2015 Şubat Anneleri

ayyyy bayildim canim ya çok guzel olmusss
gule gule giysin prensesinn
isim neydi bu arada bebisin buldun demi bi tane isim :)

Sağol canım isim birkaç tane içinden daha karar veremedik. Ven Beril istiyorum eşim börülce gibi diyor kabul etmiyor :)

Yaa ne güzelmis keske daha önceden gitseymisim o hastaneye.bakalim karsilasiriz insallah seninle.nst ye baglarsa seni benim saate kadar oralarda olursun herhalde.nikah resminden cikaririm belki seni canim.

Ben de bu çorbayı eşimin babasından öğrendim Maraş çorbasıymış buğday ve nohut da var içinde. Ama var ya barsakları iyi çalıştırıyor bir de çok besleyici bişey. Bir kere koca tencerede yapıyorsun Günlerce yiyorsun bugün ne pişireyim derdi yok. Yerken içine bolca peynir rendeliyorum daha güzel oluyor

Sağol canım isim birkaç tane içinden daha karar veremedik. Ven Beril istiyorum eşim börülce gibi diyor kabul etmiyor :)
hehehh bizim bu esler akraba falan olabilirmiki :)
ben azra istemistim kizimda esim o ne azrail gibi dedi istemedi
sonra kayinim koyduuuu :))))

devlete gıdıyorum bacım nasıl arayım..bendenakıntı oylesureklı gelmiyor..günde 1 sefermesela oda sabah ılk kalktığım saatlerde..bugun sut rengıydı mesela ama dunku cok cok acık yesıldı

O zaman gelen suyun degildir muktemelen.. Kizlar eczanede bi kagitla amniyotik sivi mi degil mi anlasiliyo diyodu, renk degisikligi ile anlasiliyomus. Bi ona bak istersen.

Kızlarrr bugün kızımın çikilata kaplarını yaptırdım babasına:) bu aralar getirecek halletcez onları. Ayın 2 sine verdiya doğum tarihini dr, kadın çağırcam temizlik için ayın 29-30 gibi çağırsam geçmi olur sizce?

Ay ne güzel ya anne kız aynı yelek çok güzel bir fikir olmuş eline sağlık, sağlıkla giydirip büyütün inş prensesi (=
Kızım olursa 2. ya modelini cidden aynı kırmızı olarak bnde yapmk isterim.

Örgü modeli ne ters düz pirinç tunus nasıl oluyor :)

Yaa ne güzelmis keske daha önceden gitseymisim o hastaneye.bakalim karsilasiriz insallah seninle.nst ye baglarsa seni benim saate kadar oralarda olursun herhalde.nikah resminden cikaririm belki seni canim.

Ay inş canım biz baya kalabalık olcaz bu kez eşim annem ben kardeşimde olacak
Bn hastayım ya kbb gitcem kardeşimde göze gitcek biz 15 gibi gelicez kardeşim göze gitcek snra ben 16 da kbb gircem nst dr.a girmk derken sende 17 gibi gelmiş olursan kesin görüşürz orada bağırsam mı Kadınlar forumununda enesefemmmmmm kim parmk kaldırsın die

Ikili Trabzan denen bir örme canım. Tığla yapılıyor. Yakadan başlanıyor artırarak kollar bitene kadar örülüyor. Bel kısmı da ayrı örülüp iki parça birbirine dikiliyor. Uçlara oyaları yapılıyor. Düğmem olmadığı için düğmeleri de ördüm

Özlem desen de olur canim.

ho$geldin hanimanneeee
nasilsiniz :)
biz iyyiizzz, tekmelerle bogusuyor benimki içerde kendi kendine oyun çiakriyor galiba : )
Biz iyiyiz buyumeye calisiyoruz.valla karnimdaki tepikleri ozledim :) ama soyliyim benimkide cok hareketliydi doguncada smdi eller ayaklar durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…