ben annemle de konuştum doğum olunca haber vereceğiz die . Istemiyorsan zorlama kendini canınla uğraşacaksın orada bitanem önemli olan senin rahatlığın
Ya benimde tatlıya düşkünlüğüm başladı şu aya kadar hiç tüketmedim desem doğru ama şimdi kendimi tutamıyorum daha çabuk acıkıp çok tatlı istiyorum arada yiyorum da şekeri falan unuttum
Sağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük
Sağol canım sizde de yutma problemi oldu mü küçük olduğu için oluyormuş doktorumuz öyle dedi emerken morarıyor tıkanıyor aklım çıkacak uyku kalmadı bende emzirmekten korkar oldum[/QUOTE]
Cnm bnm kizim bu sebepten 10 gun kuvozde kaldi.1890 gra dusmustu.2 kiloyla cikmistik.daha sonra sorun yasamamiatik cnm.gecer merak etme annesi
Yok anlatmadı ama annemden geçti sanırım bu bana kız kardeşim doğacağı zaman kürtaj yapalım ya sen ya çocuk ölürsün demişti doktor annemde ben ölürsem şehit olurum diye kürtaj yaptırmadı ama annemde kardeşimde yaşıyor 13 yaşında şuan kardeşim
ben annemle de konuştum doğum olunca haber vereceğiz die . Istemiyorsan zorlama kendini canınla uğraşacaksın orada bitanem önemli olan senin rahatlığın
Allah tadinizi bozmasin benim esimde cok uzuluo ben hastanedeyken falan benim yanimda şirinlik yapmaya calisio ama 6 yildir taniorum rol yaptigi belli.. bende ona hergun yalan soyluorum cok iyiyim agrim yok beni bosuna tutuolar die akli kalmasin die ama sanirim oda benim yalan soyledigimi anlio (
Kizlar bebek arabalarini bnde cok arastirmistim.ilk kizimdayken tek begendigim buydu.360 derece donebiliyo.cift yonlu.disarda ozellikle mama yedirirkn kolay oluyordu.onume cekiyorum tam rahat rahat yiyor.hmde oldukca yuksek.bazi bebek arabalari alcak oluyor.hele uzun boyluysaniz tam sizlik. Model adi kraft twist relax.almak isteyenlere onerebilirim.
Bence kabul etmemekle iyi yapmış. O kadar iş yapıyorsun yemek yapıyorsun onu da yıkayabilirsin di mi? Sadece çok eğilme oturarak yıka ama kızını sen yıka babası değil
Dun enteresan agrilarim oldu bebek hareketlerini değişik yerlerden filan hissettim ama bilmiyorum döndü mu,kaburgalarimin o tarafa bastiriyorum elime kafası geliyor yine sanki belki de poposudur yarin randevumuz var iple cekiyorum