dr tarif ediyor kendin yapıyorsun. 1 hafta sonra kontrole çağırıyorkanama bi iki gun çok oluyor sonra normal adet kanamsina dönüyor
benim hastane lsitesine ( hastaneden verdiler ) ped de yazmislar, dr a sordum kanama normale geçince kullanman için dedi, basta onlar veriyor yani
kizlar ya simdi siz dogumdan sonra çikip geliyorsunuz ya ( normal dogumu kastediyorum ) e vajina bakimini kim nasil yapiyor,kanama azmi çokmu , dikis vs iyilestimi, rahim yerine geldimi diye her gun kontrol ediliyor, e sizi kim kobtrol ediyor ..
Resim de ev de cok tatli cok guzel1. Resmi yeğenim çizmiş bizim aileyi. Bebek arabası çok şık.
2. De ahşap evimiz artık çocuklara el emeği hediye veriyoruz
nasıl yani ben şimdi kimse sorduysam hep ilk günü kanama çok oluyor diyor. hepsinde mi sorun var :s burada mattika bile aynı şeyi söyledi doluyor dedi :S yani çokta önemli değil az çok gelmesi ama sorun var deyince iş değişiyor gibi :S
amanin ben beceremem kiz bu isidr tarif ediyor kendin yapıyorsun. 1 hafta sonra kontrole çağırıyor
normal dediyse normaldir canim
benim sancilarda oluyor ama rahimde sorun olmadigi için dr normal diyor banada
sende simdi kisalma mi var dediler, kaç cm mis?
dogumun subat basi zaten az kalmis 37 ye maasalalh
yaşadığımı söyledim ben hasta bezi doluyordu hemen hastanede 2-3 tane depğiştirdim. ki öğlen 12 de doğurdum diğer sabah çıktık. regl kanıyla kıyaslanmaz bebeğin eşini tutan hamilelikte oluşan tabaka atılıyor. hele emzirdikçe rahmim kasılıyordu foş foş kanama oluyordu. hasta bezini evde de kullandım ben doğum sonrası 5 gün fln
Benm uzun süre başı aşağıdaydı, sonra ben korktum erken mi doğacak die , kötü kalpli sezaryenci doktorum bana bunun bi tehlike olduğunu düşündürmüştü , sonra bi gece bi anda acı hissettim dondü yavru, (dönmüş yani ) doktor büyük sevinçle makat Geliş dedi. Şimdi büyük hi hareket yok ama sanki yavaştan başı yanda dimdik Göğüs kafesime baskı yapar pozisyonu yok , döner die umut ediyorum (öz yaşam hikayesi)kizlar yaa yakinda dr agidecek olan varmi
biri benim için bebegin donmesinin ne surede oldugunu sorabilirmi, yani aniden bi takla falanmi atiyor yoksa bi kaç haftada milim milim mi ilelriyor
vurudugu tekmelre balilirsa bence san,iyede donebilir ama az once komsum 15 gunde doner o yaavas yavas dedi, 4 çocuk annesi kendisi, ben uç gundur karnimi ve içindeki taniyamoyorum desem yeridir : ))))) garip agrip tekmler atiyor, içerde neler oldguunu çok merak ediyorummm
daha çok var dr randevuma : (((
1.48 nasil oluyor kiz, açildi açilicakmi yani : )1.48 en son gittiğimde, perşembe yine gideceğim. ah bi 36 ya gelebilsem bir ohh diyeceğim :)
calm down babe , we love you Sayın ve sevgili kova :) bu bez konusu zateb bitsin ya of Başımıza gelenler , şıkıdım kadınlardık şimdi bez fln alıoz markettenBak demek ki plesenta sonra gelmiş. Benim yazdıklarım anlaşılmıyor mu? Ben de bunu söylüyorum işte. Doğumla birlikte eğer plesenta da tanamen çıkarsa kanama sızıntı gibi oluyor o da rahmin kasılıp gevşemesinden. Ama plesenta içerde bir miktar kaldıysa kanama devam ediyor dedim. Illa yoğun kanama olacak diye bişey yok yani.
yok canım çok kişide olan birşey ilk 2-3 gün yoğun kanama. illa herkeste olmuyor. dr nasıl antibiyotıkle rahmi yıkayabilir ki.
sezeryan uygulamasnı bilmiyorum ama normalde nasıl olcak. bebek çıktı sonra plesanta çıktı sonra hasta bezi ile kalktım odaya çıktık.
oğlumda forumda illa hasta bezi yazdılar diye almıştım. sonra iyi ki forum var demiştim. o yüzden ben de işe yarıyor diye yazdım. herkeste farklı olabilir. topiğin bu geceki konusu da hasta bezi oldu susayım en iyisi
Çok seker yaa ikisi de1. Resmi yeğenim çizmiş bizim aileyi. Bebek arabası çok şık.
hahhaha senin dr donmesin diye dua ediyor yani oylemi : )))) tovbe tovbeee baska dr bulamadinmi ki : ) ay gulerken bile kaburgalarim batiyor valla ..Benm uzun süre başı aşağıdaydı, sonra ben korktum erken mi doğacak die , kötü kalpli sezaryenci doktorum bana bunun bi tehlike olduğunu düşündürmüştü , sonra bi gece bi anda acı hissettim dondü yavru, (dönmüş yani ) doktor büyük sevinçle makat Geliş dedi. Şimdi büyük hi hareket yok ama sanki yavaştan başı yanda dimdik Göğüs kafesime baskı yapar pozisyonu yok , döner die umut ediyorum (öz yaşam hikayesi)
calm down babe , we love you Sayın ve sevgili kova :) bu bez konusu zateb bitsin ya of Başımıza gelenler , şıkıdım kadınlardık şimdi bez fln alıoz marketten
Canim bilmiyorum benim yasadigim dogrusu diyemem. Once bdbek doguyor gobegi kesiliyor. Sonra karnina hafif masajla plesantanin cikmasini sagliyorlar. Ikisi arasinda 5 dk var en fazla. Sonra 3 gun hasta bezini 3-4 saatte dolduracak kanamam oldu benim. Yogun regl kanamasi gibi.Bak demek ki plesenta sonra gelmiş. Benim yazdıklarım anlaşılmıyor mu? Ben de bunu söylüyorum işte. Doğumla birlikte eğer plesenta da tanamen çıkarsa kanama sızıntı gibi oluyor o da rahmin kasılıp gevşemesinden. Ama plesenta içerde bir miktar kaldıysa kanama devam ediyor dedim. Illa yoğun kanama olacak diye bişey yok yani.
Cok guzeller...1. Resmi yeğenim çizmiş bizim aileyi. Bebek arabası çok şık.
neyi yikiyor kiz içeriyimi ?Doğumdan sonra Dr rahimde bişey kalmış mı diye muayene etmiyor mu? O Sırada Yıkama yapıyormuş işte bana öyle dedi.
Bunlar kk bebeleri , aksiyon yaratıp trend topic olma hevesindeler : phahhaha senin dr donmesin diye dua ediyor yani oylemi : )))) tovbe tovbeee baska dr bulamadinmi ki : ) ay gulerken bile kaburgalarim batiyor valla ..
hafta sonunda beri çok degisik hareketler hissediyorum, su an oturdugum yerde sanki sirtima kaburgama ittiriyor yada diyaframa ittiiryor orami burami karisirdim artik, en ufak bi hreketini her seyini hissediyorum, ben hiissetmiyorsam uyyor demek oluyor yok boyle bisey valla
ilk ikisinde hiç hatirlamiyorum boyle seyler oldugunu, ya hafizam zayif yada bu gebelik degisik
Düşük gibiyse çok kanama olmuştu benim. Hemşire hasta bezi verdi bende ped var gerek yok dedim.
Geri bana demiyorki bebek düşüyor. Kanamadan öleceğim zannettim. Üstüm başım battı.rezil oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?