2015 Şubat Anneleri

kurtajlarda verdiler bana o rahim yumusatmasi icin fitili. Bir de agizdan hap. Sancisi fena oluyor ya. Suyun az az gelince mecbur mudahele etmis dr.
Sadece acilmaya gore suni sanci almayin yumusama da cok onenli diye okumustum.

o fitiller suni sancı değildi dimi. bana da hem ağızdan hem vajinal baya bir verdiler 5. günün sonunda ilki zor düşmüştü.ama ağrısı çok oluyor gerçekten de

Kizlar bebegin kiyafetlerini neyle yikamaliyiz en sagliklisi hangisi? Bi doktor arkadas uni baby nin sivi bebek deterjani en katkisiz olani dedi ama bilemedim. Toz kullanmak iyi degilmis zaten.

dalan kullandım bende sabun tozu olarak geçiyor. hiç deterjan kalıntısı vs olmadı yumuşacık oldular. en iyisi ne bilmiyorum.

maşallah 6000 sayfa olmuşuz doğurana kadar 7000 bulur. @esoba doğru söylüyordu demek ki, ay şaka maka aralık bile bitiyor,kuzularımıza kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.

Ya ama benim ağzım hiç durmuyo habire bişeyler yemek istiyorum:(

çok fazla forum da vakit geçiremiyorum canım dizilere de ara verdim :KK54:
bende 33+2 yim hala ters farkedebiliyorum pazartesi günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek :)

Allah Allah srnle doğum tarihlerimiz ayni gözüküyor peki haftalar Nasil farklı olur :KK57:

o fitiller suni sancı değildi dimi. bana da hem ağızdan hem vajinal baya bir verdiler 5. günün sonunda ilki zor düşmüştü.ama ağrısı çok oluyor gerçekten de
bunu bende duşundum..o fıtılden hemen sonra sıddetlı sancım başladı..acaba ondanmı oldu dıye..ama 3 kez serum verdıler doğum yapana kadar seruma da sancımı hafifletecek ılac koydular..delırıyorum sanmıştım cunku..böylede dusununce hem sancıyı verıp hem durdurmaya calısmazlardı heralde dıyorum..amann ne bılıyım..bılmeyınce ne derlerse he dıyon ıste :KK51:
Bu ne yaa doğuran doğurana çok heyecanlanıyorum amaaaa
kım doğurdu kı..sag bastan say bölük varmı fıre veren :KK70:

O kdr cok ilac iciorumki en sonunda karıştırdım hepsinin saatini

bende şu adalatı dün içmedim fazla olmayınca kasılma baktım bugün fazla oldu hemen içtim hiç içime sinmiyor daha şimdiden bu kadar ilaç içmek ama nabalım onlar iyi olsun da biz içeriz.

bende şu adalatı dün içmedim fazla olmayınca kasılma baktım bugün fazla oldu hemen içtim hiç içime sinmiyor daha şimdiden bu kadar ilaç içmek ama nabalım onlar iyi olsun da biz içeriz.
Adalati aksatma cnm kasılmayı engelliyen o zaten.ben unutunca hemen icioru ikinciyide ona gore ayarliyorum

bunu bende duşundum..o fıtılden hemen sonra sıddetlı sancım başladı..acaba ondanmı oldu dıye..ama 3 kez serum verdıler doğum yapana kadar seruma da sancımı hafifletecek ılac koydular..delırıyorum sanmıştım cunku..böylede dusununce hem sancıyı verıp hem durdurmaya calısmazlardı heralde dıyorum..amann ne bılıyım..bılmeyınce ne derlerse he dıyon ıste :KK51:

yani ilacın adı da yazmıyordu ki bir tane ufak beyaz poşette habire getirip bana veriyorlardı bunu hem ağızdan hem vajinal al diye o zamanın üzüntüsüne soramadım bu ne ilacı diye. ama o ilaçlardan sonra karnımı sıkıp sıkıp bıraktılar nitekim 5 gün o ilacı kullandım anca atabildi vücut. eğer sancı dedikleri belden şiddetli girip karnın alt kısmına yayılan birşeyse ben yaşadım hafifte olsa doğum için fazla olabilir ama sonuçta yaşadım :)

Adalati aksatma cnm kasılmayı engelliyen o zaten.ben unutunca hemen icioru ikinciyide ona gore ayarliyorum

ya yan etkisi çok oluyor canım kafam kalkmıyor o ilaçtan sonra. haftaya doktor kontrolüm var sancı yine çıkarsa nste de doktora söyleyecem çok yan etki yapıyor diye. yoksa bende aksatmam ilaçları ama bu ilaç nefret ettirdi kendinden.

ya yan etkisi çok oluyor canım kafam kalkmıyor o ilaçtan sonra. haftaya doktor kontrolüm var sancı yine çıkarsa nste de doktora söyleyecem çok yan etki yapıyor diye. yoksa bende aksatmam ilaçları ama bu ilaç nefret ettirdi kendinden.
25 gundur kullaniorum diye heralde alisti benim bunyem icmeyince bende kotu oluyorum iki uc gun biraktim baktim gozler kaydi yine basladim.smdi bide demir vitamin haplari var ayrica fitillerim var iyice ilackolik oldun

suni sanciyi serumla veriyorlar. Ama bilmiyorum ilaclarin iceriklerini fln farkli mi degil mi.
Ins rahim agzimiz falan kendiliginden yumusasin.

suni sanciyi serumla veriyorlar. Ama bilmiyorum ilaclarin iceriklerini fln farkli mi degil mi.
Ins rahim agzimiz falan kendiliginden yumusasin.

korktuğum da o ya zaten. bir düşük için 5 gün bekledim o kadar ilaç vermelerine rağmen. birde işin kötüsü hemen rahim ağzım kapanıyor doktor rahim ağzı uzunluğumu rekor seviyede filan demişti. 5 cm yakın iyi birşeymi kötü birşeymi anlamadım gerçi ama inşallah dediğin gibi çabuk yumuşar ve kolay açılır.

Aynı benim eş, çıldırmamalı elde değil ya bende geldiğimde evi o halde buldum Bulaşık yoktu ama dağ gibi çamaşır ooo ev darma dumandı.
: ))) aslinda benimkinin elinden gelir ama usengeçlikden parmagini kipirdatmaz o ayri dava
onun için diyorum ya bebekler o kadarda guçsuz deiller bence : )

Maşallah subhanallah. Ne kadar sağlıklı görünüyor. Hiç yeni doğmuş gbi değil
saol canim,40+3 de dogdu,burda cin gibi duruyor ama uç ay boyunca sadece emmek için uyanirdi, emriridim uyurdu uyanurdi geri uyurdu : ))

bebekken de çok grip bron$iyolit vs oldu ama simdi turp gibi bin kere maasallahh,kis yari oldu oksurdugunu hatirlamiyorum daha ..

Back
X