cok pratik ve guzel oluyor. Tabi usenmeyip yaparsam : )Tisukkurler sekerim :)
senin riskin yok mu. Is yapma bence. Hafif toz almayi bile yapmaay patladım sıkıntıdan gittim bi posta temizlik yaptım çamaşırları makineye attım hatta camlarımı sildim ama yok zaman geçmiyor
senın ve lıtchı nın su rahat,genıs kocalarınızı evıre cevıre dovesım varBizimki akşamı hiç hatırlamıyor.
Bir banyoya girdim. Sigara içmek için fırsat bilmiş
Banyonun kapısını kapatmış
İçerde buhar kıyamet gibi. Bayılıp kalsam haberi olmaycak.
Açmış ağzını 8 kez izlediği filmi izliyor.
Diyor bugün fırça atma performansın çok yüksek.
Helal olsun..Aynen annemin kiymetini anladim anne olunca. Hele evde yardim etmeyen bir babam olunca. Annem 4 cocuk buyutmus calismis evi yurutmus..
Kolay gelsinBugünkü can sıkıntısı bana has değilmiş anlaşılan. Esim de sagolsun kilini kipirdatmadi sabahtan beri.su an bile aşırı sıkılıyorum.kizim da çok huysuz sürekli ağlıyor. Yemek yemiyorlar. Sürekli kavga ediyorlar. Off Yoruldum.
Senin anneden ve k.valideden şansın yok diye rabbim iyi koca vermiş demek.senın ve lıtchı nın su rahat,genıs kocalarınızı evıre cevıre dovesım var
Çim bacım çim.sıcak sularda çimesim var..
ama banyo sonrası gıyınmeye uğraşmaktan nefret edıyorum yaa..
cıbıldak dursak nolur
kafa bı mılyon,napsak netsek nerelere gıtsek
Ne yapacaksın uzanmaktan başka çaren yok.Slm kızlar geçen hafta bende de mide ağrısı zannettiğim sancının ardından doğum sancısı çektiğimi doktorumdan öğrendim istirahat ediyorum ama bugün çok ciddi bel ağrısı çekiyorum sancım yok ama bel ağrım çok şiddetli napcam bilmiyorumm
Slm kızlar geçen hafta bende de mide ağrısı zannettiğim sancının ardından doğum sancısı çektiğimi doktorumdan öğrendim istirahat ediyorum ama bugün çok ciddi bel ağrısı çekiyorum sancım yok ama bel ağrım çok şiddetli napcam bilmiyorumm
Ay o huysuz zırlak kızdan bu gün bende de var.iki kardeş bugün beynimi yediler.bugün hic anlasamadilar.soldan soldan geliyorlar bana da.hayirlisiyla uyku saatleri gelseBugünkü can sıkıntısı bana has değilmiş anlaşılan. Esim de sagolsun kilini kipirdatmadi sabahtan beri.su an bile aşırı sıkılıyorum.kizim da çok huysuz sürekli ağlıyor. Yemek yemiyorlar. Sürekli kavga ediyorlar. Off Yoruldum.
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallahkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Hemen deniyim ama balsiz. Bal yerine elma kabugu koyayim, malum seker varıhlamur içtim limonlu , bal ile zencefili karışırdım yedim fln daha iyiyim dene istersen
valla bi süpürge yapıyorum oda çok toz olunca
korkudan bişey elleyemiyorum yorulursam tetikler diye
kasılmalar sıklaştı 36 yı bari görsem başka bişey istemeyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?