ben kendime yapamam , sana yaparim istersen : ))Sen hemşire değil miydin?
kim kanli olucak bebekmi ?Kanlı mı olacak kansız mı olacak , beni tutuyo bi de hahah
Sagol canim... senin yegenin yaptigi resmi saklicaksi dimi bide tarih yaz Emek e anlatirsin sana hamileyken kuzenin yapmisti diye....Kızan yazamadım.senin de d.günün kutlarım. Yavrularınla nice senelere
Canim bilmiyorum benim yasadigim dogrusu diyemem. Once bdbek doguyor gobegi kesiliyor. Sonra karnina hafif masajla plesantanin cikmasini sagliyorlar. Ikisi arasinda 5 dk var en fazla. Sonra 3 gun hasta bezini 3-4 saatte dolduracak kanamam oldu benim. Yogun regl kanamasi gibi.
Bir arkadas yazmis benim olmadi diye. Olmayabiliyor da Demek ki.
Ama ben hasta bezi al diyene minnettar olmustum lazim olmustu.
Bacım kimse demedi :) sen de demedin :) dere benden çıktıamanin kimbyataktan tasiyor dere tepe akiyor dedi. Durun bir : ))
Ped olsa sizacak sekilde yogun bir regl kanamasi gibi dedim. Kafan rahat oluyor cikti mi cikmadimi dusunmuyorsun istedigin emzirme pozisyonuna giriyorsn. Yoksa deli bir kanama demedik.
Bebege meme tutturmaya calisirken yarim saatte bir ped degisimine kalkmak pek olmuyor. Tamamen kendi rahatimiz icin yoksa oyle su gibi kan aksa tehlikeli birsey.
Yani ben rahat ettim soyleyene de minnettar kaldim o yuzden yazdim.
neyi yikiyor kiz içeriyimi ?
serzeryan olunca es nerden çikiyor dr mu çekip aliyor
sezeryanda da kanama oluyor sonuçta demi
Ya resmin hikayesi çok hazin. Yeğenim bir resim çizmişti eşim,ben,bebek ama bebek kucağımdaydı.Sagol canim... senin yegenin yaptigi resmi saklicaksi dimi bide tarih yaz Emek e anlatirsin sana hamileyken kuzenin yapmisti diye....
Kocaman plesanta cikiyor zaten birsey kalmis mi o n bkmadi. Belki bakmasi lazimdi. 1 hafta sonra kontrolde usg bakti. Dedigin gibi plesanta sonraya kalsa olan kanama kotu birsey. Bizim dedigimiz rahim toparlandikca olan yogun regl gibi.
Neyse yasayip gorelim bakalim bu defa benim cok olmaz belki hasta bezi bosa alinmis olur. Her dogum farkli
Ben de o iğneden oldum , inş bi zararı yoktur dmi ya..
Oooy canm bnmYa resmin hikayesi çok hazin. Yeğenim bir resim çizmişti eşim,ben,bebek ama bebek kucağımdaydı.
Sonra bebek düştü. Yeğenim dedi twyze bebek nerde bende aptallık ettim sıkı çizememişsin düştü dedim. Üzüldü ağladı çocuk.
Sonra tekrar hamile kalınca bunu çizmiş. Bebeğide kucağıma değil arabaya koymuş düşmesin.
Ben hiç umursamadımbak neyseki kanı manı. Ne yapak kanarsa kanar.Anam eslaa cantasina hasta bezi koymus ordan cikti. Tamamen rahatlik amacli yoksa kan givdeyi goturmuyor. Kim boyle anladi ki neden anladi ki. Kotu hissettim ben de muhabbeti uzattim diye simdi.
Oglumda da yazmisti tecrubeliler ben korkmamistim. Fena senaryo yaziyoruz cilgin topigiz vesselam.
bana 17 den asagisi kisa denmisti birim olarak aynidir herhalde , yani ona baakrsak sifira az kalmis ama dr un hakli 35 e de bisey kalmamis zaten ..
hayirlisi olsun insallah
bu hafta ben hiç gelemedimki sayfaya, hiçç bilmiyorum kim hastanede kim napti : (((
Anladım cnmsen niye oldun? doktoruma sordum o bizim jokerimiz dedi. Bir şey olmaz bir çok kişi var iğneden olup zamanında doğum yapan.
Kiyamam ben ona.Ya resmin hikayesi çok hazin. Yeğenim bir resim çizmişti eşim,ben,bebek ama bebek kucağımdaydı.
Sonra bebek düştü. Yeğenim dedi twyze bebek nerde bende aptallık ettim sıkı çizememişsin düştü dedim. Üzüldü ağladı çocuk.
Sonra tekrar hamile kalınca bunu çizmiş. Bebeğide kucağıma değil arabaya koymuş düşmesin.
Kanama olmuştu da , geçen hafta . Bişey olursa die Yaptılar da , iğnenin içeriği inş bi zarar vermiyodur..
amanin kimbyataktan tasiyor dere tepe akiyor dedi. Durun bir : ))
Ped olsa sizacak sekilde yogun bir regl kanamasi gibi dedim. Kafan rahat oluyor cikti mi cikmadimi dusunmuyorsun istedigin emzirme pozisyonuna giriyorsn. Yoksa deli bir kanama demedik.
Bebege meme tutturmaya calisirken yarim saatte bir ped degisimine kalkmak pek olmuyor. Tamamen kendi rahatimiz icin yoksa oyle su gibi kan aksa tehlikeli birsey.
Yani ben rahat ettim soyleyene de minnettar kaldim o yuzden yazdim.
ben kendime yapamam , sana yaparim istersen : ))
okulu bitirmedim canim, çalisma hayati okul bir deil hele ebelikle hemsirelik hiçç bir deil : )))
Ya resmin hikayesi çok hazin. Yeğenim bir resim çizmişti eşim,ben,bebek ama bebek kucağımdaydı.
Sonra tekrar hamile kalınca bunu çizmiş. Bebeğide kucağıma değil arabaya koymuş
offff.. çocuklar cok masumlar....
kizlar yaa yakinda dr agidecek olan varmi
biri benim için bebegin donmesinin ne surede oldugunu sorabilirmi, yani aniden bi takla falanmi atiyor yoksa bi kaç haftada milim milim mi ilelriyor
vurudugu tekmelre balilirsa bence san,iyede donebilir ama az once komsum 15 gunde doner o yaavas yavas dedi, 4 çocuk annesi kendisi, ben uç gundur karnimi ve içindeki taniyamoyorum desem yeridir : ))))) garip agrip tekmler atiyor, içerde neler oldguunu çok merak ediyorummm
daha çok var dr randevuma : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?