2015 Şubat Anneleri

sarılalım sıkı sıkııı evet canım trabzonluyum.

ben de kv nin planlarını alt üst ettim. bizim orada kalacağımızı düşünerek kızının odasına çift kişilik yatak almıştı yeni o akşam eşimle salonda karşılıklı kanepelerde kestirdik 1-2 saat kadar; geldi bir ara kv "rahat mısın yatağa yat dicem de gelinliklesin fark etmez" dedi. o an ne kadar doğru karar verdiğimi anladım
fındık zamanıydı kalan iznimizde de orada kalırız diye düşünüyordu bir de oldu canım fındıklıkta mı balayı yapacaktım

Canim bende yirtilma falan uoktu ama kanamam 3-4 gun baya yogundusonra azaldi ama uzun surdu baya. Regli oldugumda hic kiyafetlerime kan gecmez ama logusa kaninin gectigini hayirliyorum

Valla eline sağlık ,çok özel ürünler ,güle güle kullanın inşallah...
Bizde bugün annemle bebişimin mevlüdünde dağıtacaklarımızın birazını yaptık,yorucu ama zevkli şeyler :)

Canim bende yirtilma falan uoktu ama kanamam 3-4 gun baya yogundusonra azaldi ama uzun surdu baya. Regli oldugumda hic kiyafetlerime kan gecmez ama logusa kaninin gectigini hayirliyorum

Hasta bezi dedikleri pamuk o yüzden geçmiştir kan. Pedler özel kanı emen maddelerden hazırlanıyor. Zaten doğumda bir litreye yakın kan gidiyor. Sonrasında yoğun kanama olması mantıksız geliyor. Ya Dr içerde parça bırakıyor o kanama yapıyor ya da miyom olasılığı var. Başka bişey aklıma gelmiyor.

Doğumgünün sanırım mutlu yıllar dilerim canım
Tesekkurler canim... ben hastaligi atlattim gibi de sen hala atlstamadin. Ilacsiz da zor oluyor ben toz zencefil yerine taze zencefil kullandim bu sefer ıhlamur ve acık caya dogradim ictim iyi geliyor bogaz agrisina birde kbb bana bir burun solusyonu vermisti (deniz suyu) bir fıskırıyor resmen gozumden yas geliyor ama etkisi iyi..

Bir de bünye meselesi dedik ya plesenta belki tamamen çıkmıyor yavaş yavaş vücuttan atılıyor o da kanama yapıyor olabilir. Yani doğum sırasında normalde bir litre kan gidecekse o anneden yarım litre gidiyor sonra birkaç gün kanamayla atıyor olabilir.

Ben ped kullanmistim yogunluk normal regli kanamasina kiyasla yogun, dr gore normal.
bahsettigin tehlikeli durumlarda yasanacak kanamalar degil

Benimde iki gündür adet sancısı gibi sancım var ama aşırı yoğun değil. doktora sordum normal olduğunu söylemişti.
normal dediyse normaldir canim
benim sancilarda oluyor ama rahimde sorun olmadigi için dr normal diyor banada
sende simdi kisalma mi var dediler, kaç cm mis?

dogumun subat basi zaten az kalmis 37 ye maasalalh

Ben de krizantemciğin söylediği lohusa çamaşırlarından alayım bir de ped koyayım diyorum. Hasta bezini hastane veriyor zaten.
hasta bezini bir tane veriyor. sonrakiler için abes faturalar kesiyor bazıları. cidden kullanışlı oluyor hasta bezi ilk 2-3 gün en azından

nasıl yani ben şimdi kimse sorduysam hep ilk günü kanama çok oluyor diyor. hepsinde mi sorun var :s burada mattika bile aynı şeyi söyledi doluyor dedi :S yani çokta önemli değil az çok gelmesi ama sorun var deyince iş değişiyor gibi :S

Ben keşke baba olsaydım ya. Kanamalar, duygu durum değişiklikleri koca göbek penguen yürüyüş sürekli tahliller. Hamilelik hiç de sevimli değil

nasıl birşey ya sen de kötü kötü baksaydın. ben hep montun önü açık geziyorum napayım bakanı da umursamıyorum

Kızlar çok sordum ama şunları yazmış kağıda
HEMOGRAM
TSH
B12
TİT
Tok gideceğim ama bu Tit ne demek acep
tam idrar demek

kaşıntı mantara benziyor.

Kanama kişiden kişiye değişir canım. Fazla kanama olucak diye birşey yok yani. Regli olunmuyor hemen. O yüzden bu kan çok ya da az bünyeye göre gelecektir.
sezeryanda daha az oluyor deniyor ama baya çok oluyor ilk günkü akıntı. oğlumda hasta bezi almadan gidenler yazmıştı alın mutlaka diye öyle almıştım. son doğuranlardandım topikte

Kanama çok olucak diye kim söyledi çok merak ediyorum herkes öyle şartlandırıyor kendini şimdi.

yaşadığımı söyledim ben hasta bezi doluyordu hemen hastanede 2-3 tane depğiştirdim. ki öğlen 12 de doğurdum diğer sabah çıktık. regl kanıyla kıyaslanmaz bebeğin eşini tutan hamilelikte oluşan tabaka atılıyor. hele emzirdikçe rahmim kasılıyordu foş foş kanama oluyordu. hasta bezini evde de kullandım ben doğum sonrası 5 gün fln

Kızlara bakıp içimden pis pis ne varsa saydım, adama da yanımdan geçerken rahatsız dedim :) doğuma kdr ben adliye koridorlarına kendim için düşmezsem hahahahaha çok uyuzum kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…