- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Arkadaşlar bu aralar dikkat edin kendinize lütfen mümkünse bol bol dua okuyun...hamilelere çok nazar değer kelimesini yaşadım tüm hamileliliğimde..bi kaç gün önce ark biri hamilelik çok yakışmış falan dedi bi kaç yerde de söylemiş..bir bardak bir sürahi kırdım bunla kurtulalım inş derken bugün acilde iğne yaptırıp dönerken büyük demir kapıya kısıldı parmağım..şuan ağrıdan ölüyom..şişti morardı ..röntgen de çekilemiyo kırık mı ezik mi anlşılmıyo..Allah hepimizi korusun...
...
Bakın kim var burada teyzeleri
Evet mantikli ayrilmaz sanirim.adette hic lehime calismadi su gune kdrUff ya adet gelenek mi çıkarıyorlar yoksa. Sendroma girmedin aynı şeyleri düşünüyorum. Sen eşinle Konuş canım onlara laf anlatma anlamıyorlar demek. Eşin hep yanında dursun. Illa gelsinler derse de yanından hiç ayrılmayacağını söz versin.
gecmis olsun. ACisini krem alir onun varsa tabibugun parmagimi yakdim, firin tepsisini çikaracdkim elime bezi aldim tepsi tutmak için ama abs aprmak bosta kalmis farketmedim, 285 e ayarliydi firin yapisti sandim parmagim, kaç saatdir sizmiyor yeni yeni acisi geçiyor : ((
kiza baban yikasin seni dedim kabul etmedi daha onu yikiycamm(
ki ben esimi ikna ettim gelmesin diye. Kp gelmedi..yoksa o da olurdu. Kv yi de iceri sokmadim. Dogumdan sonra da 3.gun gittiler esimle konusmasam 3 hafta dururlardi. Esim seninki anne ise benimki de anne niye iceri sokmadiniz dedi de umursamadim bana ne yaaOff offfbiraksam aynisi olur
Sana da gecmis olsun saglik ocagi bir is yapmiyor yaCanım çok geçmiş olsun çelik yelek giydirip cekebiliyorar aslında röntgen.ben de yemekten sonra çok kırıntı oldu mutfağı bi supureyim dedim elim süpürgenin demir kısmına çarptı bas parmagimin tirnagi ortadan kirildi ve kanadı acayip
Simdi o tırnak kesilmez de yarin sağlık ocağına gitsem tirnagimi çekerler mi acaba komple?
Sadece kv degil kendi ailemde.dun konystuk ya senle oyle gorulmek istemuyorumKızlar her sey bitti kv nin ne zaman geleceği mi kaldı . Doğum bu ya başrolde sizsiniz unutmayın , sizin hayatınızın en önemli olayı , onların değil . İçinizi bir de bunlarla şişirmeyin . Doğum olsun ole çağırın madem rahat edemicekseniz, kim ne derse de kendş ayıbı
Biz ayni sehirdeyiz ailem uzakta.dogum sonrasi bize yerlesmek istiyo.bna soran yok tabi.saglikla dogsun da insallah o kismi sonra dusuncemgecmis olsun. ACisini krem alir onun varsa tabi
ki ben esimi ikna ettim gelmesin diye. Kp gelmedi..yoksa o da olurdu. Kv yi de iceri sokmadim. Dogumdan sonra da 3.gun gittiler esimle konusmasam 3 hafta dururlardi. Esim seninki anne ise benimki de anne niye iceri sokmadiniz dedi de umursamadim bana ne yaa
Canım hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ben de kızıma kavuştum o yüzden çok takip edemiyorum burayı ne zaman oldu doğum
hangi model aldın bende chicco lullaby beğeniyorum ama karar veremedimKraft aldık canım.
Kizlar sizinde bebeginiz hareketleri disaridan bariz belli oluyor mu? Resmen elleri kollari belli oluyo.esim gozlerine inanamadi bugun.herzamn oyle bnm kizim masallah hareketli ama bnmde karnim cok ince sanirim.esim disari firlayacak bu diyo bugum.
Hadi aile üyeleri olurda komşu ne alaka :) canım bildiğim kadarıyla anesteziden uyanmadan ameliyathaneden çıkarmıyor zaten doktorlar. İlk narkozu orda atıyosun. Ama odaya götürdüklerinde çakır keyif olabilirsin:)Ya kizlar Allah nasip ederse sezeryan olcam ve gunu planli.esimden baskasi yanimda olsun istemiyorum.ameliyata girerken kimse beni duygusala baglatsin istemiyorum.gelin gorun ki ma aile gelmek istiyo.hatta kv samimi komsularinA hbr vercekmis.hayir anlamiyorum ki seyirlik maymun mu var?sezeryan sonucta ve genel anestezi komsunun yanimda ne isi var yaaaa?ben mi abartiyorum
Canm gozunaydin.benim ilk kizimda 2100 gr dogmustu.minicikti.kiyafetler olmamisti filan.ama simdi kocaman oldu.buyur annesi[/QUOTE][QUOT45 post: 38941231, member: 610367"]Sağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?