2015 Şubat Anneleri

@elbert61 seni gördüm rüyamda.
Hepimiz yurtta kalıyormuşuz.
Ranzaların üstünde şımarıyorduk.
Esmer bol saçlı biriydin. Trabzonlular da pek esmer olmaz sanki.

tenim süt beyaz canım ama saçlarım dalgalı ve simsiyah gerçekten bonus gibi kabarıyor bazen

ben üst kattan düşerim ama 3 gece kaldım ranzada üst katta birinde bacağım aşağı sallanıyordu uyandığımda :)

ben de 2 gündür görmüyorum ya da hatırlamıyorum. ama hemen her gece giriyorsunuz ya rüyama

günaydın kızlar :)

kulaklarımın içi kaşınıyor ya boğazımın acıması da devam ediyor hafif öksürükle. ben kendimi sıkmaktan dedim ama pazar eşim temizlik yaparken toza fazla mı maruz kaldım acaba (tül çıkarsam böyle oluyorum alerjim var), bir de tavanı delerken baya toz yapmıştı ortalığı.
eşim dün c vitamini deposu yaptı evi ama bugün nöbetçi, yarın öğlene kadar yalnızım

evet öyle kokusuz ve renksiz di akıntım. doktor tahlil yapalım deyince çıktı ortaya tabi idrar tahlilinde bakteri çıktı ama kültürde kesin onaylandı
benim dr 15 günde bir tahlil yapıyo temiz diyo kültür de yapıyo anlamadım ki bi tuhaflık var ma ne

Günaydın kızlarrrrrr bol tepikler hepimize :) bazıları göbek şeklinden bahsetmiş tek tek alıntı yapamadım ama benimde göbek aşağıda duruyor ya. Görenler doğuma az kaldı galiba diyor sinir oluyorum ama bebeğim dönmüştü son kontrolde ondan mı acaba bilmiyorum. Geçen aynı zamanda olan bi arkadaşımı gördüm onun göbeği baya yukarda midesinden başlıyor resmen. Bişey olsa doktor söylerdi ama heralde sonuçta 10 gün önce doktordaydık. Yada kişiden kişiye değişenilir mi?

Belki onunki donmemistir canım ondan daha yukardadir bana da asagida diyorlar ve döndü bnmki de

Anladığım kadarıyla aç gidiyorsun ç. Gidip kan verdikten sonra evde kahvaltı yapsan olmaz mı?
eve çok yakın aslında sağlık ocağı ama bir daha merdıven çıkmayayım dedım.zararlı bır kahvaltılık aldım işe geldım.

valla o şimdi çok geziyor araba alırsa hıc evde durmaz. eşi de ondan korkmuştur muhtemelen :))

günaydın kızlar bol bol tepikli bir gün olsun bizimki başladı bile biz bugün kumaş alıcaz kızım için lavanta kesesi dikicez bitince artık yarın inşalah fotoğraf atarım :)

ben ılk kez gordum sankı. abuk subuk rüya gorenlerdenım bende ama bu cok neşeliıydı. yurt arkadaşları.

Kişiden kişiye değişir bence.. Benim kızımda normal doğum pozisyonunda ama karnım ağzımda sanki,yanları-altı boş,ortada sivri pörtlemiş bi karnım var :)))

günaydın canım benimkide düşük aşağıda yani normal doğum pozisyonunda demişti ama belki kişiden kişiye değişiyodur yine tecrübeliler daha iyi bilir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…