2015 Şubat Anneleri

Bende ilk doğumunda burnu tikaliydi ağzımdan nefes aldım ama ağzım çok kurumuştu. Sadece ağız ıslatma için şu veriyorlardi

:) ben de ayağını dayadığı zaman sanki gıdıklarmış gibi yapıyorum , çekiyor ayağını :) Evet aynen bana da günler geçmiyor gibi geliyor tabi ki ama çok düşündüğüm zaman da olumsuz düşüncelere kapılıyorum, o yüzden az kaldı diyerek hep kendimi avutuyorum başka çare de yok zaten.Bebiklerimiz hayırlı zaman da gelsin başka bir şey istemiyorum.Mide bulantının sebebi psikolojik olabilir mi acaba?Yarın da hayırlı haberlerle gel inşallah, benim kontrolüm Cuma bakalım ben de neler diyecek çok merak ediyorum hala doğum kanalına girmemişti en son, doktor sezeryan olabileceğimi söyledi bakalım..

Korkmuyormusun?
Ya kramp girerse , ya sancın gelirse
Mesela dün bana otobüste bi sancı geldi ölüyorum zannettim ağla ağla bi hal oldum eve gelince
Daha da yalnız iş yapmam dedim
Yo korkmuyorum canım 1 hafta oldu izne çıkalı zaten korkacak mi durum yok bence çünkü hep yanlızdım düşük yaptığımdada kimse gelmedi tek başımaydım ilk doğumum OLMASINA rağmen doğum konusunda çok şey okuyorum sancım geldiğinde ne yapmam gerektiğini şükür ki biliyorum hem Allah büyük hiç olmadı evimde alarm var basarım ambulansa gelir hiç olmadı mahallenin felaket tellalı var ona bağırdım mı bütün izmiri ayağa kaldırır

ama cok guzel olmus gercekten. Hele rengi modeli super gostermis. Ben de kiskandim galiba

o burin tikanikligi bnde de var. Ama yatarken oluyor. Otururken zorlamiyor. Dogumda da etkilemez gibi bence
benim yatarken otururken gün içinde hep tıkalı artık oksijen alamadığım için resmen başım ağrıyor bskalım doktorum ne diyecek saol cnm

Ben burun bandı kullanıyorum ve rahat ettim gece uyurken en azından.. Gündüz o tıkanıklık yüzünden ben de daralıyorum.. Hastane çantama koycam ve doğumda da kullanıcam.. Bi dene istersen..
Burun bandının bir sakıncası yok dimi cnm sordun mu hiç doktora bağımlılık yapıyor falan demişlerdi?
Bende ilk doğumunda burnu tikaliydi ağzımdan nefes aldım ama ağzım çok kurumuştu. Sadece ağız ıslatma için şu veriyorlardi
ya ağzımdan nefes ala ala boğaz enfeksiyonu oldum cnm ağızdan randımanlı nefes alamıyorum bide nefes egzersizlerinde hep burundan al ağızdan ver diyorlar aksi takdirde diyafram nefesi olur mu?

Yerim onun minicik ayaklarınııı ya :)
Bize tepki veriyor bıcırıklarr
Kötü birşey ne yazıkki hep geliyor , hele bazen okumak istemesemde denk geliyorum birileri yazmış bulunuyor....
Zannetmiyorum çünkü kaç gündür var mide bulantım
Aaa niye öyle birşey söyledi.. başı aşağıda ama kanala girmedi dimi ?
E doğum anında bile kanala giriyor bebekler
Benimki hiç kanaldan bahsetmedi bile

Korkmuyormusun?
Ya kramp girerse , ya sancın gelirse
Mesela dün bana otobüste bi sancı geldi ölüyorum zannettim ağla ağla bi hal oldum eve gelince
Daha da yalnız iş yapmam dedim

Ben çok korkuyorum eşim yurt dışında ben evde yalnızım korkudan ödüm kopuyor.

Kendine güveniyorsan oh ne ala :)

Sizin bu doktorlar kaç günde bir kontrole çağırıyor bizimki 9 ocakta gittik bidaha 23 ocakta çağırdı arada doğurcak gibi olursan gel dedi nerdeyse sen doğur gel kordonunu keseriz dicek

Kendine güveniyorsan oh ne ala :)
Kendime güveniyorum ama kocama bi o kadar güvenmiyorum çünkü o çok panik sancım gelir ona yavaş gel dikkatli araba kullan derim veya ben taksiye binerim sen hastaneye gel derim o çok ama çok panik geçen gün nst ye bağladılar yatıyorum diye Aradım doğuruyom zannetti kuzum panik yaptı

Sizin bu doktorlar kaç günde bir kontrole çağırıyor bizimki 9 ocakta gittik bidaha 23 ocakta çağırdı arada doğurcak gibi olursan gel dedi nerdeyse sen doğur gel kordonunu keseriz dicek

Benimki 37incı haftaya kadar ayda birdi
37den sonra hafta da bir çağırmaya başladı.
Nerdeyse seninki gibi yani
Yarın 39+0 oluyorum , muayne var
Sonra da 40+0 da gidicem

Bilmiyorum canım bana tam olarak dediği şey , hala girmemiş doğum kanalına gelmeye niyeti pek yok , eğer böyle doğum kanalına girmezse de sezeryan yapmak zorunda kalabilirim seni dedi.Ben de doktorum ne derse ona tamam diyorum çünkü gerçekten sıfır risk neyse o olsun , ailem de böyle sıkıntılı bir hikaye var pek anlatmak istemiyorum moral bozucu çünkü, onun da etkisi altındayım,O yüzden ille de normal doğum olsun derdim ilk aylarda fakat artık fikrim de değişmeye başladı.Hep hayırlısı olsun diyorum Allaha.

Burun bandını ben doktora sormuştum kullanabilirsin demişti , gerçekten beni çok rahatlatıyor uyurken, bağımlılık falan da yapmıyor zaten.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin düşünüyorsan.

o da olur heralde
bebek sese dönsün diyeymiş yani anne yatıyorkende olabilir
ee biz oturuyorken baaba ayktaysa konusunca bebk geri yukari donmez demi :))
iyice partanoyak oldum ben döndü donmedi olayina hiç takmamistim onceki hamilelikelrde, korle yatan $a$i kalkarmis

Hahahah yazık ya
Ben böyle eşlere çok üzülüyorum
Bizimki kendine panik, kalbi sıkışsa kalp krizi geçiriyorum , çok sert öksürse kanser oldum der :)))
Ama bana karşı çok daha soğuk kanlı
Valla iyiki soğuk kanlı
Çünkü etrafımda ki herkeste panik atak var
Sizde de durum tam tersi anlaşılan :))

Benimki 37incı haftaya kadar ayda birdi
37den sonra hafta da bir çağırmaya başladı.
Nerdeyse seninki gibi yani
Yarın 39+0 oluyorum , muayne var
Sonra da 40+0 da gidicem
Sen doğur artık ya ne kalmış bizim net tarihimiz yok karambole doğurcam

gunaydin bu arada ben yine bi alintilamayla baliklama daldim ortaya, alistiniz artik herhalde bana sizde :))))

inanmıyorum ya güzel şeyler okusana duygusallık ve kötü düşünceler tavan yapmış durumda zaten son günlerimizi kuzularımızla gülerek geçirelim annesi yapma böyle....
Ya can sikintisi ocak annelerine baktim mart annelerine baktım dikkatimi cekti bakmaz olaydim 10 gibi zor uyudum simdi bi kalktim agzimin heryeri ucuk olmus :)
Herseye yorum yapiyor. Tarzini sevmiyorum. Illa kendi bildiginin dogru olduginu dusunuyor. Komsusu bilmemkim su kundaktan yapmis da cok iyiymis
Oy cok fena benimkide herseyi bildigini sanir gelelim odasini beraber yerlestirelim dedi bigun sabah kalktim yikadim hepsini utuledim ben yaptim deyiverdim ohh :)
Yatarak beklemek çok sıkıcı. Keşke bu kadaryormasaydım en başından kendimi. Ayağa kalktığım an baskı biniyo aşağı. Korkuyorum yürümeye bile
Cnm ben hep yattim son bu hafta ayaktayim ben bide hastanede yattim sık disini 2 haftacik sonra al bebisini kucakina pumak pumakk ohhhh :)

sizdeki paniklerden zcikda benim kocaya verseniz
adamin ruhu duymuyor sancim var dedigimde

oglumda sancim var biraz dedim,doguraack olursan haber verirsin dedi gitti yatti
bende bekledim geçsin diye , dus falan aldim uyumaya çalsitim bakdim geçmiyor uyandirdim hastaneye gittik
gerçi bende panik deilim, kari koca buzdolabi gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…