2015 Şubat Anneleri

kizlar yaa yakinda dr agidecek olan varmi
biri benim için bebegin donmesinin ne surede oldugunu sorabilirmi, yani aniden bi takla falanmi atiyor yoksa bi kaç haftada milim milim mi ilelriyor
vurudugu tekmelre balilirsa bence san,iyede donebilir ama az once komsum 15 gunde doner o yaavas yavas dedi, 4 çocuk annesi kendisi, ben uç gundur karnimi ve içindeki taniyamoyorum desem yeridir : ))))) garip agrip tekmler atiyor, içerde neler oldguunu çok merak ediyorummm
daha çok var dr randevuma : (((

dr tarif ediyor kendin yapıyorsun. 1 hafta sonra kontrole çağırıyor

Yazdım canım birsürü. Kısaca özetleyeyim doğum sırasında ortalama bir kan kaybı oluyor plesenta tam çıkmadığında bu kan akımı devam ediyor. Rahmin kasılıp gevşemesi de kanama yapıyor. Fakat doğum Süreci haricinde ekstradan kanama olmuyor onu söylemeye çalışıyorum. Herşey bittikten sonra yoğun kanama diye bişey olmamalı varsa o zaman sorun oluyor.

normal dediyse normaldir canim
benim sancilarda oluyor ama rahimde sorun olmadigi için dr normal diyor banada
sende simdi kisalma mi var dediler, kaç cm mis?

dogumun subat basi zaten az kalmis 37 ye maasalalh

1.48 en son gittiğimde, perşembe yine gideceğim. ah bi 36 ya gelebilsem bir ohh diyeceğim :)

Bak demek ki plesenta sonra gelmiş. Benim yazdıklarım anlaşılmıyor mu? Ben de bunu söylüyorum işte. Doğumla birlikte eğer plesenta da tanamen çıkarsa kanama sızıntı gibi oluyor o da rahmin kasılıp gevşemesinden. Ama plesenta içerde bir miktar kaldıysa kanama devam ediyor dedim. Illa yoğun kanama olacak diye bişey yok yani.

Benm uzun süre başı aşağıdaydı, sonra ben korktum erken mi doğacak die , kötü kalpli sezaryenci doktorum bana bunun bi tehlike olduğunu düşündürmüştü , sonra bi gece bi anda acı hissettim dondü yavru, (dönmüş yani ) doktor büyük sevinçle makat Geliş dedi. Şimdi büyük hi hareket yok ama sanki yavaştan başı yanda dimdik Göğüs kafesime baskı yapar pozisyonu yok , döner die umut ediyorum (öz yaşam hikayesi)

1.48 en son gittiğimde, perşembe yine gideceğim. ah bi 36 ya gelebilsem bir ohh diyeceğim :)
1.48 nasil oluyor kiz, açildi açilicakmi yani : )
sen yat butun gun kalkma hiç, burda 2 cm açikligi olan vardi haftada 1 cm açilsa yine iyi diye haline sukreidyordu unuttum simdi kimdi acaba ..

dedigim gibi ben açiklikla bile dogurmadim, doguranda var tabide maasalllah haftan az deil , insalalh sagliklica hayurliisyla kucagina alirsin bebegini ..

calm down babe , we love you Sayın ve sevgili kova :) bu bez konusu zateb bitsin ya of Başımıza gelenler , şıkıdım kadınlardık şimdi bez fln alıoz marketten

Doğumdan sonra Dr rahimde bişey kalmış mı diye muayene etmiyor mu? O Sırada Yıkama yapıyormuş işte bana öyle dedi.

hahhaha senin dr donmesin diye dua ediyor yani oylemi : )))) tovbe tovbeee baska dr bulamadinmi ki : ) ay gulerken bile kaburgalarim batiyor valla ..

hafta sonunda beri çok degisik hareketler hissediyorum, su an oturdugum yerde sanki sirtima kaburgama ittiriyor yada diyaframa ittiiryor orami burami karisirdim artik, en ufak bi hreketini her seyini hissediyorum, ben hiissetmiyorsam uyyor demek oluyor yok boyle bisey valla
ilk ikisinde hiç hatirlamiyorum boyle seyler oldugunu, ya hafizam zayif yada bu gebelik degisik

calm down babe , we love you Sayın ve sevgili kova :) bu bez konusu zateb bitsin ya of Başımıza gelenler , şıkıdım kadınlardık şimdi bez fln alıoz marketten

Bebek bezi almak zevklidir yaa. Diğeri için de kendimi daha fazla korkutmamak adına çok kanama olmayacağına inandırmak istiyorum. Zaten miyom varmış Dr habire kanama olabilir diyor. Bir de bu yataktan taşan kanlar muhabbeti.

Canim bilmiyorum benim yasadigim dogrusu diyemem. Once bdbek doguyor gobegi kesiliyor. Sonra karnina hafif masajla plesantanin cikmasini sagliyorlar. Ikisi arasinda 5 dk var en fazla. Sonra 3 gun hasta bezini 3-4 saatte dolduracak kanamam oldu benim. Yogun regl kanamasi gibi.
Bir arkadas yazmis benim olmadi diye. Olmayabiliyor da Demek ki.
Ama ben hasta bezi al diyene minnettar olmustum lazim olmustu.

Doğumdan sonra Dr rahimde bişey kalmış mı diye muayene etmiyor mu? O Sırada Yıkama yapıyormuş işte bana öyle dedi.
neyi yikiyor kiz içeriyimi ?
serzeryan olunca es nerden çikiyor dr mu çekip aliyor
sezeryanda da kanama oluyor sonuçta demi

Bunlar kk bebeleri , aksiyon yaratıp trend topic olma hevesindeler : p

Düşük gibiyse çok kanama olmuştu benim. Hemşire hasta bezi verdi bende ped var gerek yok dedim.
Geri bana demiyorki bebek düşüyor. Kanamadan öleceğim zannettim. Üstüm başım battı.rezil oldum.

Doğum sırasında zaten bir litre kan gidiyor. Düşük de doğum gibi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…