2015 Şubat Anneleri

dinleme kendini çok fazla psikolojiktir kaşıntı kültür de negatif çıkıyorsa yoktur bişi
o kadar sorumsuz ben hamilelik döneminde kendimi dinleme ustası oldum zaten:)kültür dediğim idrar kültürü. sen sağlıkçısın bilirsin vajinadan alınan bi kültürden falan bahsetmioruz di mi?

o kadar sorumsuz ben hamilelik döneminde kendimi dinleme ustası oldum zaten:)kültür dediğim idrar kültürü. sen sağlıkçısın bilirsin vajinadan alınan bi kültürden falan bahsetmioruz di mi?
Ben de idrar tahlili vermiştim idrarda enfeksiyon çıkmayıp kültürde üreme olunca dr vajinal akıntı bulaşmıştır ondan bu üreme diyip vajinal fitil vermişti yani eğer idrar kültüründe üreme yoksa endişe etme..

Çok kanama derken oğlumda yine adet kanaması gibi gelmişti ama dediğin gibi değişiyor kızımda da o kadar kanamam olmadı belki de şeyle alakasi vardır oğlumda hastaneye gittiğimizde 5 cm açılma vardı o zamana kadar fark etmemisim belki rahim kendi kendine açıldığı için yırtılma vs de olmuştur çünkü bi gün önceden başlamıştı sancilarim simdi anlıyorum.zaten ikinci dogumumda sanciyla gittik kasilmalarim vardı.doğum yapmış kadınlarda zaten 1-2 cm açılma oluyormuş fazla yoktu acilmam iste suni sancilarla vs müdahale ettiler 8-10 saatte kavuştum kızımda.

teşekkür ederim:) beynime komut göndersem süper olcak şu endişeleri bırakması konusunda

günaydın canım benimkide düşük aşağıda yani normal doğum pozisyonunda demişti ama belki kişiden kişiye değişiyodur yine tecrübeliler daha iyi bilir sanırım
herkeste frkli ya her bebek farkli ayni annede bile. Gecen haftaya kadar kafasi gogsumun altindaydi kafa atinca gogsum kipirdiyordu. Sonra dondu goguslerin alti bos. Baskalari da diyor karnin inmis diye ama dogum yakin mi anlasilcak birsey degil bence karnin durusundan. Onu dr anlar ama bizim insanimiz konusur durur : ))

Pazar gününden beri bebeğim alt tarafımı çok tekmeliyor.o kadar ki canim aciyor çığlık atiyorumm.benim gibi olan var mi??

Bizde de var araba mevzusu ama biz bizim arabaya sigmiyoruz bizim problemimiz bu. Eşime daha büyük araba alma konusunda ısrar ediyorum onun is için kullandığı fiorinosu var geniş diye onu seçmişti zaten ama normalde bizim binmrmiz için o bile uygun değil 3 çocuk var sonuçta ben diyorum 6-7 kişilik transporter alalım eşim de hic yanaşmıyor bende de punto var ama kızımın arabası dahi zor sigiyor bagajina ben de çok gezer tozarim zaten artik arabasiz hiçbir yere gitmem karnın büyüdükçe koltuğu geriye cekiyorum o şekilde kullanıyorum ben oğlumu da okula bırakıyorum her turlu alışveriş vs de benden soruluyor zaten bunları yürüyerek yapmam mümkün değil gecen gün bi kemer mevzusu geçti mutlaka kemerinizi takın bayanlar ben karnından değil aşağı doğru yon vererek takiyorum Allah korusun ama kemer çok önemli.

gunaydin hanimlarr
gece size oglumun dogumdan sonraki forotgarfini gostereckdim esim geldi sadece ben gormus oldum gonderemedim size
neyse galiba oyle resimelre bakdim diye ruyamda ikiz dogurdum, iki kizim oldu, cin gibi bakiyolardi, ikiside 4 er kiloydu : )))
ikisinide emzirdim, ortalikda daha kimsede yokdu yani esim falan gelmemis daha ben iki dk da pit diye dogurmusum, kan falan gormedim ama : ))))))

hayır canım nerdeee çalışıyom daha öğlen arasında anca kumaşçıya gidip akşam yaparım ocak 9 da kontrolüm var ondan sonra izne karar vercem iyi olursam giderim olmazsam gitmem
ZATEN HİÇ IYI olmadın. hep sıkkındın ama cidden artık iyi olmak zorlaştı ıyıce. bende zor çalışıyorum.

ZATEN HİÇ IYI olmadın. hep sıkkındın ama cidden artık iyi olmak zorlaştı ıyıce. bende zor çalışıyorum.
valla iyi olmadığımızı zannediyomuşuz son bi haftadan beri iyice çökmüş hissediyorum kendimi o ağırlaştığı için sanıyorum yürüyerek işe gelmek koymuyoda eve gitmek koyuyo çünkü yokuş çıkıyom belim kopuyo :)

evet bu doktorlar bas bas yuruyuş dıyor ama yuruyorum eve gıdıyorum bacakalrım ortadan ıkıye ayrılmış. yatıyorum daha yerimden kalkmak ne mumkun sankı sakat olmuşum. ee gece dınlendım gectı ağrılar sımdı yenıden yuruyecem mecburen yıne agrı sızı. hazırlık falan yapamıyorum h.içi. yemek yapacak takatım kalmıyor ne hazırlığı yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…