yazmayi unutmusum hasta bezi koydum. normal ped koymadim cunku kullanilmiyormus kanama fazla oldugundan
mantar olmussundur. mesela benim renksiz hafif beyazimsi akintim oldu sonrasinda enfeksiyon cikti. akinti vs normal gibi artik ama kasintim hala gecmedi antibiyotik kullanmama ragmenKizlar sabahta yazdim kimse gormedi.benim akintim artti gibi beyaz ya da cok acik sari gibi ya da yesil mi cok cok cok acik.koku yok.rahim agzinda hatta agzjnda da degilbicinde ve kasiklarimda ic organlarim kasiniuo gibi bi his var.yok mu yasaysn bilen
doktorum koku ve kasıntı yoksa akıntı artısı normal demişti canım ama bahsettiğin kasıntı da mantara falan benzemiyor yine de bi söyle doktoruna belki kültür falan alırKizlar sabahta yazdim kimse gormedi.benim akintim artti gibi beyaz ya da cok acik sari gibi ya da yesil mi cok cok cok acik.koku yok.rahim agzinda hatta agzjnda da degilbicinde ve kasiklarimda ic organlarim kasiniuo gibi bi his var.yok mu yasaysn bilen
bu kanamanın çok yogun oldugu dönem kaç gün sürüyor ki ?
aylardır alıstık kanamamaya tuhaf gelecek şimdi kanama :))herkesin farkli olur canim ama ilk gun cok yogun oluyormus. vucut kendini ne kadar surede toplar belli olmaz herkeste
benim fazla gelir canim reglim bile fazla geliyordu ama cabuk bitiyordu.kurtajlardan sonra ilk 2 gun asiri kanama oluyordu sonra kesik kesik geliyordu o yuzden pede ihtiyac duymadim hastanede hasta bezini kullanirim evde pede gecerim diye dusundum :)Kanama kişiden kişiye değişir canım. Fazla kanama olucak diye birşey yok yani. Regli olunmuyor hemen. O yüzden bu kan çok ya da az bünyeye göre gelecektir.
bilmem hep öyle diyorlar merak ettim ben deKanama çok olucak diye kim söyledi çok merak ediyorumherkes öyle şartlandırıyor kendini şimdi.
Ya ben de bugün merdiven çıktım çok yürüdüm. Ayağa kalkamıyorum.
Kemikler.sanki.ayrılacak yerinden.sabaha geçer inşallah çok işim var çünkü.
bilmem hep öyle diyorlar merak ettim ben de
Tesekkurler...
dedigin gibidir insallah canım :) arkadasımın ablası bi kac hafta önce dogum yapmıstı gecen gunlerde çok siddetli sancısı olunca dr ye gitmiş plesanta ve pıhtı kalmıs..normal dogum yapmıstı oysaki kalır mı oyle plesanta falan yaBana abartmam için öyle diyorlar gibi geldi. O gelen kanlar normal regli kanı değil ki rahmin içindeki kılcal damarlar. Bütün kılcal damarlar kanasa bile birsürü kan olmaz yani. Anca yırtılma veya miyom gibi durumlarda kanama olacaktır. Yoksa herşey normal olan bir doğumda zorlanma da yoksa kan sadece lohusa kanı denen sızıntıdan ibaret olur.
dedigin gibidir insallah canım :) arkadasımın ablası bi kac hafta önce dogum yapmıstı gecen gunlerde çok siddetli sancısı olunca dr ye gitmiş plesanta ve pıhtı kalmıs..normal dogum yapmıstı oysaki kalır mı oyle plesanta falan ya
bilmem belki de kontrolde farkedilmiştir canım cok detayını bilmiyorum da kürtaj olacakmıs heralde öyle dediDr doğumdan sonra kontrole çağırıyor onu çağırmamış mı? Kalabilir herhalde canım. Regli olunca atılır diye de düşünebilirler. Bilemiyorum ki bunlar ekstrem durumlar işte.
Yok canım ,kramp ya da kasılma çıkar nst de ama o çatı kemiği ağrısı çıkmaz.. Sürekli değilse endişelenme hiç,doğuma hazırlık işte :))Çatı ayrılınca nst de sancı çıkmaz mı ki? Sabahları olmuyor da akşama doğru başlıyor ağrısı.
Dr a tarif ettim hic ustunde durmadi.asiri akinti yoksa sorjn uok dedo.bi de size soruyum dedkmdoktorum koku ve kasıntı yoksa akıntı artısı normal demişti canım ama bahsettiğin kasıntı da mantara falan benzemiyor yine de bi söyle doktoruna belki kültür falan alır
bilmem belki de kontrolde farkedilmiştir canım cok detayını bilmiyorum da kürtaj olacakmıs heralde öyle dedi
renksiz ve kokusuzsa önemsemiyorlar genelde canım sen de takma kafayaDr a tarif ettim hic ustunde durmadi.asiri akinti yoksa sorjn uok dedo.bi de size soruyum dedkm
amin canım insallahAllah yardımcısı olsun. Normal ya da sezeryanda bu parça olasılıkları hep var zaten. Allah yardımcımız olur inşallah bebişler de biz de sağlıklı oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?