Aman aman allah kimseye vermesin bunu ben ilk kizandada yasadigim icin cok korkuyodum tekrarlarmi yine diye ne yazikki basladi ilacda fayda etmemeye basladi artik oazartesi solicem baska ilac yazsin suan heryerim kipkirmizi tirnak iziBirde kaşınma çıktı başımıza. Bende bana olmaz dediğim her şey olduğundan daha ağzımı açmıyorum.
Bende başlarda alerji olmuştum kaşınmaktan perişandım cildiye pembe -beyaz tebeşir gibi bir krem vermişti. Sürüp öyle yatabiliyordum.
Evet kötü cidden. Kaşısan bir dert kaşımasan iki. BenAman aman allah kimseye vermesin bunu ben ilk kizandada yasadigim icin cok korkuyodum tekrarlarmi yine diye ne yazikki basladi ilacda fayda etmemeye basladi artik oazartesi solicem baska ilac yazsin suan heryerim kipkirmizi tirnak izi
Hıı daha kilo almasınmış. Ben değil bwbeğin almamasını istiyor. Şekerim 137 çıkmıştı öteki dr normal dedi bu sınırda dikkat et diyo. Şekerim varmış gibi davranıyor.
Ya zaten surda 1 ay kalmis alsin bebek alacagi kiloyu hos sendede seker yok sinirdaymis 4-5kilo doguran cok var cevremde nedemek bebek kilo almasin cnm oda bi garipmis ilk doktoruna gerimi donsen acaba adam gereksiz panik yaptirmiyo en azindanHıı daha kilo almasınmış. Ben değil bwbeğin almamasını istiyor. Şekerim 137 çıkmıştı öteki dr normal dedi bu sınırda dikkat et diyo. Şekerim varmış gibi davranıyor.
Bizim ailede şeker hast.yok
Bu uyumamış kaçak var. Uyusana kız.Ya zaten surda 1 ay kalmis alsin bebek alacagi kiloyu hos sendede seker yok sinirdaymis 4-5kilo doguran cok var cevremde nedemek bebek kilo almasin cnm oda bi garipmis ilk doktoruna gerimi donsen acaba adam gereksiz panik yaptirmiyo en azindan
Yok bacim kasiniyom ben kalkcam.simdi soguk suya giricem rahatlatsin bekki uyurumBu uyumamış kaçak var. Uyusana kız.
Canim sicak su kasintiyi cogaltir soguk iyi geliyo ya kasinan yerlerine buz veye soguk su tut yada ilik suyla dus al sicak degdirme sakin ben buz torbasi koyuyorum kasinan yerlere
daha once cok defa yazdım yıne yazayımYaa ne yiyorsun bana da soyle canm yaa benim bebis 1220 30.haftada. Kucucuk. Hareket ediyor musun yoksa sakin mi yasiyorsun vb vb
Gerisim geriliginden bahsedilmedi canm.Doktorum normal diyor. Cizginin altinda seyretse de gelisimi endiselenecek bisey yok dedi. Normal doguracagim gozukuyor. Kizinda ileriki donemlerde sorun cikti mi canm?
Oooo siz bayağı geç yatmışınız. Ben de az önce nefessizlikten ölmek üzere uyandım burnum tukanmış zaten nefes alırken zorlanıyodum :/ nese az kaldı şükür. İnşallah tekrar uyuyabilirim...
doktor ne dedi?
1- diyetisyene git artık kilo almasın bebek dedi.senın ıcın problem degıl ama bebek asıl kiloyu bu ay alacak dedı.
2- suyun biraz fazla ama sınırda problem değil dedı
3- doğum sırasında rahim kasıldığı ıcın yırtılma olabılır ama olmayabılırde , bunu senı amaliyat eden doktor bılır dedı.
bir risk var ama herhangi bir sorununda olmayabılır dedı. eğer sen ılle de ben normal doğum ıstıyorum demıyorsan riske atma istersen dedi.
ben de oyle bır takıntım yok dedım ama hastane yukardakılerın hastanesı olduğu ıcın sezaryene karşılar bıraz. 39.haftada olurmuş doğum.
o kadar neden bekliyoruz dedım. ılk doğumlarda son zamana kadar bekliyoruz dedı.
kafama takıldı ya o sırada doğarsa bebek. zaten 4 cm açılma olursa o zamana kadar normal yaparsın ama suni sancı veremeyiz senı rıske atamayız dedı. yahuu o kadar açıldıktan sonra doğar zaten.
bir de bebek buyuk ıhtımal 4 kilonun ustunde olur dedı. koca bebek ya doğmak ısterse.
kafam cok karıştı.
off bizimkide evde ama benım koca kalabalık partı tarzı bir şeyler planlıyor. hiç sevmez öyle sakın şeylerı. ee benım saat 10 da uykum geliyor. aksamları yattığım yerden kalkamıyorum.
ayrıca iki tane yılbaşı sepeti aldı. full alkol.
gerısını sen dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?