2015 Şubat Anneleri

benim sorunum giyinmek değilde saç tarayıp kurutmak
Saçınız çok ve uzunsa problem. Ben işe gitmeyeceksem hiç kurutmuyorum. Kendi kuruyor.
Uzunda olsa üşenmem. Günde nerdeyse üç defa banyodayım. Birde aylardır hep ne olur ne olmaz diye kendimi temiz tutma derdindeyim takıntı oldu. Her hafta kaş bıyık aldırıyorum.başlarda düşük olur diye sonrada doğar diye.

Ciddi mi? Şaka yapıyordur yaw.

Geçen evde bulunsa iyi olur demiştim. Gitmiş hediye diye onu almış.
İyiki maykap almadı.
Kazmalığın bu kadarı.
kiz yazik adam seni dusunmus kizmasaydin :: )))
sen sevinirsin diye dusunlustur, sen el isiyle ugrasinca mutlu oluyosun ya o bakimdan : )))

bu arada yilbasinda hediyede mi aliniyordu ben onu tamamen unutmusum : )))

pkasss 492100 .!.:
Çok.hoş çiftsiniz. Sen de çok güzelsin eşinde yakışıklı. Hamile halinlede çok güzelsin. Yüzüne annelik yansımış sanki daha iyi olmuş.

Sen çok şey istiyorsun.

iki halinde çok guzel canim ama oncedende çokk asiri zayifmisin yaa
azcuk soylee etli butlu olun ne oyle tahta kurusu gibi : )))))))))

ya tamam biraz etli butlu olmak hep hayalimdi
ama çatlamış bir vücut,kocaman bir burun,yüzümdeki kırmızı kırmızı lekeler değiill

Bakalim hangimiz once doguracagiz?senin normal mi gorunuyor simdilik?
caniù ben yurt diisindayim kolay kolay sezeryan yapmazlar
normal simdilik bi aksilik çikmaz insallah
ben mart a dikdim gozumu valla hayirlisi bakalim, benim çocuklar gununu doldurmadan dogmuyolar ama bellide olamz, 20 subata dogmasini çok isterim ama hayirlisi artik saglikli olsunda

Ciddi mi? Şaka yapıyordur yaw.
Ciddiyim. Dedim insan bebeğe bir çorap alırdı bari.
Bilmiyor öyle şeyleri. Kıyamam yaa yıllarca abilerinin küçülen kıyafetleri ile büyümüş hiç dememiş bende şunu istiyorum.
Şimdide hiç kıyafet alayım kendime ya da şuyum yok demez. Her şeyini ben alıyorum.

hahaha iyi bari alıcam diyor
ben ilk hamile kaldım inci set almıştı ama snra düşük yaptım bu sefer hamile kaldığımda o hediyeyi buna say demişti benim odunum

hahaha iyi bari alıcam diyor
ben ilk hamile kaldım inci set almıştı ama snra düşük yaptım bu sefer hamile kaldığımda o hediyeyi buna say demişti benim odunum
oy saglam odunmus seninki de
resimdende belli olmuyor valla , bu odunluk nasil bisey boyle ayni evde yasmayinca anlamiyorsun
benimkide sadece çiçek alir dogumda oduncuk birinciligi kimseye kaptirmayiz : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…