2015 Şubat Anneleri

merhaba hanımlar öncelikle doğum yapanları tebrikediyorum evlatlarına sağlık versin
aranızda hiç vajinal iltihap yaşayan var mı? ben cleocin antibiyotik kullandım,bugün bitti, idrar kültürü için 1 hafta beklememe gerek var mı ? bilen yaşayan varsa cevap yazabilir mi?

yok egilmek için deil elim yeni yanmisti çok aciyordu can havliyle oyle dedim kizaa
simdi geçti elimin acisi yikadim az once Hoppa
cnm benim evde tereyağı varsa parmağının üzerine bir parça koy ağrı sızı kalmaz bebek ve çocuklar için de iyi bi yöntem aklınızda olsun

merhaba hanımlar öncelikle doğum yapanları tebrikediyorum evlatlarına sağlık versin
aranızda hiç vajinal iltihap yaşayan var mı? ben cleocin antibiyotik kullandım,bugün bitti, idrar kültürü için 1 hafta beklememe gerek var mı ? bilen yaşayan varsa cevap yazabilir mi?
Ben yaşadım ama ilaçtan sonra bi daha kültür istemedi dr

Bizde bebek olan ev resmen hamam gibi olur. Ben şimdiye kadar öyle gördüm.
Bakalım biz ne yapıcaz.
Ben üşümüyorum.ama derece şu anda 23 falan eşim battaniye ile oturuyor.
amaninn 23 de nasil battaniyeyle otuuryor kizz
grip falanmi olucak esin, hastalanacagimiz zaman oyle usumeler faaln olur ya
valla her sene 22 olurdu bizim ev bu sene 21.5 ayarlamis esim kisin basindan beri oyle alistik biz
banyo, mutfak, koridor, kullanmadigim odanin biride yanmiyor : )
bi salon iki yatak odasi yaniyor su an, esime dedim çocuk olunca ayari yukselticezmi dedim, alisir dedi : ))
bakalim duruma gore biseyler yaparim, ama buyukler terler evin isisini yukseltirsem, uyku tulumu arti yun yorgan var ustlerindee

Litchi Litchi O tulumun kurabiye adam desenlisinden aldım canım ben de , hakkaten niye omzu yok onların acaba , ama içine illa ki bişey giydireceğimiz için sorun yok ya :) evde kullanırız ya da.

cnm benim evde tereyağı varsa parmağının üzerine bir parça koy ağrı sızı kalmaz bebek ve çocuklar için de iyi bi yöntem aklınızda olsun
saol canim ,
bi dahasina aklimda olsun canim simdi acim kaldi,bi saat kadar elimde abrdakla dolastim sudan çikdimi sizliyordu parmagimmm : ((

Kraft calipso canım. Büyük olsun dedik 70x120 boyutlarında aldık ama şimdi de içine yatağı arıyoruz Standardı 60x120 miş.
oyy i$in sozr canim, standert disi alisveris yaapinca bisey bulamiyorsun arti olarak alacak

benim oglanin su anki besigi 70/140 internetden almistik , yaninca inc ebi dosek gelmisti, baskada hiç bi yerde uyan bi dosek bulamadim bakmadiigm yer kalmadi, iki sene once kv ye yun dosek yaptirdim da kurtuldum :)))

he sen doguruduguund alitchi çok korkmustu bende ayniyim bendemi dogurcam diye :))

Yok Dr un ultrason kağıdında öyle yazıyordu o hafta. Sanırım bebiş bir hafta ileriydi o zaman. Şimdi zamanında gözüküyor. Krizantemciklr aramızda bir hafta var.

Benim akıntı çok fazla geliyor genelde temizliyorum ama iltihap mı bilemedim bazen rengi yeşile bile dönebiliyor

Demiyordum karıştırdın sen beni. Zaten evde yalnızım korkuyorum ona göre.
yok kiz korkmaa
aramiz çok deil o zaman bende 35 haftadayim dahada dogurmaya niyetim yok
hasatene çantasi oalrak ne kulnaicam onu bile bulamadim daha :))
içine girecekelr vss ,ooo ben 1 subata anca hazuirlanirim o bile erken :D

Kızlar benim çantada olanları yazayım Size eksik varmı bilemedim
Hasta bezi
Bebek bezi
Islak mendil
Hastane çıkış takımı
Ayrı olarak yine zıbın
Penye battaniye
Bana pijama takımı
Göğüs pedi

Hay Allahım elini mi yaktın :KK43: geçmiş olsun canım.
gorunmez kazmai dersin sakarlik mi artik bilemiyorum
eliem firin tepsisini almak için havluyu aldim bas parmagim bosta kalmis tuttugum gibi tepsiden parmak gittiiii : :))))

Back
X