2015 Şubat Anneleri

Nst ardından doktor teyze buluşması var az sonra :) kalp atışları beğenilsin die lolipop kalmıştı en son şimdi onu emiyorum :) doktora gidecekler iyi haberlerle dönsün inş :)

Canım sağol ya inşAllah kuzucuğum da çözer bi dahaki kontrole kadar biraz canım sıkıldı çünkü. Doktor şu an endişelenme dedi ama işte yinede

Canım sağol ya inşAllah kuzucuğum da çözer bi dahaki kontrole kadar biraz canım sıkıldı çünkü. Doktor şu an endişelenme dedi ama işte yinede

1 kere mi dolanik acaba 2 kere mi.gerçi Dr endişelenme dediğine gore 1 kere dolanmıştır daha zamanı var nasılsa annesi sen içini rahat tut zaten kontrollerimiz de sıklaştı birşey olmaz Allah'in izni ile.

Bi de seri gelisimi iyi dedi.
Yok canım bir sorun çıkmadı. Sadece hala biraz zayıfız.
Oh cok sevindim. Cocugum hep grafik altinda. Ama doktor sabit bir buyume hizi var dedi. Ama iste kucuk basladik kucuk buyuyoruz.

Inanir misin ayva haric saydiklarini buyuk istahla yiyorum. Ozellikle peynir,kuruyemis. Belki de yapisal cocugun kucuk kalmasi

madem hava yağmurlu ve soğuk ...ne yapsak ne yapsak derken hadı doğum çantamızı hazırlayalım dedık..
kucucuk bır çantamız oldu :)

*kendım ıcın;
-2 adet pijama takımı
-2 adet(gıymeyecegım muhtemelen ama)alt camasır
-2 adet atlet
-4 adet hasta bezı
-2 cıft corap
-pijamalara uygun yemenıler
-havlu kâğıt
-terlık
-uzun hırka

*bebek ıcın;
-2 adet alt ust takım(eldıven,agız mendılı ve sapkası ıcınde(2 ser adet))
-2 adet ıc gömlek
-1 adet havlu corap
-1 adet kalın alt pıjama(kar yağarsa penye takımlar sıcak tutmayabılır)
-1 adet kalın battanıye
-1 adet ınce battanıye
-10 adet bebekbezı
-1 pkt ıslak mendıl
-1 adet alt açma
-emzık ve kutusu(kaynattım)
-port bebe

Evet canım , hava gerçekten kötü ama ben seviyorum yağmuru, keyfi bir başka oluyor,bu önümüzdeki haftada yağış bol olacakmış.Çanta için geç kaldım evet ama ancak toparlayıp hazır ettim listeyi.

Benim doktorda ondan çok kilolu olmasın doğamaz diyor.

Dün ablam aradı annem söylemiş konuştuk biraz. Ablamın kızı 42. Haftada doğmuş. ZamAnlarını doldursunlar sağlıkla gelsinler inşallah canım. Bebiş kaç kilo olmuş?
Deme ya 42 falan ne yaptın. Sen illede 17 şubata kadar bekleteceksin bizi

Benim doktorda ondan çok kilolu olmasın doğamaz diyor.
bence senın dr bıraz abartıyor..kalmış 1 ay 1 kılodan daha fazla alamaz zaten en fazla 4 olur kı buda normal doğumu ımkansız hale getırmez,getırse bıle senın normal doğum konusunda ısrarın yok ee daha ne..

benım dr gıdısattan gayet memnun kılosu cok güzel dıyor..sadece ters dıye normal olamayabılır dedı okadar..

Aman tanrım ne kadar güzel ayni bizim gibi demek "KV ile yılbaşı qeyfiii" kocalarimiz çok yaratıcı insanlar Allah için.
Bizimkide dün oğlunu aramış demiş abin diyorki toplanalım annemlerde kutlayalım yeni yılı. Abi de tesadüfen 5 dk sonra eşimin yanına gelmiş.
Eşim.demiş anneme böyle demişsin. O da yok bana da senin öyle söylediğini söyledi
Planlar yapılmış yani.
Ama eşim ben burda kutlayacağım demiş.
Düşünmüyor bu yolda doğum falan yapsa ne olur diye.

Dalinle yıkadım, tavsiye edebilirim.Yumuşatıcısı da güzel.Hatta bundan sonra kendi kıyafetlerimizi de onunla yıkasam diye düşünüyorum, çok güzel bebik kokuyor
Ya ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.
Hiç kokmuyor benim kıyafetler. Özendim sıvı deterjana şimdide.
Birde herkes yumuşatıcı kullanmayın diyordu ama hepiniz almışsınız.

1 kere mi dolanik acaba 2 kere mi.gerçi Dr endişelenme dediğine gore 1 kere dolanmıştır daha zamanı var nasılsa annesi sen içini rahat tut zaten kontrollerimiz de sıklaştı birşey olmaz Allah'in izni ile.
İnşAllah ya bir kere dolanmış hatta bi hafta önce 3 kere kordon dolanmış bi bebeği normal doğurttul dedi

günaydın kızlar,
cumartesi mesaisinden merhaba herkese yıl kapatıyoruz biz bugün mesai !!
izmir yağmurlu şimdi evde uyumak vardı
Sen neden gittin biri kapatırdı. Ben gitmiyorum Cts. Hatta gece 4 gibi yattım ama yeni uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…