2015 Şubat Anneleri

Kızlar benim çantada olanları yazayım Size eksik varmı bilemedim
Hasta bezi
Bebek bezi
Islak mendil
Hastane çıkış takımı
Ayrı olarak yine zıbın
Penye battaniye
Bana pijama takımı
Göğüs pedi
kendine terlik, tarak vs koyabilirsin
bende bunlari koyacam aam simdi kizlar yazar sana onlar tatile gider gibi çanta hazirliyolar senin liste gozume az geldi onmarinkinin yaninda :))

Litchi Litchi O tulumun kurabiye adam desenlisinden aldım canım ben de , hakkaten niye omzu yok onların acaba , ama içine illa ki bişey giydireceğimiz için sorun yok ya :) evde kullanırız ya da.

Benimki tam olarak bu desen değil biberon bebek Arabası falan desende. Ben hiç kokusunu görmedim uyku tulumu diyince böyle çıkarıyorlar garip di mi?

Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Canım gözün aydın hayırlı olsun.Sağlıkla büyüt inş bebeğini.

Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda

Benim çeyizimde bir pike takımı vardı annem yaptırmıştı doğumda sermek için hem etamin işlemesi hem danteli var öle yaptırmıştı pikeciye pembiş beyazlı bir takım yorgan için nevresimi ve bebek için küçük yastık kılıfı da vardı içinde bebiş yatağını koyduk içeri yastığını da koyduk ama bnmkileri sermedik serilince isteyen olursa resim çeker atarız sizlere el emeği göz nuru bnmkiler :KK48: çeyizde toplam 4 tane pike takımı vardı benim el yapımı dantelli hepsi bunların dışında 1 adette k.valideye verilcek hediye bohçasına koyduk pike takımı :KK69: çok hamaratız annem tek kızım die çok özenerek hazırladı çeyizimi, 5 görümce vardı 5 ininde bohçasına pike koyamayacağımz için 2 yastık bir çarşaf olarak; çarşaf takımı yapmıştık dantelden yine kaynım var onada 2 adet yastık takımı koymuştuk dantelli yine.. :KK49:

kendine terlik, tarak vs koyabilirsin
bende bunlari koyacam aam simdi kizlar yazar sana onlar tatile gider gibi çanta hazirliyolar senin liste gozume az geldi onmarinkinin yaninda :))
Hee bak terlik hiç aklıma gelmedi benim :))
Aman ne tatili yahu 20 dakika mesafede hastane ne gerek var tarak falan lazım değil zaten bana fotoğraf makinası lazım en çok onunda şarjını fullemek gerek

ben bilmiyorumki nasil bisey :))
haturlmaiyorum bana hastanede ne koyyolardii

ben kaç takim pyjama gotursem diye dunsuyorum, 3-4 gece orada kalirsam yatarken sizabilir, ondekilerde naptim hatirlmaiyorumda, yada takim deilde evdeki butun pyjamalarin altini gotursemmi : )))
mantıklı bence olablcek butun altları gotur sen :KK58:ben ıkı tane koydum gecelikte lazım olcakmı blmıyorum sorup alacam ona gore ıc camasırıda cok koy ozaman sen

Canım Bisey sorcam,bebegin dönerken hissettin mi döndüğünü? Hissettiysen acın oldu mu sancı demiyim de boyle i tarz birşeyler oldu mu bebeğim dönmeyi mi d

Valla canım fizyolojik olarak müsait olan herkes anne oluyor, ama bir de isin psikolojik yani var.herkesin anneligi o yüzden farklı oluyor iste,anneler fedakar olur anneler dayanıklı olur anneler duyarlı olur...ama bu onun kişiliğinde yoksa nE yapsın?

önceki gece hareket yaptım yatağa girdim sağ tarafa toplandı ve farklı bir ağırlık oldu sanki o zaman döndü gibi geldi ama emin değilim tabii ki

Hee bak terlik hiç aklıma gelmedi benim :))
Aman ne tatili yahu 20 dakika mesafede hastane ne gerek var tarak falan lazım değil zaten bana fotoğraf makinası lazım en çok onunda şarjını fullemek gerek
HAKLISIN :)
BEN 4 GUN KALICAM bizim kizlardan az sey koyucam yada ayni sayida olucak ama siz 1 gun kaliyorsunuz : ))

Canım gözün aydın hayırlı olsun.Sağlıkla büyüt inş bebeğini.

Benim çeyizimde bir pike takımı vardı annem yaptırmıştı doğumda sermek için hem etamin işlemesi hem danteli var öle yaptırmıştı pikeciye pembiş beyazlı bir takım yorgan için nevresimi ve bebek için küçük yastık kılıfı da vardı içinde bebiş yatağını koyduk içeri yastığını da koyduk ama bnmkileri sermedik serilince isteyen olursa resim çeker atarız sizlere el emeği göz nuru bnmkiler :KK48: çeyizde toplam 4 tane pike takımı vardı benim el yapımı dantelli hepsi bunların dışında 1 adette k.valideye verilcek hediye bohçasına koyduk pike takımı :KK69: çok hamaratız annem tek kızım die çok özenerek hazırladı çeyizimi, 5 görümce vardı 5 ininde bohçasına pike koyamayacağımz için 2 yastık bir çarşaf olarak; çarşaf takımı yapmıştık dantelden yine kaynım var onada 2 adet yastık takımı koymuştuk dantelli yine.. :KK49:
Anamm ne danteller yahu hiç sevemedim oldum olası öyle şeyleri zaten insanların yatak odama girmelerinden de hoşlanmam salona da serdirmem ama kayınvalidem gitmiş almış english HOME dan takım neyime lazımsa ben mi tuhafım bilemedim :KK51:

Hadi aile üyeleri olurda komşu ne alaka :) canım bildiğim kadarıyla anesteziden uyanmadan ameliyathaneden çıkarmıyor zaten doktorlar. İlk narkozu orda atıyosun. Ama odaya götürdüklerinde çakır keyif olabilirsin:)
Ben uc bucuk yildir agrikesici bile icemedim narkoz fena carpabilir:)merak sanirim bilmiyorym

mantıklı bence olablcek butun altları gotur sen :KK58:ben ıkı tane koydum gecelikte lazım olcakmı blmıyorum sorup alacam ona gore ıc camasırıda cok koy ozaman sen
evet iç çamasiri stok yapicam, lekelenmese bisey olamsada, iste uyyorsun yatiyorsun kalkiyorsun sizinti ihtimali çokk : (((

Kraft calipso canım. Büyük olsun dedik 70x120 boyutlarında aldık ama şimdi de içine yatağı arıyoruz Standardı 60x120 miş.
aldığınız yerde yok muydu yatağı? burda bi tek civil veya avm içinden bakabiliyorum doğru düzgün bi mağaza yok koca şehirde

Back
X