Bencede git aşırı bel ağrısı böyle çatlayacakmış gibi ağrıyorsa doğum belirtisiymiş. Annem demişti.Evet canım evdeyim geçen hafta sabahtan akşama kadar hastanedeydim serum vermişti doktorum ama bugün gitmedim belim kopacakmış gibi ağrıo devam ederse gideriz hastaneye
Bana da öyle diyorlar. Burnuma bakıp kız diyorlar.yok yok; benimki son ana kadar kalacakmış gibi geliyor bana; çok nazlı zaten
dökülme bende de oldu kestirdim ensemde; şimdi uzadı yine toplanıyor ama dökülmesi de kesildi.
göz çevrem bana da kararmış gibi geliyor; burnum zaten etli benim iyice şişti. dün hastanede beklerken bir kadın kızın mı olacak; burnun şiş dedi bana
Aman PC bi gitti tamire.bidaha gelemedi.anca yeni aldık.yaninda da bana doğum hediyesi tablet.gerçi o bedavaydi.o benim deyince kocis doğum hediyesine saydı.artik sık sık girerim insallahbanyo yapmaya erınen kendım gıbı bırını daha gormedım,sırf bu yüzden 1 aydır herıfe yıkatıyorum kendımıbıde dusakabınden nefret edıyorum,boguyo benı..ama ıcerı gırıncede kendımden gecıyorum ..
nerelerdesın sen bakım..doğurdun sandık..ınsan bır habervermezmı..hee solebakımm
yok balım bunlar kabullenılmıs hallerne yapalım golgelerı yeter dıye tesellı buluyorum..
Benimde 6 şubat. Aynıyız demek. İnşallah bekler. Zaten Cts falan 36 Olcan. Kilosu iyi ise problem olmaz.Nst ye girdim sancılarımın başladığını söyledi doktorum ardından Serum verdiler tekrar nst ye girdim normalleşmişti ilaç verdi 2 hafta sonra olsaydı doğuma alırdık dedi doktorum. Şu an 35. Haftadayım nasipse 6 şubat doğum tarihim olarak gözüküyor en azından memleketten annemler gelene kadar da beklesem yeter duanızı esirgemeyin
benim sorunum giyinmek değilde saç tarayıp kurutmakÇim bacım çim.
Ben çimdim biraz rahatladım.ama cidden giyinmek eziyet.
Birazda uzansam kendime gelicem.
cilt rengi duzelir, burun iner de dogumdan sonra sac daha cok dokuluyor sacsiz kalcaz bu gidisle. Kilo da verirsin. Sacini da kestirip boyatrsin oldu bitti.Benim hamilelik başında döküldü saçım kestirdim 3 tane kaldı zaten kuruyor hemen.
Bembeyaz oldu birde. Ya beni fiziksel olarak evrim geçirtti hamilelik eşim bile diyor şaftın kaydı. Burnum normalin 3 katı,gözlerimin altı mosmor ne yapsam kendimi güzelleştiremiyorum artık
dr a bi gorun canim , nolur nolmaz riske atma bebisi ..35. Haftadayım
avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...cilt rengi duzelir, burun iner de dogumdan sonra sac daha cok dokuluyor sacsiz kalcaz bu gidisle. Kilo da verirsin. Sacini da kestirip boyatrsin oldu bitti.
Bu aralar en buyuk korkum iki tane cocugun yaninda dev anasi gibi azman gibi bir anne olmak. Bir an once kilo vermeliyim genc citir anne gibi durmaliyim.
o ne kiz :)) senin suslemelerimi yapican guzel fikir :)Kızlar eşim akşamdan beri sana yılbaşı hediyesi aldım ama işyerinde unuttum diyor.
Akşam.zorladım söylemedi,süpriz dedi.
Ben çok.meraklı ve Sabırsızım. Şimdi yalvar yakar ne diye sordum ve süprizzz
Silikon tabancası...
İki çocukla şişma. Kalabileceğini sanmıyorum.cilt rengi duzelir, burun iner de dogumdan sonra sac daha cok dokuluyor sacsiz kalcaz bu gidisle. Kilo da verirsin. Sacini da kestirip boyatrsin oldu bitti.
Bu aralar en buyuk korkum iki tane cocugun yaninda dev anasi gibi azman gibi bir anne olmak. Bir an once kilo vermeliyim genc citir anne gibi durmaliyim.
gule gule kullan canimAman PC bi gitti tamire.bidaha gelemedi.anca yeni aldık.yaninda da bana doğum hediyesi tablet.gerçi o bedavaydi.o benim deyince kocis doğum hediyesine saydı.artik sık sık girerim insallah
Banyoya usenmekten güç bela girip sıcak suyu görünce zor bela çıkan bi de ben varim
Geçen evde bulunsa iyi olur demiştim. Gitmiş hediye diye onu almış.o ne kiz :)) senin suslemelerimi yapican guzel fikir :)
ahahaha..kesın daha önceden ıstemıssındır unutmuştur almayıda ..yılbaşı bahanesiyle alıvermıstır,maksat garıban sevınsınKızlar eşim akşamdan beri sana yılbaşı hediyesi aldım ama işyerinde unuttum diyor.
Akşam.zorladım söylemedi,süpriz dedi.
Ben çok.meraklı ve Sabırsızım. Şimdi yalvar yakar ne diye sordum ve süprizzz
Silikon tabancası...
boyun kaç c animcilt rengi duzelir, burun iner de dogumdan sonra sac daha cok dokuluyor sacsiz kalcaz bu gidisle. Kilo da verirsin. Sacini da kestirip boyatrsin oldu bitti.
enıstede buyumus yalnız haa senle beraber..Ahh ahhh
iki halinde çok guzel canim ama oncedende çokk asiri zayifmisin yaaAhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?