2015 Şubat Anneleri

Minnoşum iyiymiş kızlar . 2420 gr 46,5 cm :) kafası aşağıdaydı ama ilginç olanı ayakları da aşağıda alnındaydı :p poposu kaburgalarıma dayalıydı :KK68: 2 hafta sonra çatı muayenesi için gitcem. Sonra da artık her hafta:KK51:
Oh masaallah hadi cati muayeneside geliyosa dogum yaklasiyo

kurtajlarda verdiler bana o rahim yumusatmasi icin fitili. Bir de agizdan hap. Sancisi fena oluyor ya. Suyun az az gelince mecbur mudahele etmis dr.
Sadece acilmaya gore suni sanci almayin yumusama da cok onenli diye okumustum.

bana düşük olsun diye vajinadan ilaç sıkmışlardı birde ağızdan hap verdiler 15 dk sonra sancılanma başladı ardından kanama 8 saat süren şiddetli bi sancıydı hatırlamak istemiyorum:KK61: doğumda daha fazlasımı oluyor yoksa hemen hemen aynımıo_O

bana düşük olsun diye vajinadan ilaç sıkmışlardı birde ağızdan hap verdiler 15 dk sonra sancılanma başladı ardından kanama 8 saat süren şiddetli bi sancıydı hatırlamak istemiyorum:KK61: doğumda daha fazlasımı oluyor yoksa hemen hemen aynımıo_O
Benim ablam 3 saat sanci cekti dogdu

susayım, merak etmeyeyım dedım ama ıkı gundur bir avakado konusu devam ettım. butun forum denemeden son bulmayacak sanırım. eşime soylıyımde aksam alsın. ben yemezsem o yer sever degısık seylerı.
Ben de avokadoyu hic sevmiyordum. Sonra biraz beklettim yumusamasi icin simdi ekmege surup karabiber tuzla yiyorum. Baya sever oldum.

Gözlerim yoruldu ödev okumaktan daha anca yari oldu ya cekilir sey değil izinde olunca hele hepten usandırdı:KK43: altida kalkmis gecenin çoğunda uyuyamamıs bir yorgun olarak uyusam iyi olacak bugunluk benden bu kaa size hayirli geceler bol ceneler :KK66:
kendini çokk yorma tatlım okul işi temizlik gibi nankördür yap yap bitmez :KK19: salla bazen iyi geceler

Iyi akşamlar herkese. 33+5 haftalık hamileyim bu hafta inanılmaz sancım ve karnımda sertleşme oluyor. Otururken bile canım yanıyor. Bu sancıları hafifletmek için ne yapabilirim? Gerçek doğum sancısını nasıl ayırt edeceğiz?

Minnoşum iyiymiş kızlar . 2420 gr 46,5 cm :) kafası aşağıdaydı ama ilginç olanı ayakları da aşağıda alnındaydı :p poposu kaburgalarıma dayalıydı :KK68: 2 hafta sonra çatı muayenesi için gitcem. Sonra da artık her hafta:KK51:
bnmkininde ayakları en son senin dediğin pozisyondaydı poposunu kabuurgalarıma dayamış halada öyle galiba bn kafası sanıordum meğerse popişiymiş :anneadayı:

Iyi akşamlar herkese. 33+5 haftalık hamileyim bu hafta inanılmaz sancım ve karnımda sertleşme oluyor. Otururken bile canım yanıyor. Bu sancıları hafifletmek için ne yapabilirim? Gerçek doğum sancısını nasıl ayırt edeceğiz?
cnm bnce dr a git erken doğum olmasın allah muhafaza ve sürekli dinlen uzan

Bende bittiğini bir görsem. Gittim bugün internetten nevresim takımı aldım kendime evde yedek olsun diye
Bir sürü ihtiyaç var derdim neyse. Markafoni de gördüm. 134 tl idi.
Kelebekli. Bende birde at ve kelebek merakı var.
Hahah at ve kelebek :) ikisi ayrı motiflerde mi :)

iyi geceler hatunlar ne çok çene yapmışsınz yav oku oku zor bitirdim :p
ben oğluşumla hep konuşuom elim karnımda kocişim hep öpüyor konuşuyor krnımı,
Ben elimi karnıma koyup çok dua ediyorum salavat getiriyorum fln erken mi doğurcam şimdi :KK49:

Bu arada cildiyeden tahlil sonuçlarını aldık karaciğer değerlerimde hiç bir yükseklik yok idrarda da bişi yokmuş kanım 12.4 tü 1 ay önce şimdi 12.3 olmuş troidim ise 0.94 çıkmış kadın dedi kolestazı değil bu kaşıntılar gebelikle ilgili olabilir dedi ama gebelikten kaynaklı tahlilleri biz yapamıyorz burada dedi tam olarak ne demek istedi bilmiyorum bebeği etkileyecek bişi olmasnda dedim oda şimdilik öle bişi gibi durmuyo dedi değerler gaye iyi dedi hata bilirubn değerim düşük bile, üre ve kreatinde düşük bu nie düşük anlamadım dedi dahiliyeciler daha iyi anlar fln dedi. 3 ilaç yazdı 1 hap 2 krem biri nemlendirci sürekli kullanabilirsin dedi ama diğer kremle hapı zor durumda kalmadıkça kullanma dedi hamillikte ilaç kullanımını önermiyorum asla dedi. netten baktım ilçlar c kategorisinde. kullanmk pek içime sinmiyor böyle kaşınıcam durcam galiba bu cildiyeci bi cacık faydası sağlamadı bana sadece kolestazı ihtiali yokmuş onu öğrenebildik ama kaşınmaya devam :KK43:

haftaya cuma bizde bebeğimizi görmeye gitcez dr. göstercem cildiyenin yaptığı testleride ayrıca b12 takviyesi bna nie yapmıyor anlamıyorum halsizlikten geberiyorum ben yorgunum enerjim yok bunlar b12 eksikliğinden mi acaba die düşünüyorum.

Hala çalışıyorum ve 1 hafta daha sabretmeye çalışıyorum ama geçen hafta nstye girdiğimde Dr sancılara yalancı olabilir dedi ama artık 2 büklüm gezmeye başladım.
bnmde bi haftam var ama artık okulda yapamıorum bnde snn gibiyim erken doğum durumum oldu şimdi vala canıma bakıorum napayım sancım çok oluor

Back
X