benımde tam tersıne anne olduktan sonra anneme kızgınlığım arttı..
beni de soguk suda yikanmak rahatlatiyorn sonrasinda sac kurutma isi olmasa. Kestirmeye de kiyamiyorum. Ama banyodan uzun suruyorÇim bacım çim.
Ben çimdim biraz rahatladım.ama cidden giyinmek eziyet.
Birazda uzansam kendime gelicem.
Ne demek canm , acılığını alsın zencefilin deHemen deniyim ama balsiz. Bal yerine elma kabugu koyayim, malum seker varcok tesekkurler cicim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşChicco lite way i aldım canımdünkü indirim kuponunu kaçırdım kasada yüzde on indirim yaptılar yediyüz yirmiye aldım
Kızlar benim azıcık moralim bozuk.Eşimin yurtdışına gidip gelmesi gerekiyor bu ay 2 kere.Birisinde ayın 8inde gelecek birisinde de 15i gecesi dönmüş olacak.Ondan sonrada hiçbir yere gitmeyecek doğum olana kadar, lütfen bana ve bebiğime dua edin, annemlerle de ayrı şehirlerdeyiz ve ben kocamsız doğuma gitmek istemiyorum.Çook kafama takıyorum esasında eşime belli etmiyorum ama üzgünüm çok.Yarın kontrolümüz var , doktor da belki beklenen doğum tarihinin öne gelip gelmediğini söyleyebilir.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün maşallah ikinizedekızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
banyo yapmaya erınen kendım gıbı bırını daha gormedım,sırf bu yüzden 1 aydır herıfe yıkatıyorum kendımıÇim bacım çim.
Ben çimdim biraz rahatladım.ama cidden giyinmek eziyet.
Birazda uzansam kendime gelicem.
nerelerdesın sen bakım..doğurdun sandık..ınsan bır habervermezmı..hee solebakımmAy o huysuz zırlak kızdan bu gün bende de var.iki kardeş bugün beynimi yediler.bugün hic anlasamadilar.soldan soldan geliyorlar bana da.hayirlisiyla uyku saatleri gelse
yok balım bunlar kabullenılmıs hallerseni üzdüm affedersin ..
Allaha sukur kı katlanılası huylarıda varmış yanı..Senin anneden ve k.valideden şansın yok diye rabbim iyi koca vermiş demek.
Kız bizimkininde iyi yönleri çok ama ben hep kötüleri söylüyorum.
Keyfine düşkün o ayrı tabii.
Cümleye dün akşam diye başlamışsın dedim aha bu da doğurdu.selamm
dün akşam arkadaşa gittik oğlunun doğum günüydü. yeni yıla da orada girdik 2 gibiydi eve geldik (aynı sitedeyiz). yılbaşı akşamından ziyade doğum günü sonrası aile oturması gibi oldu biraz ama güzeldi :) baya ses vardı çocuklar olunca kıpır kıpırdı kızım bütün akşam. eve geldik sabah 6ya geliyordu yattığımızdakahvaltıyı akşamüstü 4 sularında yaptık dolayısıyla. evi toparladık biraz; şimdi de bilgisayarı aldım eşimden yazabildim ancak
sabahtan beri de ayağı sanırım sağ kaburgama doğru ittirip duruyor :)
I ideal gözün aydın canı; iyi olmanza sevindim. yeni yıla yavruşunla girdin ne güzel
Benim hamilelik başında döküldü saçım kestirdim 3 tane kaldı zaten kuruyor hemen.beni de soguk suda yikanmak rahatlatiyorn sonrasinda sac kurutma isi olmasa. Kestirmeye de kiyamiyorum. Ama banyodan uzun suruyor
Aynen esoba aynenBenim hamilelik başında döküldü saçım kestirdim 3 tane kaldı zaten kuruyor hemen.
Bembeyaz oldu birde. Ya beni fiziksel olarak evrim geçirtti hamilelik eşim bile diyor şaftın kaydı. Burnum normalin 3 katı,gözlerimin altı mosmor ne yapsam kendimi güzelleştiremiyorum artık
Evet canım evdeyim geçen hafta sabahtan akşama kadar hastanedeydim serum vermişti doktorum ama bugün gitmedim belim kopacakmış gibi ağrıo devam ederse gideriz hastaneyegulsum_35 evde mi dinleniyorsun ? Ağrın artarsa doktorunla konuş da bi serum bişey versinler olmadı bi gece de hast de gözetim Altın'da olursun
Cümleye dün akşam diye başlamışsın dedim aha bu da doğurdu.
Benim hamilelik başında döküldü saçım kestirdim 3 tane kaldı zaten kuruyor hemen.
Bembeyaz oldu birde. Ya beni fiziksel olarak evrim geçirtti hamilelik eşim bile diyor şaftın kaydı. Burnum normalin 3 katı,gözlerimin altı mosmor ne yapsam kendimi güzelleştiremiyorum artık
kaç haftaliksin canimEvet canım evdeyim geçen hafta sabahtan akşama kadar hastanedeydim serum vermişti doktorum ama bugün gitmedim belim kopacakmış gibi ağrıo devam ederse gideriz hastaneye
Nst ye girdim sancılarımın başladığını söyledi doktorum ardından Serum verdiler tekrar nst ye girdim normalleşmişti ilaç verdi 2 hafta sonra olsaydı doğuma alırdık dedi doktorum. Şu an 35. Haftadayım nasipse 6 şubat doğum tarihim olarak gözüküyor en azından memleketten annemler gelene kadar da beklesem yeter duanızı esirgemeyinNe yapacaksın uzanmaktan başka çaren yok.
Neden yatırmadılar?
Kaç haftalıksın?
35. Haftadayımkaç haftaliksin canim
Ama sen resimde en son çok hoş görünüyordum. Tabii o eski çıtır resmine gööre farklı.olacak o kadar.Aynen esoba aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?