Fl ile çarpıyorum dedi ya :) olm biz ne olduk böle :) terimler fln :) ben anlamam fl den fln, korkuyorum ben , unutmak istiyorum lalaaaa lalala laaaa la göbeğimi yana devredip koşmak istiyorum bugünlerde
bana düşük olsun diye vajinadan ilaç sıkmışlardı birde ağızdan hap verdiler 15 dk sonra sancılanma başladı ardından kanama 8 saat süren şiddetli bi sancıydı hatırlamak istemiyorum doğumda daha fazlasımı oluyor yoksa hemen hemen aynımı
Ben 8 aydır oturuyorum.
Bugün hastanede teyzenin biriyle tanıştım.
Kucağında bebek vardı.3 günlükmüş minnacık ama çok tatlı..
Kızı dikişlerini göstermeye gelmiş. Sezaryenmiş ama kadın fıkır fıkır yerinde durmuyor. Annesine dedim ağrısı sızısı yok mu diye.
Yok sadece hamilelikte alıştı uyuyamıyor dedi. Dedim teyzem ben aylardır uyuyamıyorum.
3. kızı olmuş. Bana dedi seninki ne. Kız dedim. Olsun dedi o da. Demek kendileri ne kadar erkek istiyorsa.
Ben 8 aydır oturuyorum.
Bugün hastanede teyzenin biriyle tanıştım.
Kucağında bebek vardı.3 günlükmüş minnacık ama çok tatlı..
Kızı dikişlerini göstermeye gelmiş. Sezaryenmiş ama kadın fıkır fıkır yerinde durmuyor. Annesine dedim ağrısı sızısı yok mu diye.
Yok sadece hamilelikte alıştı uyuyamıyor dedi. Dedim teyzem ben aylardır uyuyamıyorum.
3. kızı olmuş. Bana dedi seninki ne. Kız dedim. Olsun dedi o da. Demek kendileri ne kadar erkek istiyorsa.
Onun içinde mi söylüyorlar?
Öyle bir duruma sokuyorlarki kız bebek istemen bile mümkün değilmiş gibi konuşuyorlar.
Kızım adına çok üzülüyorum. Bu kafanın hakim olduğu bir yerde doğacak diye.