Enfeksiyonu nasil anladi?tahlile mimantar olmussundur. mesela benim renksiz hafif beyazimsi akintim oldu sonrasinda enfeksiyon cikti. akinti vs normal gibi artik ama kasintim hala gecmedi antibiyotik kullanmama ragmen
Kuzum sen tranzonlumusun gel sana sımsıkı sarılayım bnde artvinliyim hemşerim benimo laz damarından bnde de var bnde k.valideye düğün snrası bizi orada 1-2 gün saklama planını alt üst etmiş sadece düğün gecesi onların evde kalmış ( evi bize boşalttılar güya ama ) ertesi sabahı 6 gibi ilk uçakla istnbula evimize gelmiş biriyim
Canim bende yirtilma falan uoktu ama kanamam 3-4 gun baya yogundusonra azaldi ama uzun surdu baya. Regli oldugumda hic kiyafetlerime kan gecmez ama logusa kaninin gectigini hayirliyorumBana abartmam için öyle diyorlar gibi geldi. O gelen kanlar normal regli kanı değil ki rahmin içindeki kılcal damarlar. Bütün kılcal damarlar kanasa bile birsürü kan olmaz yani. Anca yırtılma veya miyom gibi durumlarda kanama olacaktır. Yoksa herşey normal olan bir doğumda zorlanma da yoksa kan sadece lohusa kanı denen sızıntıdan ibaret olur.
Önce zemini su bazlı boya ile açık bir renge boyuyorsun.
Sonra peçeteden istediğin deseni kesiyorsun.
İki katını ayırıp üst katı alıyorsun.
Yüzeyin üstüne koyup fırça ile üstünden tutkal sürüyorsun.
Ortadan dışa doğru narince.
Tutkal kuruyunca üzerine vernik sürüyorsun.
Zaten tutkal kuruduktan sonra peçete onun deseniymiş.gibi oluyor.
Netten görsellerden dekupaj çalışmaları diye bak ne güzel şeyler var.
Ben hamilelikten dolayı bıraktım yapmayı.
Evde Yüzlerce desenli peçete stoğu var.
Canim bende yirtilma falan uoktu ama kanamam 3-4 gun baya yogundusonra azaldi ama uzun surdu baya. Regli oldugumda hic kiyafetlerime kan gecmez ama logusa kaninin gectigini hayirliyorum
İçerim severimSüt içebiliyorsan süt iç canım ağrıyı kesiyor. Fazlaca iç ama.
Göbeğime bakıyorlar sanki ilk defa gebe görmüşler yerkürede , spoRla çoğalıyor benden gayrısıO niye
Tesekkurler canim... ben hastaligi atlattim gibi de sen hala atlstamadin. Ilacsiz da zor oluyor ben toz zencefil yerine taze zencefil kullandim bu sefer ıhlamur ve acık caya dogradim ictim iyi geliyor bogaz agrisina birde kbb bana bir burun solusyonu vermisti (deniz suyu) bir fıskırıyor resmen gozumden yas geliyor ama etkisi iyi..Doğumgünün sanırım mutlu yıllar dilerim canım
Kalorifer de odanın havasını baya kuruyor nemlendir istersen biraz bulundugn odayıSaol canim eh iste dune gore bir tık daha iyiyim ama burun hala iptal bi nefes alaydim iyiydi
Ilık bi duş çok iyi gelebilirYa ben de bugün merdiven çıktım çok yürüdüm. Ayağa kalkamıyorum.
Kemikler.sanki.ayrılacak yerinden.sabaha geçer inşallah çok işim var çünkü.
Canim bende yirtilma falan uoktu ama kanamam 3-4 gun baya yogundusonra azaldi ama uzun surdu baya. Regli oldugumda hic kiyafetlerime kan gecmez ama logusa kaninin gectigini hayirliyorum
Ben ped kullanmistim yogunluk normal regli kanamasina kiyasla yogun, dr gore normal.Hasta bezi dedikleri pamuk o yüzden geçmiştir kan. Pedler özel kanı emen maddelerden hazırlanıyor. Zaten doğumda bir litreye yakın kan gidiyor. Sonrasında yoğun kanama olması mantıksız geliyor. Ya Dr içerde parça bırakıyor o kanama yapıyor ya da miyom olasılığı var. Başka bişey aklıma gelmiyor.
normal dediyse normaldir canimBenimde iki gündür adet sancısı gibi sancım var ama aşırı yoğun değil. doktora sordum normal olduğunu söylemişti.
hasta bezini bir tane veriyor. sonrakiler için abes faturalar kesiyor bazıları. cidden kullanışlı oluyor hasta bezi ilk 2-3 gün en azındanBen de krizantemciğin söylediği lohusa çamaşırlarından alayım bir de ped koyayım diyorum. Hasta bezini hastane veriyor zaten.
Enfeksiyonu nasil anladi?tahlile mi
Bir kere doğum sırasında zaten birsürü kan kaybediliyor. Bebek doğduktan plesenta da çıktıktan sonra Dr antibiyotikle Rahmi yıkıyor. Sonrasında hasta bezi koyup yatağa yatırıyorlar. O zaman çok kanama olamaz artık olmamalı. Olursa bir sorun var demek.
nasıl birşey ya sen de kötü kötü baksaydın. ben hep montun önü açık geziyorum napayım bakanı da umursamıyorumMarketteydim az önce, Üzerimde de kaban var Önünü açtım az-çok sıcak oldu. Genç kızlar sırıtır yanındakine gösterir , adamlar mal mal bakar . Bu ne hadsizlik ya, dar giysem saran bişey demek ki ne olacak. Çok sinirlendim
tam idrar demekKızlar çok sordum ama şunları yazmış kağıda
HEMOGRAM
TSH
B12
TİT
Tok gideceğim ama bu Tit ne demek acep
kaşıntı mantara benziyor.Kizlar sabahta yazdim kimse gormedi.benim akintim artti gibi beyaz ya da cok acik sari gibi ya da yesil mi cok cok cok acik.koku yok.rahim agzinda hatta agzjnda da degilbicinde ve kasiklarimda ic organlarim kasiniuo gibi bi his var.yok mu yasaysn bilen
sezeryanda daha az oluyor deniyor ama baya çok oluyor ilk günkü akıntı. oğlumda hasta bezi almadan gidenler yazmıştı alın mutlaka diye öyle almıştım. son doğuranlardandım topikteKanama kişiden kişiye değişir canım. Fazla kanama olucak diye birşey yok yani. Regli olunmuyor hemen. O yüzden bu kan çok ya da az bünyeye göre gelecektir.
Kanama çok olucak diye kim söyledi çok merak ediyorumherkes öyle şartlandırıyor kendini şimdi.
yaşadığımı söyledim ben hasta bezi doluyordu hemen hastanede 2-3 tane depğiştirdim. ki öğlen 12 de doğurdum diğer sabah çıktık. regl kanıyla kıyaslanmaz bebeğin eşini tutan hamilelikte oluşan tabaka atılıyor. hele emzirdikçe rahmim kasılıyordu foş foş kanama oluyordu. hasta bezini evde de kullandım ben doğum sonrası 5 gün flnBana abartmam için öyle diyorlar gibi geldi. O gelen kanlar normal regli kanı değil ki rahmin içindeki kılcal damarlar. Bütün kılcal damarlar kanasa bile birsürü kan olmaz yani. Anca yırtılma veya miyom gibi durumlarda kanama olacaktır. Yoksa herşey normal olan bir doğumda zorlanma da yoksa kan sadece lohusa kanı denen sızıntıdan ibaret olur.
Kızlara bakıp içimden pis pis ne varsa saydım, adama da yanımdan geçerken rahatsız dedim :) doğuma kdr ben adliye koridorlarına kendim için düşmezsem hahahahaha çok uyuzum kabul ediyorumnasıl birşey ya sen de kötü kötü baksaydın. ben hep montun önü açık geziyorum napayım bakanı da umursamıyorum
tam idrar demek
kaşıntı mantara benziyor.
sezeryanda daha az oluyor deniyor ama baya çok oluyor ilk günkü akıntı. oğlumda hasta bezi almadan gidenler yazmıştı alın mutlaka diye öyle almıştım. son doğuranlardandım topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?