2015 Şubat Anneleri

amuda kalkabılıyonmu..esım 2 3 kez uğraştı ama becerıksız kaldıramadı benı beynım delındı sandım butun ağırlığı basıma verdı uyuzun başkası.. bı su utu masası kaldı yapmadığım..bır kendıme geleyim aklıma düşerse onuda yapacam..:KK51:

ışık tutmayı denedin mi gı

burası çok sıcak oldu : ))
sen bıde kollarını soktuklarını dusun..bana yapmıştı dr bebegın boynuna kordon dolanmış mı dıye bakmısmıss:KK57:
bende güzel bır tepık yemıstı omzuna :KK11: bıde kadına napıyon sen ya dıye carlamıştım :KK70:muayyen bölgeme elleyen ılk yabancı bırıyle alakalı kurduğum tum hayallerı yıkmış tı dr um saolsun:KK53:

Haftaya Pazartesi temizlet işte olmaz mı? Ya da bu cuma.
halı falan açılı değil taşınıyormuş gıbı olduk. hıc sevmıyorum o şekılde. birde ben corap,terlik gıyemıyorum taşa basıyorum sureklı. en ıyısı temız kalsın . haftaya bırı daha gelıp sılıp supurur heralde.

sen bıde kollarını soktuklarını dusun..bana yapmıştı dr bebegın boynuna kordon dolanmış mı dıye bakmısmıss:KK57:
bende güzel bır tepık yemıstı omzuna :KK11: bıde kadına napıyon sen ya dıye carlamıştım :KK70:muayyen bölgeme elleyen ılk yabancı bırıyle alakalı kurduğum tum hayallerı yıkmış tı dr um saolsun:KK53:

ilk elleyen kocandı akıllı : )))
kız anam yok yok olmayacak öyle bişey
pırt diye çıkıverecek
ucundan bakcaklar : )))

Esoba hayirli olsun gunun com heyecanli bisi tarihi bilmek degilmi bide bile bile ikinci defa sezo yaptirmak daha heyecanli. Sondadan korkmayin bacilar acitmiyo yuruyuverincede normalden farkimiz kalmiyo butun mesele yurumekte. Ruyamda sutum geldi ama erkendi agiz bosa gitmişti. Neyse şekerler son 40 kaldı çikolatalar sipariste kurabiyeler haftasonu ablamla yapilcak hazirimmmmmm geçen ay badana yapılmıştı perdeler o vakit yikandi dip temel temizletmistimde carsambayada yrd abla gelcek az daha temizleyecek oyyyy heyecan tavan ya

sizin oralarda da trafık sorunu oluyor mu? ben sadece burda var sanıyordum.
taksı ıle gıtmenız daha ıyı degıl mı? cok uzak degıldır mesafeler sanırım.

Oluyor canım İstanbul kadar olmasa da bazı yerler çok sıkışık ve park etmek imkânsız.hastane bize uzak maalesef otobosler var ama yurunecek mesafe çok kalıyor metro yakin sayılır a bu sefer de aktarimla gitmek zorundayım.eşim benimlw gelirdi ama onun da isi vardı gelemedi..

ben bır gun sınava gırıyorum. aradım wc yı bulamadım. erkekler tuvaletine baktım boş oraya gırdım. tek wc çalışıyor.
kapıyı bır açtım kapıda erkek sırası oluşmuş.
dedım burası kızlar tuvaletı. baktım hepsi kızardı kaçıştı.
bende tüydüm hemen.
nerden aklıma geldıyse.
hahahahhahah alemsin valllaa : ))))))

amuda kalkabılıyonmu..esım 2 3 kez uğraştı ama becerıksız kaldıramadı benı beynım delındı sandım butun ağırlığı basıma verdı uyuzun başkası.. bı su utu masası kaldı yapmadığım..bır kendıme geleyim aklıma düşerse onuda yapacam..:KK51:
çekyata diz üstü oturuyorum yere üst üste iki minder koyup popoyu iyice dikip öyle secdeye gidiyorum.tam amuda kallmak sayılmaz.bol bol emekliyorum.kedi deve hareketi yapıyorum.ütü masasında 3 öğün 20 dk tepe üstü yatıyorum.formlarda birinin doktoru takla at demiş atmış dönmüş doktoru arıyıcam bende atabilirmiyim diye.
bu oğlan varya beni maymuna çevirdi.oooy oyy.ne yapak.:KK43:

haa ıyı bırseymıs kız o zaman..sevdım bakkk bırden:KK45:
günaydın bır soru mu kı cevapverılsın:KK45:

sahsen aylardır yazmayıp yazmayıp hıc tanımadığım daha once bırtek yorumunu dahı okumadıgımbırılerı sadece soru sormak ıcın gırdıklerınde kıl oluyorum..kendımı kullanılmış gıbı hıssedıyorum ve cvp vermıyorum. bırsey paylaşmadığım derdını bılmedıgım bırıne verecegım tesellıde yalancıktan sunıce olur kı oda hıc tarzım degıl..:KK14:
yok kiz soru deil
ben sorun etmiyorumki, esobanin deidig gibi bazen gunaydin bile demeyi untuyorum
gunaydini cherish dedi : )))))

ben biliyorsam yardimci olmaya çalisirim yazik kizz kiyamam
geri okur okumaz onun bilecegi is ama ben ayzarimm

halı falan açılı değil taşınıyormuş gıbı olduk. hıc sevmıyorum o şekılde. birde ben corap,terlik gıyemıyorum taşa basıyorum sureklı. en ıyısı temız kalsın . haftaya bırı daha gelıp sılıp supurur heralde.

benimde psikolojim bozulur öyle heryer toplu olunca
bi kere tüm evi döktüm temizleyecem ya
yoruldum ortasına yattım : )))
dinlenip devam ettim
sonraları her yeri aynı anda temizlemedim büyük temizliklerde

Küvezde kalırsa emziremem diye korkuyorum canım. Git gel yavrumdan uzak kalmaktan korkuyorum, ama sağlıklı olsun yaşasında diyorum bi yandan. Kafam allak bullak inanki. Her arayan başka bişi konuşuyo. İyice kafam karıştı ama ben rabbime bıraktım artık. Dualarımı okuyup sabredicem
benim bi arkadas agustosda 29 haftalik dogum yapti canim , preekelpsi den aldilar bebegi,3 ay boyunca sutunu saagdi , en son emziriyordu bebegini , niye emmesin , bebegin memeyi emmesi için senin sutunun gelmemesi hiçç bi sebebp yok , dusunme oyle seyler

benim bi arkadas agustosda 29 haftalik dogum yapti canim , preekelpsi den aldilar bebegi,3 ay boyunca sutunu saagdi , en son emziriyordu bebegini , niye emmesin , bebegin memeyi emmesi için senin sutunun gelmemesi hiçç bi sebebp yok , dusunme oyle seyler
Hmm. bENim okuduklrm öyle denkgeldi demekki. Arkadaşına daçok svindim. Emzirebilmek çok önemi bncede.

Kizlaaarrr iremguzum iremguzum H hayat1977 Litchi Litchi bebisim donmusss :KK76: darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu :KK68: doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür :anneadayı:

kocalar alttan alttan konuşunca da dönebiliyolarmış
cok ıstıkrarlı essek sıpası dönmüyor dönmüyor dönmüyor..babasının ınadına cekmıs sımdıden anlıyorum.babasını dıze getırdım onuda getırırm ama sımdı ben napıyım yaaa
çekyata diz üstü oturuyorum yere üst üste iki minder koyup popoyu iyice dikip öyle secdeye gidiyorum.tam amuda kallmak sayılmaz.bol bol emekliyorum.kedi deve hareketi yapıyorum.ütü masasında 3 öğün 20 dk tepe üstü yatıyorum.formlarda birinin doktoru takla at demiş atmış dönmüş doktoru arıyıcam bende atabilirmiyim diye.
bu oğlan varya beni maymuna çevirdi.oooy oyy.ne yapak.:KK43:
bende çekyata dızlerımı koyup dırekt yere egılıyorum..beynime kan akıyor resmen morarıyorum 3 5 dk duracam derken..bahaneyle yerlerı gırgırlıyorum,kedı deve yı bende sık yapıyorum bel ve sırt ağrılarına daıyı gelıyo.. bazen secde pozısyonu alıp bekliyorum..belıme yastık koyup ayaklarımı koltuğun tepesine dıkıyorum...ama kıpırdamıyor bıleee

Back
X