Aslinda apse olan sisen dis agri yapmaz diye biliyodum bende ile oluyo ama antibiyotikle agri kesicide alsin bide bol.bol gargara yapsin gecmis olsun dis kotu bisey tabiEşimde apse var sismis antibiyotik kullanio ama iki gundur surati sis agrisida gecmedi
Ahahahaha koptum askılarını mı istedi
Eşler aynı kafadan belli oldu.
Eşimde apse var sismis antibiyotik kullanio ama iki gundur surati sis agrisida gecmedi
Ben uyurken mama vercek ha sacini basini yolarim ya da evden kovarim ayy sinirlendimkv kızımı görmeye 3 aylıkken geldı ızmırden..hamıleyken bana bılezık alacağını soylerdı doğumumda..degıl bılezık kızıma soyle akıllı uslu bır takım alıp gelmedı..orda konu komsusu hedıyeler gondermıs utanmadan onları verdı bana ..
o bu degılde kadına dıyorumkı anne ver Gülfem rana yı emzıreyım acıktı çocuk huysuzlanıyor,yok dıyor bosver sutu sen biberona mama yap ben yedıreyımkadın resmen sasırmış..anne sutum varken nıye mama vereyim dedım götürme cocugu yanımdan dıye dıyom dıyo.kendı cocugumu benden kıskandı durdu..yahu goturupte sankı 3 ay gelmeyecem sabah kalkıyomkı çocuk yatağında yok erkenden kalkmış yanımdan almış ana kucağında yatırıyor kendı yanında..mamada yapmış benuyurken ac kalmasın mıs. ben bu kadını öldurebılırım.
beb de cok kotü oldumAy Allah korusun yeni mi olmuşdüşünmesi bile kötü allah sabr versin bende iki gündür bu aklımda ama şükür kendini hatırlatıyor. Neden 39. Haftaya kadar beklemişler ki
garip insanlar mi varmis. Dedikodumuz ypiliyor yani vay anasini.Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış
ay midem kalkti nasil.insan yetistiyorlar. buyuyunce ne yapacak o cocukbenim şüphelendiğim çocuklar var çok şımarıklar anneleride onlara ağızlarını açıp bişey diyemiyor onlar kesin doymaz çok isterler
akşam arkadaş geldi oğlu çok şımarık ana sınıfına gidiyor ama daha altını bağlıyorlar düşün artık
gelir gelmez hemen bana bilgisayardan oyun aç kola istiyorum mısır patlat bide karnım acıktı sucuk istiyorum dedi
çok sinir oldum anan evde doyurmadımı seni diyesim geldi
arkadaşta gülüveriyo amanda benim aşkım acıkmışmı diyo sadece
bizde kola yok kola yasak almıyoruz dedim
ben de kullanmiyorum. Koksa guzel ama durulanmiyor iyi birsey degilaynen katılıyorum yumuşatıcı bende kaşıntı yapıyor vücudumda filan ne bileyim kullanana saygı duyarımda kullanmam ama :)
insan isteyince gonlundeki gibi yetistiriyor. Sadece klabaliksa annane babanne dede cok simartirsa engel olamiyorsun. Cocuk kurallarla mutlu oluyor. Bana aglamaz uzun uzun oglum. Teyzesi gelsin hemen aglayarak ister herseyi onlar 3 gun goruyoruz diye istediginu yapiyorlar cunku. Cocuk her durumu kullaniyor. Sonra da sni de goruruz diyorlar e kullandirtma kendinio "sizide göreceğiz" diyenler yokmu sinir oluyorum
çocugun kölesi olmuşlar akıl veriyorlar
Bence esin sana boyle guzel sürprizler yapıyorsa sen de evdeki herkese balkonda sigara içirerek güzel bi gece yasatabilirsinsaka bi tarafı tikaniyorum nefes alamiyorum de sigara içmeye çok merakli olan varsa gitsin içsin balkonda.
Valla bir garip varsa o da benimdir.garip insanlar mi varmis. Dedikodumuz ypiliyor yani vay anasini.
Ama ne ceneniz varmis guya haftasonu bugun yetisemedim oku oku daha 10 sayfa var
Ya ben son haftada az birsey catlamistim. Simdi bu bebek oyke onde duruyor ki poposunu disari itiyor gobek deliginin baya ustu catlamis. Ve daha bir bucuk ay var pozisyon degisse barihe valla çok daha
kader çalim atmis bana sen atsan nolcak kizzz
gun çokda karnim doguma gidecek gibi, subatin içindeki halimi dusunemiyorum valla
hepimiz garibiz canim. Kurban olsunlarValla bir garip varsa o da benimdir.
Sorma.sabahtan beri çok.aktifti şimdi durdu.herkes.
Benim arkadaşın oğlu var 4,5 yaşındainsan isteyince gonlundeki gibi yetistiriyor. Sadece klabaliksa annane babanne dede cok simartirsa engel olamiyorsun. Cocuk kurallarla mutlu oluyor. Bana aglamaz uzun uzun oglum. Teyzesi gelsin hemen aglayarak ister herseyi onlar 3 gun goruyoruz diye istediginu yapiyorlar cunku. Cocuk her durumu kullaniyor. Sonra da sni de goruruz diyorlar e kullandirtma kendini
tıkınırken deyınce aklıma geldı..bızım bır arkadaş buzluğuna ıclı köfte yapıp atmış..karnı tok olduguhalde cıkarmıs pısırmıs yemıs catlayacam bugun doğurmazsam daha doğurmam ama yemeseydim vallahı aklımda kalırdı demıs ıclı köfteler ıcın..anaa kız bunu yazdı cok gecmedı suyum geldı hastaneye gıdıyoz dıye yazdı ve doğum yaptı
Kurban olsunlar sana, sen buranın gözbebeğisinValla bir garip varsa o da benimdir.
Sorma.sabahtan beri çok.aktifti şimdi durdu.herkes.
Sabrina hayret ediyorum her defasinda. Kendimi gectim bebegim icin soylerim ben duramam dayananam. Cok sabirlisin etrafindakiler kiynetini bilse kekeSöyleyemem ki kp üzerime üflüyordu umarım bu sefer p kadar ileri gitmez.
Benimde sizinkinden. Geçen eşim kıyafetlerin resimlerini çekmiş. Annesine gösterdi. Annesi ordan bir tulum gösterdi yüz kez sordu bu kaç.tl bundan alıcam diye.
Bana fiyatını duyurmak istiyor.
Ya para mı dert sev yeter. Çok hassasım yine. Neden önemsemiyorlar torunlarını. Millet ölüyor üstüne.
Sabrina hayret ediyorum her defasinda. Kendimi gectim bebegim icin soylerim ben duramam dayananam. Cok sabirlisin etrafindakiler kiynetini bilse keke
Benim esim de bronsit olmus. Oglumum bademcikleri sismis , 10 tane igne olacak. Benim her yerim dokuluyo, burnum sonuna kadar tikaliEşimde apse var sismis antibiyotik kullanio ama iki gundur surati sis agrisida gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?