2015 Şubat Anneleri

bende öyleyimdir
sevgiliyken çiçek almış doğum günümde onu vermeyi bile becerememiş arabaya binince arka koltukta çiçek var al onu sana aldım demişti
öyle pahalı şeylerde gözümün olmadığını bilir
arada bitter çikolata alır gelirken bunu sana aldım der çocuk gibi sevinirim
ona kalsa kart bendeya ne beğendiysem alayım o öder
ama ben onu değil gelirken kapıdaki çiçekten bir çiçek koparsa yeter
ama adam odun
geçen gün gelmiş sana çiçek alacaktım ama sonra vazgeçtim dükkan çok kalabalıktı diyor
benimkide o odunlardan
yontma sekli yokmuki hiççç
dogum gunume ehdiye için goturdu beni saat seçtirdii:KK64:

çok güzel olmuş çok cici

bende öyleyimdir
sevgiliyken çiçek almış doğum günümde onu vermeyi bile becerememiş arabaya binince arka koltukta çiçek var al onu sana aldım demişti
öyle pahalı şeylerde gözümün olmadığını bilir
arada bitter çikolata alır gelirken bunu sana aldım der çocuk gibi sevinirim
ona kalsa kart bendeya ne beğendiysem alayım o öder
ama ben onu değil gelirken kapıdaki çiçekten bir çiçek koparsa yeter
ama adam odun
geçen gün gelmiş sana çiçek alacaktım ama sonra vazgeçtim dükkan çok kalabalıktı diyor
Benım kıde benden ıncedır bu ozel gun ve hedıye noktasında..4 senedır 1 kez bıle hedıye almadım..amao evlılık yıldonumu nu falan gectım..yok tanışma gunumuz yok soz gunumuz cart gunumuz curt gunumuz dıye sureklı bısey alır..pahalı bırsey alacaksa takı gıbı mutlaka ıcıme sınen olsun dıye uğraşır..onun dışında paçalı don almıslıgıda var...suslu bır hedıye kutusunu cesıt cesıt cıkolatayla doldurup al askım hedıyen demıslıgı de var..

bazen ummadık yerden cıkolata çıkıyor kımbılır ne zaman koymus onları oraya,,soruyorum görünce sevın dıye getırıp elıne vermektense saklamak daha hoşuma gıdıyo dıyo..

elın adamıda bır garıp anam. :P

tesekkurler canim
esim ilk defa bi isme içten tamam dedi oda omer
dedesinin ismiymis bilmiyordum tesaduf oldu : )
kulaag hos geliyor demi
gorumcemın çocuğuna bu ısmı esımleben koydum,onda olmasaydı pipiliye koymak cok ısterdım.. ;)
ÖMER TALHA koyduk onunkını bıze bırakmıştı :)

Benım kıde benden ıncedır bu ozel gun ve hedıye noktasında..4 senedır 1 kez bıle hedıye almadım..amao evlılık yıldonumu nu falan gectım..yok tanışma gunumuz yok soz gunumuz cart gunumuz curt gunumuz dıye sureklı bısey alır..pahalı bırsey alacaksa takı gıbı mutlaka ıcıme sınen olsun dıye uğraşır..onun dışında paçalı don almıslıgıda var...suslu bır hedıye kutusunu cesıt cesıt cıkolatayla doldurup al askım hedıyen demıslıgı de var..

bazen ummadık yerden cıkolata çıkıyor kımbılır ne zaman koymus onları oraya,,soruyorum görünce sevın dıye getırıp elıne vermektense saklamak daha hoşuma gıdıyo dıyo..

elın adamıda bır garıp anam. :p

ahaha paçalı dona bayıldım :KK70:
benimkide aslında çok zevklidir zevkine güvenirim ama adamın içinde yok hediye almak
doğum hediyesi alırsın artık o kadarda öküz değilsin diyorum kart sende ne istersen al diiyor
hadi hediye istemem bari bi çiçek gönder eve sen taşımak zorunda değilsin onu diyorum çiçeğe para vermeye karşıyım diyor
iki ucu bklu değnek :KK53:

benimkide o odunlardan
yontma sekli yokmuki hiççç
dogum gunume ehdiye için goturdu beni saat seçtirdii:KK64:

yok anam böyle gelmiş böyle gider artık öyle sevdim öyle alıştım zaten hediye alıp gelse şüphelenirim neden aldı şimdi bunu diye :KK53:

image.webp

Bitmiş hali:)

Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire... :( nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..

Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire... :KK43: nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Bende sulu akinti sandim megerse o akintiyla beraber suyum geliyomus

Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire... :KK43: nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..

benimde su gibi akıntım oluyor canım
günde 3 çamaşır değiştirdiğim oluyor
kokulu değilse sıkıntı yok diye biliyorum

çok şeker olmuş yaaaa
ben hala karar veremedim ne yapacağıma :(

kocam geldi grip olmuş yemek yemedi hemen yattı bende gideyim bişeyler yiyeyim benim sıpa gerilmeye başladı agresif tosbağam benim

Koku yok, sarı su gibi.. Gece Gidecem acile :KK43: eşim sabah akşam çalıştığından gecede geç geldi..

Onun Öncesinde koyu normal alıntıydı bu son zamanlarda çıktı :KK43:
Canim korkutmiyim benimde kokusuz ama bildigin ic çamaşırım islaniyo onemsemedim suyun azaldi diyince dedim boyle oldu akintinla beraber suyun siziyo dedi fitil kullanmaya basladim

bende uzun süredir var. sarı sulu akıntım çok fazla, günlük pedi yetiştiremiyorum. Suyum hep normal çıkıyor

Back
X