2015 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun çelik yelek giydirip cekebiliyorar aslında röntgen.ben de yemekten sonra çok kırıntı oldu mutfağı bi supureyim dedim elim süpürgenin demir kısmına çarptı bas parmagimin tirnagi ortadan kirildi ve kanadı acayip
Simdi o tırnak kesilmez de yarin sağlık ocağına gitsem tirnagimi çekerler mi acaba komple?

Evet mantikli ayrilmaz sanirim.adette hic lehime calismadi su gune kdr

gecmis olsun. ACisini krem alir onun varsa tabi

Off offf biraksam aynisi olur
ki ben esimi ikna ettim gelmesin diye. Kp gelmedi..yoksa o da olurdu. Kv yi de iceri sokmadim. Dogumdan sonra da 3.gun gittiler esimle konusmasam 3 hafta dururlardi. Esim seninki anne ise benimki de anne niye iceri sokmadiniz dedi de umursamadim bana ne yaa

Sana da gecmis olsun saglik ocagi bir is yapmiyor ya

Sadece kv degil kendi ailemde.dun konystuk ya senle oyle gorulmek istemuyorum

Biz ayni sehirdeyiz ailem uzakta.dogum sonrasi bize yerlesmek istiyo.bna soran yok tabi.saglikla dogsun da insallah o kismi sonra dusuncem

Sonunda benim de hastane çantam var :) bazı eksiklerim var ama doğurmadan tamamlarım heralde :) 34den beri hazirliycam hazirliycam yeni nasip oldu :)

Kizlar sizinde bebeginiz hareketleri disaridan bariz belli oluyor mu? Resmen elleri kollari belli oluyo.esim gozlerine inanamadi bugun.herzamn oyle bnm kizim masallah hareketli ama bnmde karnim cok ince sanirim.esim disari firlayacak bu diyo bugum.

Ya benimde tatlıya düşkünlüğüm başladı şu aya kadar hiç tüketmedim desem doğru ama şimdi kendimi tutamıyorum daha çabuk acıkıp çok tatlı istiyorum arada yiyorum da şekeri falan unuttum

Canım hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ben de kızıma kavuştum o yüzden çok takip edemiyorum burayı ne zaman oldu doğum

Sağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük

Kizlar sizinde bebeginiz hareketleri disaridan bariz belli oluyor mu? Resmen elleri kollari belli oluyo.esim gozlerine inanamadi bugun.herzamn oyle bnm kizim masallah hareketli ama bnmde karnim cok ince sanirim.esim disari firlayacak bu diyo bugum.

Gobegimin yamulmalari belli oluyo ama eli kolu diye ayirt edilmiyo :) maşallah bebene hareket berekettir..

[QUOT45 post: 38941231, member: 610367"]Sağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük[/QUOTE]
Canm gozunaydin.benim ilk kizimda 2100 gr dogmustu.minicikti.kiyafetler olmamisti filan.ama simdi kocaman oldu.buyur annesi

meryemkuzu ayy komsularla otururkn baslio oynamaya.goruyorlar masallah.saklamaya calisiom olmuo..hiperaktif olmasindan tirsmiyor degilimm:)

Hadi aile üyeleri olurda komşu ne alaka :) canım bildiğim kadarıyla anesteziden uyanmadan ameliyathaneden çıkarmıyor zaten doktorlar. İlk narkozu orda atıyosun. Ama odaya götürdüklerinde çakır keyif olabilirsin:)

Canm gozunaydin.benim ilk kizimda 2100 gr dogmustu.minicikti.kiyafetler olmamisti filan.ama simdi kocaman oldu.buyur annesi[/QUOTE]

Sağol canım sizde de yutma problemi oldu mü küçük olduğu için oluyormuş doktorumuz öyle dedi emerken morarıyor tıkanıyor aklım çıkacak uyku kalmadı bende emzirmekten korkar oldum

Bizbugün araba baktık en beğendiğim pierre cardin bebek arabaları oldu ps 4200 diye bi model var bayıldım ama biraz daha araştıralım fikir sahibi olmak için diye almadık. Hem travel hem baston model olarak kullanılıyor yorumlarınız var mı ? Yada duydunuz mu bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…