2015 Şubat Anneleri

İnzar da aç demiş.

ben aylardır troid ilacı içtiğim için her ay yada 15 de bir baktırıyorum dr.um bana aç karnına olman daha iyi demişti.
Dr.a göre değişir mi bilmiyorum ben bana söylenen uyguladığım yönde bilgi verdim sana canım tercih senin.

biz orada kalma olayı yüzünden neler yaşadık,

Hanımanneler herkes uyudu galiba :) eşimde uyudu. Bende bi film izledim. Yatarım heralde artık.
Eşimede trip atıyorum. Bi araba mevzusudur gidiyo. Bana ufak bi araba al diyorum. Bu arada arabamız var ama kullandırmıyo, taksiyle git gideceğin yere aklım sende kalmasın diyo. Ya çarşıya pazara gideyim al bi ufak araba diyorum. Yok arkadaş. Bu evimiz elifiminmiş, karnımdaki ufaklığada bi ev alırsa rahatlıycakmış, şimdi onun için çalışıyomuş. Şimdi onun yaşadıklarını çocukları yaşamasınmış. Eee ben noluyorum dedim :) bütün sıkıntıyı ben çekiyorum. İlerde benim elime kalırsan sorarım o zamn sana, ev aldığın kızların bakar sana dedim sinirimden:)) Ayyy ama Allah korusun hayırlı evlatlar olsunlar. Hiç böyle bi insan değilim ama bu hormonlar böyle yaptı. Birazda inatlaşma oldu araba mevzusu. Ben ne zaman bişey istesem bişey çıkarıyo uyuz. Hacca gidicez inşaAllah seneye diyo, inşaAllah bende çok istiyorum ama arabaya engel değilki diyorum. Para lazım diyo bu seferde:) gelde ümüğünü sıkma:) hazır uyuyorken sıksammı acaba:))) bu arada burayıda boş buldum, ne yazdım amaaaa:))

bende forumda geziniyordum gördüm seni hain kadın eşin ne mutlu ki bir ev almış kızınıza 2. içinde çabalıyor hacca götürcem diyor napcan arabayı taksiyle hallet işlerini doyumsuz seni inşAllah canım RAbbim evide almayı arabayıda haccıda nasip eder. Ama hacca öncelik verin derim ben bekarken umreye gittim geldim şimdi deli gibi umre yada hacc istiyorum gittin mi oralara aşığı olur insan hep isityor gitmek.
RAbbim bol kazanç versin helalinden herkese,
inşAllah bizimde sıkıntılarımız feraha çıkar biraz maddi olarak sıkıştık eşimin bu stresi yaşadığını görmek beni çok üzüyor o içerde şimdi uyuyor bnde demin bir güzel ağladım o görmesin die gizli ağladım, Allahım emek ettim okudum nie bana Atanmak nasip olmadı yada bir işe giremedim hep örtüye takıntılı patronlar bana mı denk geldi die şimdi işim olsa eşimi ferahlatırdım maddi olarak, sıknıtı yaşamazdı. RAbbim büyük diyorum inş bu günlerde geçer oğlum inşAllah bereketi kısmetiyle gelir yuvamıza. RAbbim sağlık versin inşAllah önce eşime bebeğime ve bana inşAllah bebekten snra işim olur başlarım çalışmaya, lükste gözüm yok düğün borçlarımız var biraz onlar bitsin birde evimiz olsun kndimizin sağlık olsun gerisi gelir inşAllah. İStnbulda kiracı olmk zor 900 tl her ay içime dokunuyor kiraya gidiyor die.

bende çok kanama olmayacağını düşünüyorum ped koymak en mantıklısı yinede kesin şu daha kullanışlı diyemeyiz

bilmem pek uygulamasını gormedım. kardeşim hemşire o yardımcı olur bana galiba. anladığım kadarıyla psikolojik destek oluyorlar, yonlendırıyorlar.

Sağlık ocağına gidiyorum tahlil için. Off nerde kahvaltı yapayım.şimdi tek başıma
Öyle börek mörek hiç sevmiyorum kahvaltı. Eski kaşarsız yumurtasız kahvaltı mı olur??

Günaydın herkese sezaryen de çok kanama olmuyor hatta hiç olmuyor o yüzden ped yeyetiyor bayanlar

Gunaydin.
Pek kimse uyanmamis daha. Zaten uyumadiniz mi.
Benim de agrim sizim yok ama burnum tikali sinusler dolmus nefes alamadim gece. Hamile kalali balgam var dogunca gecse bari

günaydınlarrr

ayağımın üstüyle elimin bileği ağrıyor

bi de iki gündür garip bi sızı girip hızlıca çıkıyor kasığıma daha doğrusu rahmime diyeyim daha orta ve aşağı kısma
saniyelik oluyo bebek vurması gibi değil farklı bişey hiç yaşayan var mı bunu ?

Insanın Karnı iyice Büyüyünce araba kullanması da zorlaşıyor canım. Ben de istiyodum da vazgeçtim.

Sağlık ocağına gidiyorum tahlil için. Off nerde kahvaltı yapayım.şimdi tek başıma
Öyle börek mörek hiç sevmiyorum kahvaltı. Eski kaşarsız yumurtasız kahvaltı mı olur??

Anladığım kadarıyla aç gidiyorsun ç. Gidip kan verdikten sonra evde kahvaltı yapsan olmaz mı?

Insanın Karnı iyice Büyüyünce araba kullanması da zorlaşıyor canım. Ben de istiyodum da vazgeçtim.

Şuan işe arabayla gidip geliyorum bi sıkıntı yaşamıyorum. Hatta merdiven inip çıkmaktan daha rahat Tabi benim mesafe kısa belimi zorlamıyo ondan olabilir :)

ysmnfth aldır sen arabayı iki bebeni rahat rahat gezdirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…