Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kv degil kendi ailemde.dun konystuk ya senle oyle gorulmek istemuyorum
Elişi malesef yapamıyorum yemek dahi zor yiyorum parmaklarımda sinir sıkışması varElisi falan basla oyalan cnm ya daha doguma cook var kendine zarar verirsinesinden sen oyle konusunca uzuluodur eminim..
Sütlü tatlılar <3Ya benimde tatlıya düşkünlüğüm başladı şu aya kadar hiç tüketmedim desem doğru ama şimdi kendimi tutamıyorum daha çabuk acıkıp çok tatlı istiyorum arada yiyorum da şekeri falan unuttum
Amin canım çok saol :)12 ocakta 2700 doğdu bnm kızım da..buyuyup gidecekler inşallah sağlık problemi olmasın da kilo önemli değilSağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük
Canm gozunaydin.benim ilk kizimda 2100 gr dogmustu.minicikti.kiyafetler olmamisti filan.ama simdi kocaman oldu.buyur annesi
Yok anlatmadı ama annemden geçti sanırım bu bana kız kardeşim doğacağı zaman kürtaj yapalım ya sen ya çocuk ölürsün demişti doktor annemde ben ölürsem şehit olurum diye kürtaj yaptırmadı ama annemde kardeşimde yaşıyor 13 yaşında şuan kardeşimKesin biri sana dogumda olen birinin hikayesini anlatmistir. Allahim yarabbim ya, sinir oluyorum ha :)
Ooo baya varmış bilmediğim hepsinin gözü aydın..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Sütlü tatlıyı da geçtim dün baya iki dilim baklava yedim yaa :)Sütlü tatlılar <3
guzelmis kalin duruyor ama kolu niye yok bilemedim kiiAldığım şey bu işte
http://www.englishhome.com.tr/peri-pamuklu-nakisli-bebe-uyku-tulumu-0-6-ay-pembe.html
Yeni aldım ki yaw.
Daha zmn var insallah laf anlatabilirim hayirlisiylaben annemle de konuştum doğum olunca haber vereceğiz die . Istemiyorsan zorlama kendini canınla uğraşacaksın orada bitanem önemli olan senin rahatlığın
Ne sıkıntın var canım senin hastanede misin hâlâAllah tadinizi bozmasin benim esimde cok uzuluo ben hastanedeyken falan benim yanimda şirinlik yapmaya calisio ama 6 yildir taniorum rol yaptigi belli.. bende ona hergun yalan soyluorum cok iyiyim agrim yok beni bosuna tutuolar die akli kalmasin die ama sanirim oda benim yalan soyledigimi anlio(
e 1 subat demiyormuydun sen dogumaNe otuzdokuzu kızyeni 36 bitti.
Enerjiye ihtiyacımız mı var nedir ? Aklıma düştü ya o an bulup yemem lazım tutamıyorum kendimiSütlü tatlıyı da geçtim dün baya iki dilim baklava yedim yaa :)
yok egilmek için deil elim yeni yanmisti çok aciyordu can havliyle oyle dedim kizaaBence kabul etmemekle iyi yapmış. O kadar iş yapıyorsun yemek yapıyorsun onu da yıkayabilirsin di mi? Sadece çok eğilme oturarak yıka ama kızını sen yıka babası değil![]()
saol canim krem deilde kremli bi ozel yanik bandi vardi ondna koydum sonra hafifledi acisi geçti simdi sukur az aciyorgecmis olsun. ACisini krem alir onun varsa tabi
Bendim 1 Şubat :) hamilelik takvimim de hala devam ediyor :)e 1 subat demiyormuydun sen doguma
daha çok varmis : ))
olabilir canim, git gel bakalim insallah dönmü$türrDun enteresan agrilarim oldu bebek hareketlerini değişik yerlerden filan hissettim ama bilmiyorum döndü mu,kaburgalarimin o tarafa bastiriyorum elime kafası geliyor yine sanki belki de poposudur yarin randevumuz var iple cekiyorum![]()
he sen doguruduguund alitchi çok korkmustu bende ayniyim bendemi dogurcam diye :))Bendim 1 Şubat :) hamilelik takvimim de hala devam ediyor :)