2015 Şubat Anneleri

Ben uyurken mama vercek ha sacini basini yolarim ya da evden kovarim ayy sinirlendim

2014 senesi benm için hüzün yılı oldu..işk hamileliğimde kaybettiğim minik yavrumla birlikte 4 yakınımı kaybettim..çarşamba günü dedem vefat etmiş bugün tesadüfi öğrendim bişey olur diye söylememişler.son konuşmamızda hakkını helal et demişti hissetti sanki..şu durumda öle zor geliyor ki son kez görememek...öyle alışmışım ki eve her gittiğimde görmeye hala kafamda oturtamıyorum ölmüş olmasını..Allah mekanını cennet etsin..rica etsem bir fatiha okur musunuz...

Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış
garip insanlar mi varmis. Dedikodumuz ypiliyor yani vay anasini.
Ama ne ceneniz varmis guya haftasonu bugun yetisemedim oku oku daha 10 sayfa var

ay midem kalkti nasil.insan yetistiyorlar. buyuyunce ne yapacak o cocuk

aynen katılıyorum yumuşatıcı bende kaşıntı yapıyor vücudumda filan ne bileyim kullanana saygı duyarımda kullanmam ama :)
ben de kullanmiyorum. Koksa guzel ama durulanmiyor iyi birsey degil

o "sizide göreceğiz" diyenler yokmu sinir oluyorum
çocugun kölesi olmuşlar akıl veriyorlar
insan isteyince gonlundeki gibi yetistiriyor. Sadece klabaliksa annane babanne dede cok simartirsa engel olamiyorsun. Cocuk kurallarla mutlu oluyor. Bana aglamaz uzun uzun oglum. Teyzesi gelsin hemen aglayarak ister herseyi onlar 3 gun goruyoruz diye istediginu yapiyorlar cunku. Cocuk her durumu kullaniyor. Sonra da sni de goruruz diyorlar e kullandirtma kendini

Söyleyemem ki kp üzerime üflüyordu umarım bu sefer p kadar ileri gitmez.

Kayınvalidem Elifime bilezik almıştı, bunada almış. Ne gerek var boşuna masraf ediyosun dedim. O torunumda bu değilmi dedi:) bide dul kadın he.

he valla çok daha
kader çalim atmis bana sen atsan nolcak kizzz

gun çokda karnim doguma gidecek gibi, subatin içindeki halimi dusunemiyorum valla
Ya ben son haftada az birsey catlamistim. Simdi bu bebek oyke onde duruyor ki poposunu disari itiyor gobek deliginin baya ustu catlamis. Ve daha bir bucuk ay var pozisyon degisse bari

Valla bir garip varsa o da benimdir.
Sorma.sabahtan beri çok.aktifti şimdi durdu.herkes.
hepimiz garibiz canim. Kurban olsunlar

Benim arkadaşın oğlu var 4,5 yaşında
Annesi bakmak istiyor ama baktırmıyor işyerine götürüyor.
İşyerinde odası var. Neden çocuğa eziyet ediyorsunuz diyorum.annemin yanında huyu değişiyor sonra çilesini biz çekiyoru diyor.
Çocuk cidden iki gün gitse sonra gelip her şeyi ağlayarak istiyor.

Yedikleri yukardan ittirmiş demek ki

Yaw biri demişti Çorap alırlar söyleyip dururlar boşver almasın hiçbişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…