2015 Şubat Anneleri

Kizlar birde 2-3 gundur goguslerim sis ve sizliyor sizlerde durum nasil

ben annemle de konuştum doğum olunca haber vereceğiz die . Istemiyorsan zorlama kendini canınla uğraşacaksın orada bitanem önemli olan senin rahatlığın
Sadece kv degil kendi ailemde.dun konystuk ya senle oyle gorulmek istemuyorum

Sağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük
Amin canım çok saol :)12 ocakta 2700 doğdu bnm kızım da..buyuyup gidecekler inşallah sağlık problemi olmasın da kilo önemli değil

Canm gozunaydin.benim ilk kizimda 2100 gr dogmustu.minicikti.kiyafetler olmamisti filan.ama simdi kocaman oldu.buyur annesi

Sağol canım sizde de yutma problemi oldu mü küçük olduğu için oluyormuş doktorumuz öyle dedi emerken morarıyor tıkanıyor aklım çıkacak uyku kalmadı bende emzirmekten korkar oldum[/QUOTE]
Cnm bnm kizim bu sebepten 10 gun kuvozde kaldi.1890 gra dusmustu.2 kiloyla cikmistik.daha sonra sorun yasamamiatik cnm.gecer merak etme annesi

Kesin biri sana dogumda olen birinin hikayesini anlatmistir. Allahim yarabbim ya, sinir oluyorum ha :)
Yok anlatmadı ama annemden geçti sanırım bu bana kız kardeşim doğacağı zaman kürtaj yapalım ya sen ya çocuk ölürsün demişti doktor annemde ben ölürsem şehit olurum diye kürtaj yaptırmadı ama annemde kardeşimde yaşıyor 13 yaşında şuan kardeşim

Ne sıkıntın var canım senin hastanede misin hâlâ

Kizlar bebek arabalarini bnde cok arastirmistim.ilk kizimdayken tek begendigim buydu.360 derece donebiliyo.cift yonlu.disarda ozellikle mama yedirirkn kolay oluyordu.onume cekiyorum tam rahat rahat yiyor.hmde oldukca yuksek.bazi bebek arabalari alcak oluyor.hele uzun boyluysaniz tam sizlik. Model adi kraft twist relax.almak isteyenlere onerebilirim.

Eklentiler

• e4d787d47315402990c14aa410628627_300.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
Bence kabul etmemekle iyi yapmış. O kadar iş yapıyorsun yemek yapıyorsun onu da yıkayabilirsin di mi? Sadece çok eğilme oturarak yıka ama kızını sen yıka babası değil
yok egilmek için deil elim yeni yanmisti çok aciyordu can havliyle oyle dedim kizaa
simdi geçti elimin acisi yikadim az once

Dun enteresan agrilarim oldu bebek hareketlerini değişik yerlerden filan hissettim ama bilmiyorum döndü mu,kaburgalarimin o tarafa bastiriyorum elime kafası geliyor yine sanki belki de poposudur yarin randevumuz var iple cekiyorum
olabilir canim, git gel bakalim insallah dönmü$türr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…