ara kv "rahat mısın yatağa yat dicem de gelinliklesin fark etmez " dedi. o an ne kadar doğru karar verdiğimi anladım
fındık zamanıydı kalan iznimizde de orada kalırız diye düşünüyordu bir deoldu canım fındıklıkta mı balayı yapacaktım
Aynı bugün benim başıma gelenler işte. Akşama kadar ateş püskürttüm. Bundan sonra herkese bağırarak dolaşıcam.Göbeğime bakıyorlar sanki ilk defa gebe görmüşler yerkürede , spoRla çoğalıyor benden gayrısı
Sünnet ve askerlik de pek iç açıcı değil haniBen keşke baba olsaydım ya. Kanamalar, duygu durum değişiklikleri koca göbek penguen yürüyüş sürekli tahliller. Hamilelik hiç de sevimli değil
Valla iyi geldi ama şöyle kaplıca falan olaymış.suyuncu içinde mayışaymışım ohh turp gibi olurumIlık bi duş çok iyi gelebilir
Sirk hayvanıyız sanki. Sole valla ben söylendim rahatladımAynı bugün benim başıma gelenler işte. Akşama kadar ateş püskürttüm. Bundan sonra herkese bağırarak dolaşıcam.
Cok sevindim :) duş gbisi var mı ya..Valla iyi geldi ama şöyle kaplıca falan olaymış.suyuncu içinde mayışaymışım ohh turp gibi olurum
Küvette olur ama o da yokk. Böyle idare.ettim.
bundan kötü olabileceğini düşünemiyorum , valla hayırlısı ile doğuralım da vakitlerinde .. ( bu defa sigaradan bahsetmedim dikkatini çekerm )Sünnet ve askerlik de pek iç açıcı değil hani
Bugün ben bir paket içebilirdim. Öyleki ağlayacak yer dahi bulamadım.bundan kötü olabileceğini düşünemiyorum , valla hayırlısı ile doğuralım da vakitlerinde .. ( bu defa sigaradan bahsetmedim dikkatini çekerm )
Adı ped olsaymış onun da keskeBende bi süre hasta bezi kullanmıştım. Benim kanamam çok olmuştu. Baya rahattı gerçekten.
Ben 2 gündür ağlıyorum sürekli , 8. Aya giriş bandolar eşliğinde kutlanıyor hormonlarımcaBugün ben bir paket içebilirdim. Öyleki ağlayacak yer dahi bulamadım.
Ne küfür ettim birilerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?