o kadar sorumsuz ben hamilelik döneminde kendimi dinleme ustası oldum zaten:)kültür dediğim idrar kültürü. sen sağlıkçısın bilirsindinleme kendini çok fazla psikolojiktir kaşıntı kültür de negatif çıkıyorsa yoktur bişi
Ben de idrar tahlili vermiştim idrarda enfeksiyon çıkmayıp kültürde üreme olunca dr vajinal akıntı bulaşmıştır ondan bu üreme diyip vajinal fitil vermişti yani eğer idrar kültüründe üreme yoksa endişe etme..o kadar sorumsuz ben hamilelik döneminde kendimi dinleme ustası oldum zaten:)kültür dediğim idrar kültürü. sen sağlıkçısın bilirsinvajinadan alınan bi kültürden falan bahsetmioruz di mi?
Var ama yalnız sıkıcı olur.
Yani bebek çıktıktan plesenta da çıktıktan sonra öyle yoğun kanama yapacak bişeyi. Kalmaması gerekiyor. Rahmin gevşemesi ve kasılması sonucu azar azar kanama devam edicektir o kadar. Bunu biye söyleyip duruyorum hem kendimizi çok kanama olurmuş diye şartlandırmayalım diye hem de birsürü kan kaybedersek ve bunu normal sanıp evde oturmaya devam edersek şoka falan girmeyelim diye. Çünkü doğumda bir litre kan gidiyorsa sonrasında en fazla yarım litre gitmeli yoksa vucut kansız kalıp şoka girer yaw.
teşekkür ederim:) beynime komut göndersem süper olcak şu endişeleri bırakması konusundaBen de idrar tahlili vermiştim idrarda enfeksiyon çıkmayıp kültürde üreme olunca dr vajinal akıntı bulaşmıştır ondan bu üreme diyip vajinal fitil vermişti yani eğer idrar kültüründe üreme yoksa endişe etme..
Bgn dahil son 8 gün :) hamilelik takvimini bıraktım 2 ocağa gün sayıyorum artık ben :)noolcak canım. al gazeteni, kahvaltını ederken yavaş yavaş oku etrafa bakın çayını kahveni yudumla... ohh miss..
allah'ım bitsin şu iki hafta artık...
herkeste frkli ya her bebek farkli ayni annede bile. Gecen haftaya kadar kafasi gogsumun altindaydi kafa atinca gogsum kipirdiyordu. Sonra dondu goguslerin alti bos. Baskalari da diyor karnin inmis diye ama dogum yakin mi anlasilcak birsey degil bence karnin durusundan. Onu dr anlar ama bizim insanimiz konusur durur : ))günaydın canım benimkide düşük aşağıda yani normal doğum pozisyonunda demişti ama belki kişiden kişiye değişiyodur yine tecrübeliler daha iyi bilir sanırım
Hanımanneler herkes uyudu galiba :) eşimde uyudu. Bende bi film izledim. Yatarım heralde artık.
Eşimede trip atıyorum. Bi araba mevzusudur gidiyo. Bana ufak bi araba al diyorum. Bu arada arabamız var ama kullandırmıyo, taksiyle git gideceğin yere aklım sende kalmasın diyo. Ya çarşıya pazara gideyim al bi ufak araba diyorum. Yok arkadaş. Bu evimiz elifiminmiş, karnımdaki ufaklığada bi ev alırsa rahatlıycakmış, şimdi onun için çalışıyomuş. Şimdi onun yaşadıklarını çocukları yaşamasınmış. Eee ben noluyorum dedim :) bütün sıkıntıyı ben çekiyorum. İlerde benim elime kalırsan sorarım o zamn sana, ev aldığın kızların bakar sana dedim sinirimden:)) Ayyy ama Allah korusun hayırlı evlatlar olsunlar. Hiç böyle bi insan değilim ama bu hormonlar böyle yaptı. Birazda inatlaşma oldu araba mevzusu. Ben ne zaman bişey istesem bişey çıkarıyo uyuz. Hacca gidicez inşaAllah seneye diyo, inşaAllah bende çok istiyorum ama arabaya engel değilki diyorum. Para lazım diyo bu seferde:) gelde ümüğünü sıkma:) hazır uyuyorken sıksammı acaba:))) bu arada burayıda boş buldum, ne yazdım amaaaa:))
Bgn dahil son 8 gün :) hamilelik takvimini bıraktım 2 ocağa gün sayıyorum artık ben :)
kontrol mü sayıyodunuz yoksa doğum muben de 8 ocağı sayıyorum.
ZATEN HİÇ IYI olmadın. hep sıkkındın ama cidden artık iyi olmak zorlaştı ıyıce. bende zor çalışıyorum.hayır canım nerdeee çalışıyom daha öğlen arasında anca kumaşçıya gidip akşam yaparım ocak 9 da kontrolüm var ondan sonra izne karar vercem iyi olursam giderim olmazsam gitmem
valla iyi olmadığımızı zannediyomuşuz son bi haftadan beri iyice çökmüş hissediyorum kendimi o ağırlaştığı için sanıyorum yürüyerek işe gelmek koymuyoda eve gitmek koyuyo çünkü yokuş çıkıyom belim kopuyo :)ZATEN HİÇ IYI olmadın. hep sıkkındın ama cidden artık iyi olmak zorlaştı ıyıce. bende zor çalışıyorum.
senın bir şey kalmadı.Bgn dahil son 8 gün :) hamilelik takvimini bıraktım 2 ocağa gün sayıyorum artık ben :)
evet bu doktorlar bas bas yuruyuş dıyor ama yuruyorum eve gıdıyorum bacakalrım ortadan ıkıye ayrılmış. yatıyorum daha yerimden kalkmak ne mumkun sankı sakat olmuşum. ee gece dınlendım gectı ağrılar sımdı yenıden yuruyecem mecburen yıne agrı sızı. hazırlık falan yapamıyorum h.içi. yemek yapacak takatım kalmıyor ne hazırlığı yapıcam.valla iyi olmadığımızı zannediyomuşuz son bi haftadan beri iyice çökmüş hissediyorum kendimi o ağırlaştığı için sanıyorum yürüyerek işe gelmek koymuyoda eve gitmek koyuyo çünkü yokuş çıkıyom belim kopuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?