İnzar da aç demiş.
sarılalım sıkı sıkıııevet canım trabzonluyum.
ben de kv nin planlarını alt üst ettim. bizim orada kalacağımızı düşünerek kızının odasına çift kişilik yatak almıştı yenio akşam eşimle salonda karşılıklı kanepelerde kestirdik 1-2 saat kadar; geldi bir ara kv "rahat mısın yatağa yat dicem de gelinliklesin fark etmez " dedi. o an ne kadar doğru karar verdiğimi anladım
fındık zamanıydı kalan iznimizde de orada kalırız diye düşünüyordu bir deoldu canım fındıklıkta mı balayı yapacaktım
Hanımanneler herkes uyudu galiba :) eşimde uyudu. Bende bi film izledim. Yatarım heralde artık.
Eşimede trip atıyorum. Bi araba mevzusudur gidiyo. Bana ufak bi araba al diyorum. Bu arada arabamız var ama kullandırmıyo, taksiyle git gideceğin yere aklım sende kalmasın diyo. Ya çarşıya pazara gideyim al bi ufak araba diyorum. Yok arkadaş. Bu evimiz elifiminmiş, karnımdaki ufaklığada bi ev alırsa rahatlıycakmış, şimdi onun için çalışıyomuş. Şimdi onun yaşadıklarını çocukları yaşamasınmış. Eee ben noluyorum dedim :) bütün sıkıntıyı ben çekiyorum. İlerde benim elime kalırsan sorarım o zamn sana, ev aldığın kızların bakar sana dedim sinirimden:)) Ayyy ama Allah korusun hayırlı evlatlar olsunlar. Hiç böyle bi insan değilim ama bu hormonlar böyle yaptı. Birazda inatlaşma oldu araba mevzusu. Ben ne zaman bişey istesem bişey çıkarıyo uyuz. Hacca gidicez inşaAllah seneye diyo, inşaAllah bende çok istiyorum ama arabaya engel değilki diyorum. Para lazım diyo bu seferde:) gelde ümüğünü sıkma:) hazır uyuyorken sıksammı acaba:))) bu arada burayıda boş buldum, ne yazdım amaaaa:))
Hasta bezi dedikleri pamuk o yüzden geçmiştir kan. Pedler özel kanı emen maddelerden hazırlanıyor. Zaten doğumda bir litreye yakın kan gidiyor. Sonrasında yoğun kanama olması mantıksız geliyor. Ya Dr içerde parça bırakıyor o kanama yapıyor ya da miyom olasılığı var. Başka bişey aklıma gelmiyor.
Benim gibi normal doğum düşünenler için en önemli kişi ebe.. Sancıların ilk başladığında ebeyi çağırıyorsun evine geliyor. Masaj,duş,rahatlatma teknikleri gibi doğum sürecini keyifli geçirten daha kısa sürede daha az acıyla bebeğimizi kucağıma almamız için bize yardımcı ve destek oluyor. Ve eşi de olaya dahil ediyor.. Bunun gibi bir çok şey..
Burada Lotus Gebe var biraz araştır istersen yada internetten telefon numaraları var ara birebir konuş , eğer eşinde onay veriyorsa mutlaka değerlendir bu fırsatı
Çünkü bnm eşim pek taraftarı değil bu ebe çağırmanın...
Sağlık ocağına gidiyorum tahlil için. Off nerde kahvaltı yapayım.şimdi tek başıma
Öyle börek mörek hiç sevmiyorum kahvaltı. Eski kaşarsız yumurtasız kahvaltı mı olur??
aylardır alıstık kanamamaya tuhaf gelecek şimdi kanama :))
Var ama yalnız sıkıcı olur.kahvaltı veren yer yok mu yakınlarda?
Hanımanneler herkes uyudu galiba :) eşimde uyudu. Bende bi film izledim. Yatarım heralde artık.
Eşimede trip atıyorum. Bi araba mevzusudur gidiyo. Bana ufak bi araba al diyorum. Bu arada arabamız var ama kullandırmıyo, taksiyle git gideceğin yere aklım sende kalmasın diyo. Ya çarşıya pazara gideyim al bi ufak araba diyorum. Yok arkadaş. Bu evimiz elifiminmiş, karnımdaki ufaklığada bi ev alırsa rahatlıycakmış, şimdi onun için çalışıyomuş. Şimdi onun yaşadıklarını çocukları yaşamasınmış. Eee ben noluyorum dedim :) bütün sıkıntıyı ben çekiyorum. İlerde benim elime kalırsan sorarım o zamn sana, ev aldığın kızların bakar sana dedim sinirimden:)) Ayyy ama Allah korusun hayırlı evlatlar olsunlar. Hiç böyle bi insan değilim ama bu hormonlar böyle yaptı. Birazda inatlaşma oldu araba mevzusu. Ben ne zaman bişey istesem bişey çıkarıyo uyuz. Hacca gidicez inşaAllah seneye diyo, inşaAllah bende çok istiyorum ama arabaya engel değilki diyorum. Para lazım diyo bu seferde:) gelde ümüğünü sıkma:) hazır uyuyorken sıksammı acaba:))) bu arada burayıda boş buldum, ne yazdım amaaaa:))
@elbert61 seni gördüm rüyamda.
Hepimiz yurtta kalıyormuşuz.
Ranzaların üstünde şımarıyorduk.
Esmer bol saçlı biriydin. Trabzonlular da pek esmer olmaz sanki.
Sağlık ocağına gidiyorum tahlil için. Off nerde kahvaltı yapayım.şimdi tek başıma
Öyle börek mörek hiç sevmiyorum kahvaltı. Eski kaşarsız yumurtasız kahvaltı mı olur??
Insanın Karnı iyice Büyüyünce araba kullanması da zorlaşıyor canım. Ben de istiyodum da vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?