2015 Şubat Anneleri

yazmayi unutmusum hasta bezi koydum. normal ped koymadim cunku kullanilmiyormus kanama fazla oldugundan

Kanama kişiden kişiye değişir canım. Fazla kanama olucak diye birşey yok yani. Regli olunmuyor hemen. O yüzden bu kan çok ya da az bünyeye göre gelecektir.

mantar olmussundur. mesela benim renksiz hafif beyazimsi akintim oldu sonrasinda enfeksiyon cikti. akinti vs normal gibi artik ama kasintim hala gecmedi antibiyotik kullanmama ragmen

doktorum koku ve kasıntı yoksa akıntı artısı normal demişti canım ama bahsettiğin kasıntı da mantara falan benzemiyor yine de bi söyle doktoruna belki kültür falan alır

Ya ben de bugün merdiven çıktım çok yürüdüm. Ayağa kalkamıyorum.
Kemikler.sanki.ayrılacak yerinden.sabaha geçer inşallah çok işim var çünkü.

Kanama kişiden kişiye değişir canım. Fazla kanama olucak diye birşey yok yani. Regli olunmuyor hemen. O yüzden bu kan çok ya da az bünyeye göre gelecektir.
benim fazla gelir canim reglim bile fazla geliyordu ama cabuk bitiyordu.kurtajlardan sonra ilk 2 gun asiri kanama oluyordu sonra kesik kesik geliyordu o yuzden pede ihtiyac duymadim hastanede hasta bezini kullanirim evde pede gecerim diye dusundum :)

bilmem hep öyle diyorlar merak ettim ben de

Bana abartmam için öyle diyorlar gibi geldi. O gelen kanlar normal regli kanı değil ki rahmin içindeki kılcal damarlar. Bütün kılcal damarlar kanasa bile birsürü kan olmaz yani. Anca yırtılma veya miyom gibi durumlarda kanama olacaktır. Yoksa herşey normal olan bir doğumda zorlanma da yoksa kan sadece lohusa kanı denen sızıntıdan ibaret olur.

dedigin gibidir insallah canım :) arkadasımın ablası bi kac hafta önce dogum yapmıstı gecen gunlerde çok siddetli sancısı olunca dr ye gitmiş plesanta ve pıhtı kalmıs..normal dogum yapmıstı oysaki kalır mı oyle plesanta falan ya

Bir kere doğum sırasında zaten birsürü kan kaybediliyor. Bebek doğduktan plesenta da çıktıktan sonra Dr antibiyotikle Rahmi yıkıyor. Sonrasında hasta bezi koyup yatağa yatırıyorlar. O zaman çok kanama olamaz artık olmamalı. Olursa bir sorun var demek.

Dr doğumdan sonra kontrole çağırıyor onu çağırmamış mı? Kalabilir herhalde canım. Regli olunca atılır diye de düşünebilirler. Bilemiyorum ki bunlar ekstrem durumlar işte.

Dr doğumdan sonra kontrole çağırıyor onu çağırmamış mı? Kalabilir herhalde canım. Regli olunca atılır diye de düşünebilirler. Bilemiyorum ki bunlar ekstrem durumlar işte.
bilmem belki de kontrolde farkedilmiştir canım cok detayını bilmiyorum da kürtaj olacakmıs heralde öyle dedi

Çatı ayrılınca nst de sancı çıkmaz mı ki? Sabahları olmuyor da akşama doğru başlıyor ağrısı.
Yok canım ,kramp ya da kasılma çıkar nst de ama o çatı kemiği ağrısı çıkmaz.. Sürekli değilse endişelenme hiç,doğuma hazırlık işte :))

doktorum koku ve kasıntı yoksa akıntı artısı normal demişti canım ama bahsettiğin kasıntı da mantara falan benzemiyor yine de bi söyle doktoruna belki kültür falan alır
Dr a tarif ettim hic ustunde durmadi.asiri akinti yoksa sorjn uok dedo.bi de size soruyum dedkm

bilmem belki de kontrolde farkedilmiştir canım cok detayını bilmiyorum da kürtaj olacakmıs heralde öyle dedi

Allah yardımcısı olsun. Normal ya da sezeryanda bu parça olasılıkları hep var zaten. Allah yardımcımız olur inşallah bebişler de biz de sağlıklı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…