2015 Şubat Anneleri

hastanede az duruyorsunuz siz bence hasta bezi koy
burda ahsta bezini hastane veriyor ama benim listeeme ped yazmislar, ben 4 gun kaliyorum çunku
dr a sordugumda ilk iki gunden sonra kanama azalir o zaman kendi getirdiginizi kullanirisniz demisti
ya hasta bezi de buyuk bışey sanırım gıcık olurum hıc sevmem

bugun parmagimi yakdim, firin tepsisini çikaracdkim elime bezi aldim tepsi tutmak için ama abs aprmak bosta kalmis farketmedim, 285 e ayarliydi firin yapisti sandim parmagim, kaç saatdir sizmiyor yeni yeni acisi geçiyor : ((
kiza baban yikasin seni dedim kabul etmedi daha onu yikiycamm :((

Yoo. Güzel bence. Ben yeni bir şey olsun dedim. Seninde annen gelince cicileri bulur
Annem doğumdan önce gelecek mi?

Bilemiyorum ki. Dr bundan sonraki kontrolde sezeryan ya da normal olup olmayacağını söyleyecek. Ona göre çağırırım belki. Belki de doğum olduktan sonra çağırırım.

esim gormek haklari diyor ve kesin hbr verir fazla "gergin" dusundugumu dusunuyo.napcam bilmiyorum:KK43:
esine baskalarindan ornek ver. Kalabaliktan kv nin yorumundan sutu kacanlari anlat. Sen istemiyorsan seni gerecekler demektir. Esini iknaya bak. Gormek haklari tabi benim kv dogumhaneye girecekti elinden gelse ya da oncesinde acilmami olcecekti sanirim. Gelmesinler ayyh

ya hasta bezi de buyuk bışey sanırım gıcık olurum hıc sevmem
ben bilmiyorumki nasil bisey :))
haturlmaiyorum bana hastanede ne koyyolardii

ben kaç takim pyjama gotursem diye dunsuyorum, 3-4 gece orada kalirsam yatarken sizabilir, ondekilerde naptim hatirlmaiyorumda, yada takim deilde evdeki butun pyjamalarin altini gotursemmi : )))

sen ne zaman aldin ? simdi alduysan yazlik olmamasi lazim , kis mevsimindeyiz

ben YAZin tr de ki$lik bulana kadar bursanin çarsiisini alt ust etmistim , ama ayakli olandi benim aradigim
sonunda bi dukkanda buldum zar zor , onada kiz a mavi oglana pembe almistim baska yokdu çunku : )

ama simdikilerin kislik olmasi lazim, bendeki yorgan gibi kalin valla, içine body pyjama bide o tulum tamam, benimkiler hep oyle buyudu ..

Aldığım şey bu işte
http://www.englishhome.com.tr/peri-pamuklu-nakisli-bebe-uyku-tulumu-0-6-ay-pembe.html
Yeni aldım ki yaw.

çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah en kısa zamanda emmeye başlar sağlıkla

küveze girdinizmi bu arada

Sağol canım kuveze girmedik gerek duymadı doktorumuz ama yutma problemimiz olduğu için birkaç saat gözlemde kaldı

Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.
Gamze2006 yi gördüm ondan başka kim doğurdu canım?artık geçmişi okumak gibi bi lüxüm yok :) ara ara bakıyorum sayfalara :)

Ayın 25 inden önce olmaz lütfen yaaa. Aynı Günüz korkuyorum yalnızım. Bekleyin biraz daha :KK66:

Tamam 25i olsun seni mi kırcam :) zaten bi belirti yok bende. Yarın doktora gitcem alttan muayene eder açıklık var mı diye nstye alır sancı için de. net bi şe söler herhal bu hafta bekle bekleme diye :)

Sağol canım kuveze girmedik gerek duymadı doktorumuz ama yutma problemimiz olduğu için birkaç saat gözlemde kaldı
Canım hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ben de kızıma kavuştum o yüzden çok takip edemiyorum burayı ne zaman oldu doğum

bugun parmagimi yakdim, firin tepsisini çikaracdkim elime bezi aldim tepsi tutmak için ama abs aprmak bosta kalmis farketmedim, 285 e ayarliydi firin yapisti sandim parmagim, kaç saatdir sizmiyor yeni yeni acisi geçiyor : ((
kiza baban yikasin seni dedim kabul etmedi daha onu yikiycamm :KK43:(

Bence kabul etmemekle iyi yapmış. O kadar iş yapıyorsun yemek yapıyorsun onu da yıkayabilirsin di mi? Sadece çok eğilme oturarak yıka ama kızını sen yıka babası değil ;)

Ben de geriliyorum düşündükçe. Ama gerginlik stres sütümüzü etkilerse ne olucak :KK43: millete seyirlik olucaz diye biz geriliyoruz. Belki şöyle olabilir zaman tarih söylenir ama biz size haber vermeden gelmeyin denir.
Biraz once soyledim ben giriyim siz oyle gelin dedim elalem ne der dedi kv.onemli olan o ani onlarin yasamasi benim cok onemim yok anladigim kadari ile.sendroma fln mi girdim ki ilk defa?

esine baskalarindan ornek ver. Kalabaliktan kv nin yorumundan sutu kacanlari anlat. Sen istemiyorsan seni gerecekler demektir. Esini iknaya bak. Gormek haklari tabi benim kv dogumhaneye girecekti elinden gelse ya da oncesinde acilmami olcecekti sanirim. Gelmesinler ayyh
Off offf :( biraksam aynisi olur

Biraz once soyledim ben giriyim siz oyle gelin dedim elalem ne der dedi kv.onemli olan o ani onlarin yasamasi benim cok onemim yok anladigim kadari ile.sendroma fln mi girdim ki ilk defa?

Uff ya adet gelenek mi çıkarıyorlar yoksa. Sendroma girmedin aynı şeyleri düşünüyorum. Sen eşinle Konuş canım onlara laf anlatma anlamıyorlar demek. Eşin hep yanında dursun. Illa gelsinler derse de yanından hiç ayrılmayacağını söz versin.

bugun benden oyle bır yemek ıstedıkı ne yedımne yaptım dahaonce.. sımdı kalkıp yapıcam..esıme dedım bıraz once gerımgerım gerılıyorum nıye dedı su yemegı yıyıp bı evıne gıdeydı su adam bana laf söylemeden dedım..guldu :)) böyle seylere alışık olmadığım ıcın cok gücüme gıdıyor,mırın kırın ettıgınde..ben dışarıya sıparıs yemek tatlı vs cok yaparım ucret karşılığında ..elım tatlıdır ama bu adamın neyı begenıp neyı begenmeyecegı bellı olmuyor..bır seferınde kabak mücver yapmıştım yenı evlıydık 4 sene oldu hala söyler böyle yemek yemedim omrumde dıye :KK53: :KK53:

görümcem 9 ay hamılelıgı boyunca evını kv temızledı yemegını yaptı onune getırdı ..herkes kendı evladına merhametlı ..benım anam dışında..banada Allahım merhamet eder de bunlara muhtaç olmam ınsaallah..o_O

Ben zaten anlamistim becerikli bi kiz olduğunu yerinde duramadigindan belli.ama sorun becermek yada becerememek değil sonuçta kizin da hasta su an sanırım değil mi,karnın burnunda bi yandan,insan Bisey istemeye utanır ya. Neyse ne zaman gidecek?dogumun her an olabilir bari hamileliğinin son günlerini rahat gecireydin :KK51:

Kızlar her sey bitti kv nin ne zaman geleceği mi kaldı . Doğum bu ya başrolde sizsiniz unutmayın , sizin hayatınızın en önemli olayı , onların değil . İçinizi bir de bunlarla şişirmeyin . Doğum olsun ole çağırın madem rahat edemicekseniz, kim ne derse de kendş ayıbı

Back
X