2015 Şubat Anneleri

Tamam canım hasta bezi listede sizin yaşadıklarınızdan öğreniyoruz zaten. Inşallah herşey yolunda gider.

Bacım kimse demedi :) sen de demedin :) dere benden çıktı

Anam eslaa cantasina hasta bezi koymus ordan cikti. Tamamen rahatlik amacli yoksa kan givdeyi goturmuyor. Kim boyle anladi ki neden anladi ki. Kotu hissettim ben de muhabbeti uzattim diye simdi.
Oglumda da yazmisti tecrubeliler ben korkmamistim. Fena senaryo yaziyoruz cilgin topigiz vesselam.

Sagol canim... senin yegenin yaptigi resmi saklicaksi dimi bide tarih yaz Emek e anlatirsin sana hamileyken kuzenin yapmisti diye....
Ya resmin hikayesi çok hazin. Yeğenim bir resim çizmişti eşim,ben,bebek ama bebek kucağımdaydı.
Sonra bebek düştü. Yeğenim dedi twyze bebek nerde bende aptallık ettim sıkı çizememişsin düştü dedim. Üzüldü ağladı çocuk.
Sonra tekrar hamile kalınca bunu çizmiş. Bebeğide kucağıma değil arabaya koymuş düşmesin.

Rahmin gevşemesi sırasındaki kanama demek ki.

Oooy canm bnm

Ben hiç umursamadımbak neyseki kanı manı. Ne yapak kanarsa kanar.

Şükür az kaldı yarın 34+ 1 35 lere geçeceğim işte :)

Kiyamam ben ona.

Gamzenin çok kanaması olmuş yataktan değil ama hasta bezinden taşmış onun üzerine bu kadar kanama olması normal mi diye konuştuk ya. Sonra sen hasra besini yazdın. Esla da herkes çok kanıyormuş dedi.

@maral

Canim herkesin farkli dir heralde benimkide ters suan, persembe gidince sorucam ama sana bugun ablamdan ne ogeendim onu anlatiyim ben cok sasirdim, dogumda hastanede bekledim ablami. sonra ilk ben girdim yanina sma bu detayi bugun bebegimin donmedigini soyleyip ya sezarys olursam dedigimde anlatti.

Ablamin suyu gelmisti evde ,sancisi hic yoktu hastanede baktiklarinda bebisin kafasi sag taraftaymis sunni sanci verdiler (marmara univ. Hast. ) ozrlde olsa hemen sezaryan olurdu belki ama yan durdugundan dogum pozisuonu alir demisler. Sanciyla açılma tamamlanmis bebis donmedigi icin uzamis dogum. Sonra bebisin donup kanala indigi ani hissetmis ablam ve hemen arkasindan dogum olmus.
Bende son ana kadar beklicem donmesini doktorum son haftalarda sezaryan falan derse kabul etmicem bir sıkıntı olmazsa tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…