2015 Şubat Anneleri

Evet canım evdeyim geçen hafta sabahtan akşama kadar hastanedeydim serum vermişti doktorum ama bugün gitmedim belim kopacakmış gibi ağrıo devam ederse gideriz hastaneye
Bencede git aşırı bel ağrısı böyle çatlayacakmış gibi ağrıyorsa doğum belirtisiymiş. Annem demişti.

Bana da öyle diyorlar. Burnuma bakıp kız diyorlar.

Aman PC bi gitti tamire.bidaha gelemedi.anca yeni aldık.yaninda da bana doğum hediyesi tablet.gerçi o bedavaydi.o benim deyince kocis doğum hediyesine saydı.artik sık sık girerim insallah
Banyoya usenmekten güç bela girip sıcak suyu görünce zor bela çıkan bi de ben varim

Benimde 6 şubat. Aynıyız demek. İnşallah bekler. Zaten Cts falan 36 Olcan. Kilosu iyi ise problem olmaz.

cilt rengi duzelir, burun iner de dogumdan sonra sac daha cok dokuluyor sacsiz kalcaz bu gidisle. Kilo da verirsin. Sacini da kestirip boyatrsin oldu bitti.
Bu aralar en buyuk korkum iki tane cocugun yaninda dev anasi gibi azman gibi bir anne olmak. Bir an once kilo vermeliyim genc citir anne gibi durmaliyim.

Kızlar eşim akşamdan beri sana yılbaşı hediyesi aldım ama işyerinde unuttum diyor.
Akşam.zorladım söylemedi,süpriz dedi.
Ben çok.meraklı ve Sabırsızım. Şimdi yalvar yakar ne diye sordum ve süprizzz
Silikon tabancası...

avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...

o ne kiz :)) senin suslemelerimi yapican guzel fikir :)

İki çocukla şişma. Kalabileceğini sanmıyorum.
Dün bir mükellefim geldi 85 ile hamile kalmış 73 ile doğurmuş.
Bebek 3200 doğmuş.
İlk üç aydan sonra paso kusmuş

gule gule kullan canim
banyoya beende ueniyorum aynen girincede çikmak istemiyorum
gecen gun banyoda kotu oldum bayilcakdim nerdeyse ondan beri çabuk çikiyorum kokruyorum aynisi olur diye,suyumu yine sicak yapiyorum ama az duruyorum nasilda diye kendimi avutuyorum:)))

ya evett
bende çok çirkinleştim hatta before after yaptım neydim ne oldum bakıp bakıp duruyorum
atıyım fotoğrafı ama resmi alıntılamayın ne olur ne olmaz beni kontrol eden varmı yokmu bilmiyorum

ahahaha..kesın daha önceden ıstemıssındır unutmuştur almayıda ..yılbaşı bahanesiyle alıvermıstır,maksat garıban sevınsın

bende esıme nazar boncuklu künye ıstıyorum dedım..madalyon aldımya sana dedı(doğum hedıyesı aldıgıkolyeyı dıyor)dedım tm o doğum hedıyesı..bunuda evlılık yıldonumu hedıyesı ıstıyorumbıraz afalladı(16 ocak e. yıl. donumumuz)tmm dedı..bugünde arabada gelirken cok calısıyon ama bos calısıyon dedım..nıye oyle dıyon hayatım künye ıstıyom demedın mı onun ıcın exstra calısmam gerekiyor dedııyı dedımbarı kutsal bır göreve adamışsın kendını

boyun kaç c anim
ben galiba eve yurume bisikleti alicam bu gidisle, kuçuuk bebekle nereye yuruycem : ( hareket etmednde zayiflayamam biseyler yapmam sart

kaç kilo oldum acaba onuda merake diyorum 70 olmusumdur kesinde kusuratini bilemiycem
ben hala idip tartima pil alamadim

ama bi sn , ate$ olçerin pilini iki dk ligina tartiya takip kiloma bakakbilirim valla yapicam artik burda gelir aglarim su kilo olmusum diye, aglama duvari oldu bu forum bana nasilsa : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…