Saçınız çok ve uzunsa problem. Ben işe gitmeyeceksem hiç kurutmuyorum. Kendi kuruyor.benim sorunum giyinmek değilde saç tarayıp kurutmak
Kızlar eşim akşamdan beri sana yılbaşı hediyesi aldım ama işyerinde unuttum diyor.
Akşam.zorladım söylemedi,süpriz dedi.
Ben çok.meraklı ve Sabırsızım. Şimdi yalvar yakar ne diye sordum ve süprizzz
Silikon tabancası...
avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...
bizim bu kocalar ne kadar sakaaci yaws hepside ayni : ))))))))Ciddi mi? Şaka yapıyordur yaw.
kiz yazik adam seni dusunmus kizmasaydin :: )))Geçen evde bulunsa iyi olur demiştim. Gitmiş hediye diye onu almış.
İyiki maykap almadı.
Kazmalığın bu kadarı.
Çok.hoş çiftsiniz. Sen de çok güzelsin eşinde yakışıklı. Hamile halinlede çok güzelsin. Yüzüne annelik yansımış sanki daha iyi olmuş.pkasss 492100 .!.:Ahh ahhh
enıstede buyumus yalnız haa senle beraber..
Sen çok şey istiyorsun.
ahahaha..kesın daha önceden ıstemıssındır unutmuştur almayıda ..yılbaşı bahanesiyle alıvermıstır,maksat garıban sevınsın
bende esıme nazar boncuklu künye ıstıyorum dedım..madalyon aldımya sana dedı(doğum hedıyesı aldıgıkolyeyı dıyor)dedım tm o doğum hedıyesı..bunuda evlılık yıldonumu hedıyesı ıstıyorumbıraz afalladı(16 ocak e. yıl. donumumuz)tmm dedı..bugünde arabada gelirken cok calısıyon ama bos calısıyon dedım..nıye oyle dıyon hayatım künye ıstıyom demedın mı onun ıcın exstra calısmam gerekiyor dedı ıyı dedımbarı kutsal bır göreve adamışsın kendını
Bakalim hangimiz once doguracagiz?senin normal mi gorunuyor simdilik?bende samsun olmusum kizlar, daha dun bi sehrim bile yokdu :=))))
iki halinde çok guzel canim ama oncedende çokk asiri zayifmisin yaa
azcuk soylee etli butlu olun ne oyle tahta kurusu gibi : )))))))))
nıye kız..benım ona verdıklerımın yanında lafımı olur 3 kuruşluk seylerınSen çok şey istiyorsun.
caniù ben yurt diisindayim kolay kolay sezeryan yapmazlarBakalim hangimiz once doguracagiz?senin normal mi gorunuyor simdilik?
Ciddiyim. Dedim insan bebeğe bir çorap alırdı bari.Ciddi mi? Şaka yapıyordur yaw.
ahahaha..kesın daha önceden ıstemıssındır unutmuştur almayıda ..yılbaşı bahanesiyle alıvermıstır,maksat garıban sevınsın
bende esıme nazar boncuklu künye ıstıyorum dedım..madalyon aldımya sana dedı(doğum hedıyesı aldıgıkolyeyı dıyor)dedım tm o doğum hedıyesı..bunuda evlılık yıldonumu hedıyesı ıstıyorumbıraz afalladı(16 ocak e. yıl. donumumuz)tmm dedı..bugünde arabada gelirken cok calısıyon ama bos calısıyon dedım..nıye oyle dıyon hayatım künye ıstıyom demedın mı onun ıcın exstra calısmam gerekiyor dedı ıyı dedımbarı kutsal bır göreve adamışsın kendını
beraberr buyuduk bız bu yollarda ..hahaha :) evet ben hızlı kilo aldım ona da dedim sende kilo al :)
biz beraber irileştik
beraberr buyuduk bız bu yollarda ..buyudum buyudum pınarla buyudum
ahahaa
Bilemeyeceğim ne verdiğininıye kız..benım ona verdıklerımın yanında lafımı olur 3 kuruşluk seylerın
oy saglam odunmus seninki dehahaha iyi bari alıcam diyor
ben ilk hamile kaldım inci set almıştı ama snra düşük yaptım bu sefer hamile kaldığımda o hediyeyi buna say demişti benim odunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?