Demek güzel buldular seni. Ya da kilo almadın diye. Belki son ay.olduğundan iyisin diye mi?! Biz deriz olsun maşaallah annemize
İsime karar verdiniz mi. Selin olacakmış gibi his var içimde.
çocugun her dediğini yapıyorlar hayır dendiği zaman psikolojisi etkileniyormuş, kısıtlanmaması gerekiyormuş
ee bz psikopat mı yetiştik 5 bişey istediysek 2 si ya olurdu ya olmazdı..şimdi öyle deği her istedikleri oluyor
kural koymak kısıtlamak demek değil
birşeyleri bilinçli istesin doyumsuz olmasın
inş başarabiliriz
bazen çok kafaya takıyorum başaramazsam diye
Annem diyo bana. Kızlar genelde erken doğar diyor. Ona göre benimki mümkün değil 1 şubatı beklemezmiş.ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken
bana dedin galiba canim tam alinti olmamisTahmini dogum tarihlerimiz cok yakin.benim ki 24.02.2015
doktor bana erken doğurursun demedi ama gelişimi 2 hafta önde deyince ben telaşlandım ben gününde olsun istiyorum 12 şubat bizim tahmini doğum tarihimiz hani 38. haftadan sonra beklenir ya onun için ben ocak 29 a hazırlanıyordumya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken
Bence.de selin kulağa daha hoş geliyor sana da yakışıyor.Isim daha karar vermedik ama benim içimde de selin olucakmış gibi bir his var. Esimin kardeşi herkeste Beril ismi var benim Arkadaşlarım bile Beril o isim çok kullanılıyor dedi. Ben pek bir yorum yapmadım bakalım eşim illa selin derse selin olucak
Ogluyla arasi cok uyi olmadigindan gozemi girmeye calisiuo acabaBunu yazdım telim çaldı
K.valide arıyor. Hastane çıkışı tulum falan almış. Laa dedim duyuyor mu bu kadın beni.
Zaten fenaa ahı tutar var bir 6.his durumları.
evet ya herkes de aynı söz, şımarık çocuk gördüğümde duyduğumda Allahım biz böyle olmayalım diye dua ediyoruz...o "sizide göreceğiz" diyenler yokmu sinir oluyorum
çocugun kölesi olmuşlar akıl veriyorlar
Bilemedim.Ogluyla arasi cok uyi olmadigindan gozemi girmeye calisiuo acaba
Kuzenim diyor kıyamıyorsun.her istediğini yapmak istiyorsun. Hayır dersen üzülecekmiş gibi geliyormuş.evet ya herkes de aynı söz, şımarık çocuk gördüğümde duyduğumda Allahım biz böyle olmayalım diye dua ediyoruz...
kardeşimin kızı var anne-baba dışındakiler kıyamıyor anne-baba gayet kuralcı çokta katılmıyorum buna, benim eşimde çok sert ve kuralcı nasıl olacak çok merak ediyorum bu gidişle her akşam yatak odasında kavga olacakKuzenim diyor kıyamıyorsun.her istediğini yapmak istiyorsun. Hayır dersen üzülecekmiş gibi geliyormuş.
Ben hayır derim ama baba tepesinde taşır.nasıl olacak bilmiyorum.
Ve benden çok babasını sever diye çok korkuyorum çünkü civardaki bütün çocuklar eşime bayılıyor.
ayy canım senin kv ile benim kv sanki kardeş :))))) Aynı şekilde davranıyor banaada. Maşallahhh Allah ım inşallah böyle gider... Genelde memnun olanı duymuyorum. Çogu kişi kv den müzdarip...Bende geldim kızımın yanına. Çok özlemişim oda çok özlemiş koklamaya öpmeye doyamadık birbirimizi. Ben tv izliom kayınvalidem yemek hazırlıyo:) biraz öncede kahve yaptı içtik, meyve soydu yedirdi. Anne ben burda kalayım gitmeyim diyorum, gitme ne işin var evde ben bakarım burda size diyo:) kızımda babasıyla dedesine gitti. Kv kp ayrılar. Bende görüşmüyorum kayınpederle 3 yıldır. Aramızda problemler oldu. Ben mutluyum kayınvalidemle onlar napıyosalar yapsınlar
ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken
Eşimde apse var sismis antibiyotik kullanio ama iki gundur surati sis agrisida gecmediDiş eti için gargara kullandım benkrizantemcik e danışmalı
karanfilli suyla ağzı çalkalamakta geçici bir çözün.Hanimlar dis sismesini ne indirir
Ay Allah korusun yeni mi olmuşya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?