Aaa ne merakli gitmeye cok istiyosa gitsin icinden gelmeden yapiosa ne gerek var oyle yardimaaynen öyle bu zamanda annenden başka kimseye güven yok. Kayınvalidem geldi bu zor zamanımda o da gitmek için gözümün içine bakıyor, yarın git dedim hiç yok demedi tamam dedi. Eşimde gitmesini istemiyor, arada kaldım.
Cnm ben herkese bir tane vercm zaten suslu oldklari icin oyle yemek icin 4 tane falan alamazlar
Buyuk konusmiyim ama nefret ederim oyle insanlardan cocuk umurlarinda degil her agladiginda istediklerini yapıyolarbenim şüphelendiğim çocuklar var çok şımarıklar anneleride onlara ağızlarını açıp bişey diyemiyor onlar kesin doymaz çok isterler
akşam arkadaş geldi oğlu çok şımarık ana sınıfına gidiyor ama daha altını bağlıyorlar düşün artık
gelir gelmez hemen bana bilgisayardan oyun aç kola istiyorum mısır patlat bide karnım acıktı sucuk istiyorum dedi
çok sinir oldum anan evde doyurmadımı seni diyesim geldi
arkadaşta gülüveriyo amanda benim aşkım acıkmışmı diyo sadece
bizde kola yok kola yasak almıyoruz dedim
ablamın oglu kronık bronsıt astım tedavısı goruyor..daha 3 ay once yoğun bakımda yattı 3 yasında..nıyebılıyomusun yumuşatıcı yüzünden.
sırf yumuşak olsun ve güzel koksun dıye ablam doldururdu makineye ama sımdı bası resmen dertte..
kendımıze de kullanmam çocuğuma hele hıc kullanmam..cok cok zararlı..hatta ılk kızımda hıc bebek deterjanı falanda kullanmadım..camasırlarınıda bızımkılerle beraber yıkadım hep..ama hijyene dıkkat ederım..hamdolsun en ufak bır sorunla karşılaşmadım..
baya bir yalancıymış seninkilerBenim de çok sık oluyor,rahatsızlık hissi veriyor ve kasılma olacağını hissediyorum,tuvaletim gelmiş gibi oluyorum öncesinde :)
Doktoruma sordum düzenli olarak 5 dk da bir sürekli olursa,rahimde açılmaya neden olur dedi.. Nstde de bişey çıkmadı,rahatladım biraz.. İlaç falan da vermedi ayrıca.. Önceki nst de o an olmuştu 7-8 kere ama yine de sancı çıkmamıştı.. Benim kasılmalarım çok yalancı demekki :)))
Buyuk konusmiyim ama nefret ederim oyle insanlardan cocuk umurlarinda degil her agladiginda istediklerini yapıyolar
aynen bende çok sinir oluyorum
önceki akşam gelen arkadaşın çocuğuda öyle
4 yaşında kız daha yürüdüğünü görmedim hep kucakta taşınıyor
şımarık hiç söz dinlemiyor
babası bağırıyor annesi babasına bağırıyor bağırma ağlatma kızı diye
telefonda oyun oynuyor babası sesini kıs diyor kısamam kes sesini diye bağırıyor babasına
eşimde ya ne zaman buluşsak bu çocuk hep böyle yapıyor bu sizin sözünüzü hiç dinlemiyormu böyle çocukmu yetiştirilir biz yabancı değiliz ama bu sizi rezil eder dışarda falan dedi
arkadaşta olsunda senide görcez diyor
bende büyük konuşmak istemem ama ben yoklukta büyüdüm o da yoklukta büyüyecek çocuğun her dediğini yaparsan asla mutlu olmaz dedim
ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken
ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken
o "sizide göreceğiz" diyenler yokmu sinir oluyorum
çocugun kölesi olmuşlar akıl veriyorlar
aynen valla
ben eşime Allah nasip ederse kendi çocuğumu öyle yetiştireceğimki sizide görcez diyen herkes nasıl çocuk yetiştirdiğimizi görecek diyorum.
kuralsızlığa hiç gelemem
otoriter değilim ama kurallarım var
eşimde öyle
bakalım göreceğiz nasıl yetiştireceğiz
Biz de Başımıza gelmesin die büyük konuşmamak adına cevap vermiyoruz ya, laf ettik sanıyorlaro "sizide göreceğiz" diyenler yokmu sinir oluyorum
çocugun kölesi olmuşlar akıl veriyorlar
he valla çok dahacokmus kız daha sana .bekle bekle gelmez
cok çalım yapar hıssettım kendımı yalnız heee
he valla çok daha
kader çalim atmis bana sen atsan nolcak kizzz
gun çokda karnim doguma gidecek gibi, subatin içindeki halimi dusunemiyorum valla
he valla çok daha
kader çalim atmis bana sen atsan nolcak kizzz
gun çokda karnim doguma gidecek gibi, subatin içindeki halimi dusunemiyorum valla
Bunu yazdım telim çaldıVallahi ben hic uzulmuyorum gormesin sevmesin almasin etmesin ama gelip gitmesinde uzak olsun zararida olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?