2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrrr kontrolüm cuma demiştim ama doktorum yarın müsait olmadığı için bugüne aldık randevuyu doktordan geldim her şey yolunda Allahıma şükür 🙏 çok rahatladım inanın öncesinde kötü bişey yaşayınca insan her doktorda heyecan yapıyor hatta hemşirem doktorum bile dua ediyor benim için ve endişeleniyorlar sağolsunlar 😊 doktorum da söyledi kötü şeyler düşünme içini ferah tut diye ama işte bazen elinde de olmuyor insanın 😁 inşAllah sizinde güzel hbrleriniz gelir bi sonraki randevum 2 hafta sonra 😊

canlarımmmmmmmmm
merhaba annesinin karnındaki minik bebeklerrrrrrrrr:emir_bebek:
sonunda bende kalp atışını duydum
gümbür gümbür ses çıktı güp güp güp
eşim ağladı çok duygulandı
bende öyle çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:

doktora ikili teste girmeyeceğimi söyledim konusuruz dedi
ama pek hoşlanmadı açıkcası
hemşirede down sendromu durumunda gebeliği sonlandırmayacak mısınız dedi hayır dedim
bakalım ne olcak
:31:

Kizlar merhaba ben virşey sormak istiyorum 8. Haftasinda olup göğüs ağrısı azalan varmı benim gögüslerde dolgunluk vqr hala ama agrı azaldı sanki

canlarımmmmmmmmm
merhaba annesinin karnındaki minik bebeklerrrrrrrrr:emir_bebek:
sonunda bende kalp atışını duydum
gümbür gümbür ses çıktı güp güp güp
eşim ağladı çok duygulandı
bende öyle çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:

doktora ikili teste girmeyeceğimi söyledim konusuruz dedi
ama pek hoşlanmadı açıkcası
hemşirede down sendromu durumunda gebeliği sonlandırmayacak mısınız dedi hayır dedim
bakalım ne olcak
:31:

Bu tabiki senin kararın kimsenin yargılamaya hakkı yok ama Allah sana sağlık verdiği sürece onun bakımını dört dörtlük üslenirsin ama ölümlü dünya birgün onu yapayanlız yardıma muhtaç bi şekilde nası bırakacaksın:( down sendromlu oldugunu öğrenince aldırmak belki gaddarca geliyor ama annelik cocugunun bugününü yarını heranını düşünmekse eğer sadece bugününü düşünmekte yanlış bencee.. tabi bunlar benim sahsi fikrim seninde kararın kendine lafım yok ama yeri gelmişken diyiveriyim dedim..
Bu arada inşallah kimsede öyle bişi cıkmaz herkez salıgıyla alır bebeiğini kucagınaa da bunları bosuna konusmuş oluruz:):) ayrıca o kalp atısları dünyanın en güzel seyi bende aglamıstım duydugumda cumartesi yine duycam Allahın izniyle yineee ağlarım sanırım :D:D

1.5 kilo süper valla ben sabah işten gelince tartıldığımda neredeyse 9 kilo almışım:47: bende hep beyaz ekmek yiyorum tatlıya pek aram yok bu aralar ama benim karnım şimdiden çıktı hem seviniyorum hemde 5.6 ay sonrasını düşünüyorum:1::49:

Ben baştan beri hiç kilo almadım ama boyum 158 ve kilom 60 olduğu için bayağı kızdı doktor bana. Hiç kilo alma dedi... Dikkat et canım 9 kilo çok görünüyı şimdiden. Diyetisyene gitsen bile olabilr aslında..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu tabiki senin kararın kimsenin yargılamaya hakkı yok ama Allah sana sağlık verdiği sürece onun bakımını dört dörtlük üslenirsin ama ölümlü dünya birgün onu yapayanlız yardıma muhtaç bi şekilde nası bırakacaksın:( down sendromlu oldugunu öğrenince aldırmak belki gaddarca geliyor ama annelik cocugunun bugününü yarını heranını düşünmekse eğer sadece bugününü düşünmekte yanlış bencee.. tabi bunlar benim sahsi fikrim seninde kararın kendine lafım yok ama yeri gelmişken diyiveriyim dedim..
Bu arada inşallah kimsede öyle bişi cıkmaz herkez salıgıyla alır bebeiğini kucagınaa da bunları bosuna konusmuş oluruz:):) ayrıca o kalp atısları dünyanın en güzel seyi bende aglamıstım duydugumda cumartesi yine duycam Allahın izniyle yineee ağlarım sanırım :D:D

açıkcası ben ona nasıl kıyarım duygusunda değilim
duygusal olarak bakmadım hiç.kıyamam dayanamam olayı değil
o kadar annelik hissedemedim daha.belki bunu aldırırım 3ay sonra yine olur
neticede kısır değilişim.ama zaten günahkarım
katii suretle ve kesin olarak Allah haram kılmış
tercihe bırakmamış yada affı olur gibi bi açık kapı yok ortada.
aldırma gibi bi lüksüm yok ..Allahtan cezasından korkuyorum.tamamen sebep bu

açıkcası ben ona nasıl kıyarım duygusunda değilim
duygusal olarak bakmadım hiç.kıyamam dayanamam olayı değil
o kadar annelik hissedemedim daha.belki bunu aldırırım 3ay sonra yine olur
neticede kısır değilişim.ama zaten günahkarım
katii suretle ve kesin olarak Allah haram kılmış
tercihe bırakmamış yada affı olur gibi bi açık kapı yok ortada.
aldırma gibi bi lüksüm yok ..Allahtan cezasından korkuyorum.tamamen sebep bu

O konuda çok haklısın ama ben cok duygusal yaklasıyorum sanırım ben ilerde onu bensiz yardıma muhtaç hayatta bırakmak istemem.. gerci basıma gelmedi blmiorum Allah korusun öyle bişi cıksa ne yanıt veririm ama simdilik kararım bu yönde..

kızlar aşagıdakı lınkte bır haber var. izleyın onu. yurtdısında hamıle bır bayan sancısı tutuyor hastane gıdıyor fakat ıcerı gıremeden kapıda yapıyor dogumu. şaka gıbı :) bıkac dakıkada cocuk kucagında. allahım hepımıze boyle kolay dogum nasıp etsın :)

http://www.mynet.com/haber/dunya/ha...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost

Yaaaa niye izledim kiiii niye paylaştın içim bi tuhaf oldu

Kızlar benim karnımdaki şişkinlik indi sanki ilk haftalardaki gibi değilim ama belim kalınlaştı. Hala 1,5 kg dayım inşallah şu 3 ay daha fazla almam ama çok acıkıyorum ekmek dışında pek bişey de bastırmıyor. Siz acıkınca nasıl çözüm buluyorsunuz

canım ya tamamen benı anlatmıssın :) benımde karnım cok şişti bu hafta ındı ama yınede eskısı gıbı dumduz degıl tabıkı :) doktor bana bagırsaklar tembellesıyor ondan sıskınlık oluyor demıstı. gercektende ıkı uc gun afedersın ıshal gıbı oldum ve karnım ındı :) yemek konusundada ben de cok sık acıkıyorum hemen elım ayagım tıtrıyor ve sadecepeynır ekmek yıyebılıyorum. baska hıc bırsey ıstemıyor canım :(

saol canım teşekkürler.aaa sendemı Anteplisin.bende sureklı bakıyorum Antepli hıc yok dıyorum kendime.benm gebelik bıraz rısklı canm yaa.lekelenmem oluyo benm ara ara.sen ış nedeniyle başka yerdesın galıba.

geçmiş olsun canım çalışmıyorsan bol bol dinlenmeye bak çalışıyorsanda bir süre rapor al faydası olur dinlenmenin. inş tez zamanda atlatırsın bu riskli dönemi. bu arada memurum o yüzden gurbetteyim şimdilik. son atamada da tekrar tercih yaptım ama kaçırdım antebi bir puanla bakalım memlekete dönmek ne kadar sürecek :(

Yaaaa niye izledim kiiii niye paylaştın içim bi tuhaf oldu

nıye ya ne guzel kadın kendı kendıne dogum yapmıs. dıkış bıle yok. bne ızleyınce cok duygulandım acıkcası

Size bir şey danışmak istiyorum, kafamı karıştıran bir mevzum var. Ben hamile kalmadan 3 ay önce doktora gittim ve doktor kanımın çok düşük olduğunu söyledi bana gyno ferro sanol yazdı ve onu kullandım içinde b12 ve folik asitte var, içinde alerjik reaksiyonlar gösterebilir yazıyordu dilimin kenarlarında hafif kabarma oldu çok önemsemedim çünkü önemseyeceğim boyutta değildi ama gün geçtikçe daha da kabardı dilim 6+2 de gittim doktor ilacımı değiştirdi folidoce diye folik asit + b12 vitamini verdi ondada dil kabarıklarım devam etti, onda da seyrek olarak yan etkilerde dil kabarması yazıyordu çok önemsemedim ama dilim acıyama başladı zaten bıraktım ilacı dün içeyim dedim dilim acımaya başladı.

Sizce bu olay bebeğimi olumsuz etkiler mi sizce? Bazen korkuyorum.

dünür bence sen doktoruna bı sor. belkı vardır bı caresı

Back
X