hangi model aldın bende chicco lullaby beğeniyorum ama karar veremedim
cnm benim evde tereyağı varsa parmağının üzerine bir parça koy ağrı sızı kalmaz bebek ve çocuklar için de iyi bi yöntem aklınızda olsunyok egilmek için deil elim yeni yanmisti çok aciyordu can havliyle oyle dedim kizaa
simdi geçti elimin acisi yikadim az once
O benden 1 hafta sonra ama aynı anda dogururmusuz falan diye muhabbeti geçmişti :) ondan korkmus olabilir :)he sen doguruduguund alitchi çok korkmustu bende ayniyim bendemi dogurcam diye :))
Ben yaşadım ama ilaçtan sonra bi daha kültür istemedi drmerhaba hanımlar öncelikle doğum yapanları tebrikediyorum evlatlarına sağlık versin
aranızda hiç vajinal iltihap yaşayan var mı? ben cleocin antibiyotik kullandım,bugün bitti, idrar kültürü için 1 hafta beklememe gerek var mı ? bilen yaşayan varsa cevap yazabilir mi?
amaninn 23 de nasil battaniyeyle otuuryor kizzBizde bebek olan ev resmen hamam gibi olur. Ben şimdiye kadar öyle gördüm.
Bakalım biz ne yapıcaz.
Ben üşümüyorum.ama derece şu anda 23 falan eşim battaniye ile oturuyor.
Sana da gecmis olsun saglik ocagi bir is yapmiyor ya
saol canim ,cnm benim evde tereyağı varsa parmağının üzerine bir parça koy ağrı sızı kalmaz bebek ve çocuklar için de iyi bi yöntem aklınızda olsun
oyy i$in sozr canim, standert disi alisveris yaapinca bisey bulamiyorsun arti olarak alacakKraft calipso canım. Büyük olsun dedik 70x120 boyutlarında aldık ama şimdi de içine yatağı arıyoruz Standardı 60x120 miş.
e 1 subat demiyormuydun sen doguma
daha çok varmis : ))
yok egilmek için deil elim yeni yanmisti çok aciyordu can havliyle oyle dedim kizaa
simdi geçti elimin acisi yikadim az once
he sen doguruduguund alitchi çok korkmustu bende ayniyim bendemi dogurcam diye :))
Benim akıntı çok fazla geliyor genelde temizliyorum ama iltihap mı bilemedim bazen rengi yeşile bile dönebiliyormerhaba hanımlar öncelikle doğum yapanları tebrikediyorum evlatlarına sağlık versin
aranızda hiç vajinal iltihap yaşayan var mı? ben cleocin antibiyotik kullandım,bugün bitti, idrar kültürü için 1 hafta beklememe gerek var mı ? bilen yaşayan varsa cevap yazabilir mi?
O benden 1 hafta sonra ama aynı anda dogururmusuz falan diye muhabbeti geçmişti :) ondan korkmus olabilir :)
yok kiz korkmaaDemiyordum karıştırdın sen beni. Zaten evde yalnızım korkuyorum ona göre.
gorunmez kazmai dersin sakarlik mi artik bilemiyorumHay Allahım elini mi yaktıngeçmiş olsun canım.
Merak etme tatlım esin gelmeden gelmicek bebisin allahın izniyleZaten evde yalnızım korkuyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?