- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Rica Ederim Kuzum Sağlıkla Dağıtmayı Nasip Etsin Rabbimsağol canım seninde emeğin var,tekrar teşekkürler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica Ederim Kuzum Sağlıkla Dağıtmayı Nasip Etsin Rabbimsağol canım seninde emeğin var,tekrar teşekkürler![]()
evet alttan bakıyorlar ama.Ayyy ilk kızımda bu beşikten çok istemiştim. Abim alıcaktı hatta sonra vazgeçtik. İyi kide vazgeçmisizz. süsü püsü bizi kandırıyo.. Bide ucuz bişide değill
Canım; bu rahim kısalıgı ultasonda mı belli oldu ? Merak ettim.
Cok tatli. Ama artikdogsunlar gercek fotolarini gorelim. Maral in oglandan sonra yeni dogmus bebek goresim varMerhaba ben geldim!
diyor kızım size
kuzenim 3 normal dogum yapti. 4.de normal baslamis sanci cekmis sonra suyu patlayinc bir bakmislar su yesil bebek kakasini yapmis. Dr hemen sezeryana almis. yani sezeryan kotu birsey degil. Kurtaricimiz. Ama gercekten gerektiginde. O yuzden sezeryan korkunu da besleme.senin şu motivasyonun zaten beni rahatlatıyor. ben normalde hiç korkmam normal doğumdan,ama sezeryan deyince tüylerim diken diken oluyor. bu hem bebek açısından hemde kendim açısından sıkıntılı bir süreç ha çok başarılı geçen binlerce sezeryan vardır mutlaka. ama ben inanıyorum ki normal doğumda bebeğin adaptasyon süreci daha farklı oluyor. birde kim sezeryan olduysa etrafımda çocuklarda sarılık oldu. zaten ben kendimi sezeryan diye korkutmayayım çünkü benim zaten üni hastanesi kimse hadi gel seni sezeryan yapalım demez o yüzden kafam rahat. anca bir sıkıntı olmalı ki bana sezeryan önerilsin yoksa bu konuda özel doktor olmadığından rahatım![]()
rahim dikisi farkli bi konu. Gereklidir belki sezeryan. Ama ben olsam en iyisinden 2-3 dr gorusu almadan boyun egnezdim.iyi cesaretlisin sen valla,senin yaşadıklarını yaşadıktan sonra aman bebeğe bişey olmasında sezeryan oluversin diye boyun eğenlerden değilsin,doktorlar sezeryan yanlısı maalesef,şimdi benim doktorumda sezeryan diyor,ben de mesela senin cesaretin yok sanırım,çünkü bende çok zorluklarla buldum,şimdi doktor ne derse onu yapıyorum belki gereksiz yereben de de rahim dikişi falan olunca 40. haftayı görmeyiz diyor,hayırlısı olsun artık hepimizin hakkında,Allah doktorların göğsüne de merhamet versin
![]()
alisinca zordur birakdirmasi ama gerekiyorsa babasi sallasin nolucak ki, senin için zor olucak, 3 çocuk biri ayakda biri kucakda canina yazik valla, ben hiç ayagimda sallamadim, 2012 yazinda izindeyken ortam degisik olunca oglani uyutamazdim eltiler alir odaya geçer uyuturlardi , bende hiç sormadim nasil becerdiklerini, sonra eve geldim çocuk uyumuyor ,kucagimda,ugras ugras sonunda sallamayma uyudu meger beim eltiler gidip odada ayakda sallarlarmis : ))) ki ben asla sallamam çocugu ayakda, ne dizim dayanir buna ne belim ne bacagim , neyse ben o gunlerde dizimden sakatlandim ve hemen birakdim tabi sallamayi, boraz daha uzun surdu uyumasi ama basardik sukur,simdi gidip yatagaina yatip uyyor erken yada geç bensiz uyyor : ))
sezeryanim yok benim, 1. 3.800 ,2. ise 4 kg dogdu çocuklar,
pekmezi birak canim ya, inan sekerden baska hiçbisey yok onun içinde,demir zaten yok da baska bisey olsa içim yanamyaack posasi alinmis sadeece sekerli su ve inan sagliga çok zararli, durup durup kendine seker yuklemesi yapiyorsun
bence hapini kullan, bol su ins kabiz olmazsin, bide her gun bi kofte kadar et yemeye çalis
benim çocuklarin pekmezin tadini bilmezler hiç vermedim ( çocuklara her gun pekmez falan verenler varmis ya bagisiklik için kan için vs ) ikisininde bagisikliklari super, demir eksikligide yok gayet guzel kan degerleri ... gunde et yada yumurta mutlaka yerler ..
demir hapi ni kullan yada kullanma sen bilirsin ama pekmezden vazgeç lutfen ...
Ayyy ne tatlı yaa maşallah kuzuya :) hersey yolunda di miMerhaba ben geldim!
diyor kızım size
Merhaba ben geldim!
diyor kızım size
Doktordan geldimmmm
Doktordan geldimmmm
GERCEKTEN yazmadı hıc. ben onu unutmazdım ama nasıl unuttum ç. iyi haberlerını alırız ınsallah.Melike hastanedeydi ne oldu acaba?
amin canim insallah, 9 ay 10 gunu tamamlayip dogunca iste boyle cin gibi oluyoalr :)))))Amaaa bu fotoğraf çoooooooook güzel
Allah'ım dayanamıyorum
Yemek istiyorum onu
Şuan senin çocuğuna aşerdim ben ? Ne olucak ?
Kafasına da şapka takmışlar
Hahah
Maşaallah ona , Allah kötü bakanlardan korusun inşaallah
kucagimda verdiklerine daha çok çirkindi , esime dedim ne kadar çirkin bu çocuk : )))))))MaRaL_ bu nasıl bir çirkinlik allahım nazarlardan korusun şu bebeleri. gözlere bak birde poz veriyor
yavrum benim ne olduğunu anlamaya çalışıyormuş gibi anlamlı anlamlı bakmış
![]()
evet canim hamilelikde baya sorunum vardi ama ogluma etkisi olmadi çok sukur, gayet saglikliydimasallah kilosu gelisimi cok iyiymisn ne buyuk mucize. Hepimize guzel dogumlar saglikli bebekler nasip etsin allah. Duygulandim ben bu fotoya bakip bakip aglayabilirim
simdide poz verir ablasi,yuzunu sekilden sekile sokar bi gorsenn , istemediginde de dil çikarir çekdigin foto dan hayir gelmez : )))Ya bu neeee, resmen poz vermiş doğar doğmaz.Maşallah bıdığa annesi.![]()
saol canimaşırı datlılık içeriyor bu resim :) maşallah bizim bebişlerde bi doğsada görsek :)