2015 Şubat Anneleri

Aman aman allah kimseye vermesin bunu ben ilk kizandada yasadigim icin cok korkuyodum tekrarlarmi yine diye ne yazikki basladi ilacda fayda etmemeye basladi artik oazartesi solicem baska ilac yazsin suan heryerim kipkirmizi tirnak izi

Aman aman allah kimseye vermesin bunu ben ilk kizandada yasadigim icin cok korkuyodum tekrarlarmi yine diye ne yazikki basladi ilacda fayda etmemeye basladi artik oazartesi solicem baska ilac yazsin suan heryerim kipkirmizi tirnak izi
Evet kötü cidden. Kaşısan bir dert kaşımasan iki. Ben

Bende acikdim suan en kalorilisinden ekmekmarasi chokella surdum yiyorum zaten kasiniyorum kilo falan umrumda degil
S Sond sana doktor niye diyetisyene git dedi bebek kiloku diyemi

Bende acikdim suan en kalorilisinden ekmekmarasi chokella surdum yiyorum zaten kasiniyorum kilo falan umrumda degil
S Sond sana doktor niye diyetisyene git dedi bebek kiloku diyemi
Hıı daha kilo almasınmış. Ben değil bwbeğin almamasını istiyor. Şekerim 137 çıkmıştı öteki dr normal dedi bu sınırda dikkat et diyo. Şekerim varmış gibi davranıyor.
Bizim ailede şeker hast.yok

Ya zaten surda 1 ay kalmis alsin bebek alacagi kiloyu hos sendede seker yok sinirdaymis 4-5kilo doguran cok var cevremde nedemek bebek kilo almasin cnm oda bi garipmis ilk doktoruna gerimi donsen acaba adam gereksiz panik yaptirmiyo en azindan

Ya zaten surda 1 ay kalmis alsin bebek alacagi kiloyu hos sendede seker yok sinirdaymis 4-5kilo doguran cok var cevremde nedemek bebek kilo almasin cnm oda bi garipmis ilk doktoruna gerimi donsen acaba adam gereksiz panik yaptirmiyo en azindan
Bu uyumamış kaçak var. Uyusana kız.

Oooo siz bayağı geç yatmışınız. Ben de az önce nefessizlikten ölmek üzere uyandım burnum tukanmış zaten nefes alırken zorlanıyodum :/ nese az kaldı şükür. İnşallah tekrar uyuyabilirim...

Canim sicak su kasintiyi cogaltir soguk iyi geliyo ya kasinan yerlerine buz veye soguk su tut yada ilik suyla dus al sicak degdirme sakin ben buz torbasi koyuyorum kasinan yerlere

Valla nerenin kasinacagi belki değil gerçi tam kaşıntı da değil dediğin gibi batma tarzı sanki karınca ısırığı gibi oluyor geçiyor dun gece midem çok bulandi sanırım tansiyonum da düştu hemen yatiyim diye kendimi zorladim arkadaş ne güzel uyumusum gece tuvalete dahi kalkmadim sol tarafima da bi yatmisim öylece kalktim..

Günaydın güzel anneler ve bebisleri

selam hatunlar
karnimda sanci var , içerdeki acayip tekmeliyor canima ciyor
yatamadim uyyamadim, sut içmeye kalkdim simdide basim agriyor delircem yaa , dakkam geçmiyorki bi yerim agrimadan duruyum

kaç gunudr kabizim wc ye çikamadim o yuzden olmali karnimdaki sanci ondanda bikdim valla hayatdan bezdim yatarim uyyamam kalkarim uykuda gozumu açamam, Alalhim neydi gunhaimm ..

Yaa ne yiyorsun bana da soyle canm yaa benim bebis 1220 30.haftada. Kucucuk. Hareket ediyor musun yoksa sakin mi yasiyorsun vb vb
daha once cok defa yazdım yıne yazayım
hemen hergun patateslı kaşarlı yumurta pısırıyorum..bazenpatates haşlayıp yıyorum(resmen patatese as erıyorum) ,kahvaltıda bıle yoğurt yıyorum..bol beyaz peynır..
hergun lımonlu maden suyu ıcıyorum
haftada 3 4 kılo ayva yıyorum(efendımızın s.a.v tavsıyesı)
sutlu tatlılar yada çorbalar sık tuketıyorum..
cevız,badem,fındık,cekırdeklı sıyah kuru uzum,kuru kayısı bırde ..

yıyebılıyorsan kırmızı et te tüket proteın yemen lazımkı kılo alsın..ben et yemedıgımden bol sut urunu tüketmeye calısıyorum

Gerisim geriliginden bahsedilmedi canm.Doktorum normal diyor. Cizginin altinda seyretse de gelisimi endiselenecek bisey yok dedi. Normal doguracagim gozukuyor. Kizinda ileriki donemlerde sorun cikti mi canm?

Yok canım bir sorun çıkmadı. Sadece hala biraz zayıfız.

Günaydın Anne adayları, bebişlerinizle sağlıklı bir gün dilerim. Dün bi arkadaşım doğum yaptı, bebek 3500 kilo doğmuş normal doğum yapmış ama çok zorlanmış ve yırtılmış çok da kilolulu olması iyi değil demekki, 3 kilo olsaydı bu kadar zorlanmazdı belki.

Oooo siz bayağı geç yatmışınız. Ben de az önce nefessizlikten ölmek üzere uyandım burnum tukanmış zaten nefes alırken zorlanıyodum :/ nese az kaldı şükür. İnşallah tekrar uyuyabilirim...

son günlerde o burun tıkanması bende de oluyor, buhar makinası ve deniz suyu kullanıyorum.

Dün ablam aradı annem söylemiş konuştuk biraz. Ablamın kızı 42. Haftada doğmuş. ZamAnlarını doldursunlar sağlıkla gelsinler inşallah canım. Bebiş kaç kilo olmuş?

Günaydın tatlışlar... Kv gideceğiz hem kahvaltıya hem kızımı almaya:) ama trafik varmış baktık şimdi. Bu istanbulun trafiği illallah ettirdi. Beylikdüzünden Kavacığa gideceğiz. Yolumuz uzun:)

Bizimki de dün belli oldu sanırım kv ve kp nin evine gidecekmişiz. Bana söylemiyor da kardeşine söylüyor biz yeni yılda gelicez diye.

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) biz kontrole gittik bir sorun yok maşAllah ama oğluşum kordonu dolamış biraz ona canım sıkıldı Allahım yardımcımız olsun Rabbime emanet olsun kuzucum. Var mı aranızda böyle bişey olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…